ÉLETMÓDI

Melyik buliban vennél részt? - Mindent elárul párkapcsolatodról

Tarts velünk ebben a tesztben, és derítsd ki, vajon mindent tudsz-e szerelmetekről...
  • Szerző: Ripost

Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár és mindenkinek jól is esik olykor. Most az a kérdés, hogy a képeken szereplő bulik közül vajon te melyikre mennél el szívesen. Választásod sokat elárul arról, milyen a párkapcsolatod. Nézd meg a fotókat és döntsd el, melyik vonz leginkább!

Most pedig mutatjuk, mit árul el rólad a válaszod. LAPOZZ!


1. Bizalommal teljes, bensőséges

Egy harmonikus, meghitt viszonyban vagy, amelyben úgy látszik, jól is érzed magad. Okkal. Ez a kép csak úgy ontja magából a kellemes, melegséggel teli gesztusokat, ha ide mennél el szívesen, akkor minden bizonnyal békés és nyugodt a lelked, szívesen töltesz időt barátaid körében, felszabadult és fesztelen vagy, ez pedig arról árulkodik, hogy kapcsolatod jól működik, igazán jó partnerei vagytok egymásnak pároddal.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


2. Elhidegült? Vagy talán nagyon is bizalomra épülő?

Ez a kép két végletes lehetőséget tár eléd. Hogy melyik igaz rád és párodra, azt neked kell tudnod, szíved mélyén biztos is vagy a válaszban, ez nem kétséges. Úgy tűnik, legszívesebben egy csajos estén vennél részt nyüzsgés és parti helyett. Ez pedig arra utal, hogy vagy távol szeretnél lenni partneredtől és egy biztonságos, női közegre vágysz, vagy akkora köztetek a bizalom, hogy az égvilágon semmi szükséged nincs annál több kikapcsolódásra, mint amit ő és a barátnőid nyújtani tudnak számodra. Vajon ideje lépni? Esetleg éppen ez a jel arra, hogy ritka nagy összhang és összecsiszoltság van közöttetek? Gondold végig magadban a kérdést...

Mutatjuk, mi a következő fotó jelentése! LAPOZZ!


3. Romantikus és intim

Köztetek nem pusztán szövetség van, hanem szerelem is. Még a bulit is úgy látod teljesnek, ha nagyon szűk körben töltitek, egy csendes, gyertyafényes estén, összebújva. Ha kapcsolatotok még friss, akkor ez teljesen érthető. Ha viszont már sok évet lehúztatok együtt, akkor igazán különleges viszony van köztetek, mely irigylésre méltó!

Nézd meg, mit jelent a következő kép! LAPOZZ!


4. Kaland és játékosság

Imádtok együtt új élményeket kipróbálni a pároddal. Komoly összetartó erő számotokra a kreativitás, a sok kaland, a cinkosság. Szinte folyamatos pezsgés számotokra az élet, és nem unatkoztok egy percig sem. Nem féltek megmutatni egymásnak gyermeki, felszabadult oldalatokat. De vajon biztos, hogy ezzel nem a komoly dolgokról akarjátok elterelni a figyelmet? Szántok időt a mély és őszinte beszélgetésekre és egymás lelkére is? Ha igen, akkor aggodalomra semmi ok, sőt! Ha viszont kérdéseink most elgondolkoztattak, akkor ideje egy kicsit szembenézni a hétköznapokkal és a komolysággal is, ha szeretnétek minőségi kapcsolatban maradni.

Mutatjuk, mit árul el a következő fotó! LAPOZZ!


5. Kívül színes, belül kihűlő

Úgy tűnik, inkább szemlélő szeretnél lenni, nem pedig résztvevő. A képen szereplő alakok élvezik ugyan a látványt, mégsem élvezik ki a lehetőséget. Nézd csak: a medence üres, egy figura magányosan álldogál, mások szinte alig látszanak, épp csak a lábuk lóg bele a képbe, amint ücsörögnek. A kép alapján úgy tűnik, próbálkoztok pároddal, de valami hiányzik az igazi boldogsághoz. Érdemes lenne látványos gesztusok és külsőségek helyett inkább egymást felfedeznetek újra, hogy ismét rálelhessetek egymásra is és önmagatokra is.

Nézd meg a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


6. Felemás és szenvedélyes

Egyszerre szeretitek megélni a meghittséget és a zajt, a békét és a végleteket. Szenvedélyes páros vagytok, akik szorosan összetartoznak ugyan, mégis néha igazi hullámvasútnak tűnik, amin ültök. Nem kérdés, hogy fontosak vagytok egymásnak. De érdemes lenne kicsit több időt töltenetek békésen, harmóniában, hiszen a szenvedély izgalmas és lendületes, sokszor viszont éget és fájdalmas.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?