ÉLETMÓDI

Melyik lépcsőn indulnál el - kiderül, mi vár rád a szerelemben

Válassz egyet a képek közül, és tudd meg, milyen titkokat fed fel rólad.
  • Szerző: Ripost

Egyetlen fotó is rengeteg fontos és talán meglepő dolgot is elárulhat rólad. Ezúttal lépcsőket mutatunk neked. Hallgass a megérzéseidre, az első sugallatra, és válaszd ki, vajon melyiken indulnál el!

Készen állsz rá, hogy lásd, milyen titkaid fedi fel a választott fotó? LAPOZZ!


1. Bizakodó és optimista

Meglátod mindenben a lehetőséget. Nem riaszt el, ha valami nem tökéletes, sőt sokszor ettől találod igazán nagy kincsnek. Szereted, ha párod újra és újra meg tud lepni, fontos neked egy kapcsolatban a megújulás lehetősége, de a közös múlt megbecsülése is. Megbízható és kitartó párja vagy annak, akit megszerettél.

Mutatjuk a következő képet is. LAPOZZ!


2. Szabadlelkű és szárnyaló

Nagyon fontos számodra a személyes szabadságod. De nem csak önző módon ezzel törődsz, hanem arra is figyelsz, hogy partnerednek is teret adj. Nem szeretnél senkivel kényszerből vagy kötelességből együtt lenni. Azt igényled, hogy közösen úgy érezzétek, minden egyes nap újra és újra egymást választanátok. A nehézségektől nem hátrálsz meg, mindenben meglátod a szépet.

Nézd meg, mit mond a következő fotó! LAPOZZ!


3. Álmodozó és kísérletező

Szereteted szinte végtelen. Mindent megadsz annak, akit párodul választottál, a szerelmet egy lehetőségekkel teli közös utazásnak éled meg. Álmodozó és optimista személyiség vagy. Nem adod fel, bármilyen konfliktus is áll kettőtök útjába. Ha kell, fáradhatatlanul és kreatívan teszel azért, hogy a harmóniát és a boldogságotokat megteremtsd.

Nézd meg, mit mond a következő fotó! LAPOZZ!


4. Játékos és hűséges

Szeretsz biztos lábakon állni, szereted a harmóniát és az átlátható, tiszta helyzeteket. De ez nem jelenti azt, hogy unalmas lennél, és ne volnál benne közös nevetésekben, kalandokban, játékokban is. Kapcsolatodtól elsősorban azt reméled, hogy meghittséget és intimitást adjon mindkettőtök számára.

Lássuk, mit mond a következő kép. LAPOZZ!


5. Biztonságra vágyó

Nagyon fontos számodra, hogy biztonságban érezd magad. Fontos, hogy tisztán láss, nagyra tartod az egyenességet, az őszinteséget, a becsületességet. Ezek az értékek tudják igazán azt nyújtani számodra, hogy jól érezd magad a pároddal. Tudnod kell, hogy számíthatsz és támaszkodhatsz a másikra - és te magad is ezt nyújtod neki.

Mutatjuk a következő képet is. LAPOZZ!


6. Romantikus és szenvedélyes

Melletted az élet egy színes, szenvedélyes forgatag. Kerülöd a megszokottat, a rutint. Pezsegsz, vibrálsz és lendületben tartod pároddal a közös életet. Igazán romantikus alkat vagy, a szíved csordultig van szeretettel, ha a másik közel kerül hozzád.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?