Létrehozva: 2018.12.22.

Tomor Anita lehengerlő regényeit képtelenség letenni

A fordulatokkal teli történetek nem mindennapi helyszínekre kalauzolják az olvasót; olykor egzotikus, messzi tájakra, máskor nyüzsgõ nagyvárosokba. Egy biztos: kalandokban és szerelemben sosincs hiány!

2015 óta tartja lázban olvasóit Tomor Anita, aki az Álmodtam már rólad című nagysikerű regényével robbant be a köztudatba. Azóta számtalan romantikus regénnyel ragadta magával olvasóit az írónő.

Ismerd meg ezeket a titkokkal és kalandokkal teli világot!

A Helló újra, kedves exem főhőse, Nora hiába hiszi, hogy maga mögött hagyta a múltját, minden a feje tetejére áll, amint ismét összefut exével. A helyes és menő Patrick tudja, hogy újra meg kell hódítania a férfiakban csalódott lányt, és ez bizony nem lesz egyszerű. Mindketten teljesen mást akarnak az élettől, de talán mégis van egy közös pont, amely összehozhatja a szerelmeseket… A szenvedéllyel és romantikával átitatott regény az első sorától az utolsóig magával ragadó. 

A 2017-ben megjelent Nyolc éjszaka című könyv ízig-vérig romantikus történet, amelynek főszereplői garantáltan mosolyt csalnak az arcokra! Trish és Ryan egy New York felé tartó repülőgépen találkoznak. Trish életében először valami merőben újat szeretne kipróbálni, de erre a sorszerű találkozásra talán még a legvadabb álmaiban sem gondolt volna! Ryan látszólag rendelkezik mindennel, amire az ember csak vágyódhat, hiszen ő mellesleg egy jóképű és sikeres hollywoodi színész, ám valami mégis hiányzik az életéből. A lány legszívesebben menekülne a fiú elől, de nem teheti. A srác mindösszesen nyolc éjszakát kér tőle, de ennyi idő vajon elég ahhoz, hogy két ember élete gyökeresen megváltozzon?

Az Álmodtam már rólad című nagy sikerű regény 2018-ban megkapta a várva-várt folytatását!

Az olvasókat mindvégig izgalomban tartották az első kötet veszélyes kalandjai, a régészkedés, David és Liv szerelme és persze a könyv végi bravúros csavar! Nem is csoda, hogy rengetegen várták a második részt! A Még mindig rólad álmodom című kötetben tovább bonyolódik a két főhős, David és Liv története, miközben egyre különösebb dolgok veszik kezdetüket. Az álom és valóság határán játszódó sorozatban Kambodzsa meseszép vidékén követhetjük nyomon a fiatalok kalandjait a szerelem és a szenvedély rögös útján. Ebben a világban pedig bármi megtörténhet! Tomor Anita ezúttal is lebilincselő regénnyel rukkolt elő, ami méltó folytatása az Álmodtam már rólad-nak. De vajon képes lesz David és Liv újra egymásra találni, vagy a titkok és a hazugságok megváltoztatják érzéseiket?

Az írónő könyveiben a romantikus regények, a kalandregények és a krimik kedvelői egyaránt örömüket lelik. Tomor Anita ügyesen vezeti végig az olvasót az érzelmek szövevényes útvesztőjén mindvégig fenntartva a feszültséget, mialatt bepillantást nyerhetünk más kultúrák sajátosságaiba, vagy akár a régészet rejtelmeibe. A regények szereplőinek frappáns párbeszédei pedig amellett, hogy vidámságot adnak,

felejthetetlenné teszik Tomor Anita hőseit.

Idén novemberben Anita sem hagyta cserben rajongóit, újabb nagysikerű regénnyel kápráztatta el olvasóit, amely a sokat sejtető Sugar Daddy címmel jelent meg a Pyrus Kiadó gondozásában!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szakíthatott az ismert magyar sztárpár

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

mindmegette.hu

Óraátállítás: Ha azt hiszed, csak a faliórát kell átállítani, van egy rossz hírünk

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Csoda szép virágok nyílnak a Bükkben

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!