ÉLETMÓDI

Totál kiakadt a férfi, amikor meglátta feleségét...

Egészen bizarr eseményt mesélt el egy férj.

Nagy vitát keltett egy netes fórumon egy negyvenes, ausztrál férj bejegyzése, melyben felháborodásának adott hangot. Mint mondja, a feleségével átlagos, kellemes, de kissé már ellaposodott életet élnek. Csaknem húsz éve házasok, van egy kamaszkorú lányuk, nagyobb veszekedések nincsenek, de viták persze olykor akadnak köztük. Házaséletük is aktív, igaz, régóta nem olyan gyakran és szenvedélyesen kerül sor szexre, mint kapcsolatuk elején.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

twitter

Mivel még fiatalnak érzi magát, és elkapja olykor a kíváncsiság illetve a vágy, ezért előfordul, hogy ellátogat egy-egy sztriptíz bárba. Azt mondja, ilyenkor nem csinál semmit, csak megiszik egy-két sört, illetve nézi a táncoló nőket. Úgy gondolja, ez még nem megcsalás, csak egy ártatlan időtöltés, ami mindenkinek jó: ő is kap olyan impulzust, amire szüksége van, viszont mégsem hűtlen és nem is lép félre.

Igen ám, csakhogy néhány nappal ezelőtt, amikor éppen elment egy ilyen helyre, nagyon furcsa dolgot látott. Az egyik, tőle távolabb eső asztalnál úgy vette észre, mintha felesége ülne két másik nővel együtt. Óvatosan, feltűnéstől mentesen megpróbálta alaposabban megnézni, jól látja-e a dolgot, és meggyőződött róla: bizony, a felesége mulat ott, és nézi a rúdon pörgő lányokat.

Elmondása szerint kiakadt a látottakon, és szörnyen ideges lett, amiért a neje titkolózik előtte, és ilyen helyekre jár. De természetesen nem hozta otthon szóba, hiszen akkor ő is lebukott volna.

Amit viszont történetéért kapott, azt nem rakta zsebre.

Néhányan ugyan egyetértettek vele, a legtöbben viszont egészen más állásponton vannak, mint ő. „Mégis miért ne tehetné meg a feleséged is ugyanazt, mint te? Miben vagy te különb nála?” kérdezi az egy kommentelő. „Nem égettem volna magam a helyedben ezzel a bejegyzéssel. Titokban nőket stírölsz, és még neked áll feljebb” – fűzte hozzá egy másik. „Mégis milyen alapon akadsz ki? Ő nem pasikat nézett, te viszont csajokat. Inkább reménykedj benne, hogy ő nem vett észre téged, mert ha a feleséged helyében lennék, akkor biztosan számon kértelek volna” – koronázta meg a kommentözönt egy további hozzászóló.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?