Létrehozva: 2020.06.23.

Továbbra is nagy divat a vakrandi. Akár a zsákbamacska?

Vannak férfiak, akik merészen belemennek, hogy egy olyan nővel találkozzanak, akit még fotóról sem láttak. Pont emiatt nagy lutri, hogyan sikerül, és bizony, nem egyszer fordul elő, hogy katasztrófa lesz belőle… Jöjjenek a legmeredekebb helyzetek!

A blind date vagyis vakrandi intézménye valószínűleg a legtöbb társkereső számára ismert fogalom, bár sokan ódzkodnak tőle. Az online társkeresés előtti világban vakrandinak azt nevezték, mikor egy ismerős, barát hozott össze két addig idegen embert, abban a hitben, hogy talán majd passzolnak egymáshoz.

Aki volt már vakrandin, tudja, hogy kétféle lehet: kellemes csalódás, vagy egy iszonyatosan kínos élmény, ahonnan minél előbb le kéne lépni. Ezeket a randikat sokszor családtagok, barátok szervezik, de van, aki társkeresőn megy bele a találkába úgy, hogy szinte semmit nem tud a másikról, és életében nem is látta. Férfiak meséltek a legkínosabb eseteikről.

  • Egyetlen apróság kivételével minden tökéletes volt
  • „A szüleim mondták, hogy van a barátaiknak egy lánya, akivel biztos jól kijönnénk egymással. Nem kérdeztem semmit, gondoltam, hadd örüljenek, essünk túl rajta. A randi viszont nagyon jó volt: a csaj szexi, vicces, értelmes volt. Csakhogy amikor meg akartam csókolni, leállított: közölte, hogy nem akar megbántani, rendes srác vagyok, de ő leszbikus, és csak azért jött el a randira, hogy ne bántsa meg a szüleimet.”

  • Ezt csak a találkozásig lehetett eltitkolni
  • „Az unokatesóim szervezték meg a randit, életemben nem láttam a csajt, de azt mondták, nagyon jól néz ki. Viszont azt elfelejtették megemlíteni, hogy kilenc hónapos terhes.”

  • Kicsit nagy volt a nő egója
  • „Katasztrófa volt, társkeresőn ismertem meg a csajt. Amikor megláttam élőben, tudtam, hogy nem lesz ebből semmi: egy igazi bombázó volt, a legmenőbb cuccokban. Végigmért, és megjegyezte, hogy ő is volt régen kövér. Aztán elkezdett diétákat ajánlani. Nem volt második randi.”

  • Beugrott egy plázába vásárolgatni
  • „Nem volt rossz a randi, de amikor sétáltunk, közölte a nő, hogy neki be kell ugrania a plázába cipőt venni. Azt mondta, öt perc lesz az egész, kísérjem el. Másfél órán keresztül próbálgatta a cipőket, otthagytam a végén.”

  • Barátnőkről nem volt szó
  • „Beültünk egy italra az egyik bárba, nem volt rossz a csaj amúgy. Csak aztán csörgött a telefonja; két barátnője hívta, akiknek megmondta, hogy éppen randija van, de jöjjenek. Úgy is lett, megérkezett a két csaj, elkezdtek beszélgetni, majd akivel randiztam, kérte, hogy hívjam meg egy italra a barátnőit is. Ekkor léptem le.”

  • A szakáll nélkül jöhetsz
  • „Amint találkoztunk, a csaj végigmért, körbejárt, aztán azt mondta, le kéne cserélnem a ruhatáramat, levágatnom a szakállamat és a hajamat, és el kéne kezdjek edzeni, mert az izmos pasikra bukik. A tetkómon meg végképp kiakadt, de azt mondta, el lehet tüntetni. Ha ezeken változtatok, akkor talán szóba jöhet, hogy járjon velem.”

    Vakrandi tipp 1: Mielőtt randit szerveznél, tisztázd a másikkal az összes olyan pontot, ami számodra fontos és kizáró tényező lehet. Például kérdezz rá, hogy mikori a fotója, dohányzik-e, van-e gyermeke, stb. A legkínosabb, ha vak randi közben derül ki olyan dolog, amivel Te biztosan nem tudnál együtt élni – még csak nem is a másik tehet róla, hiszen Te nem kérdeztél rá. Vak randi tipp 2: Még jobban “bebiztosíthatod” magad, ha vak randi előtt szorgalmazol egy telefonos beszélgetést. A másik hangszínéből, hanglejtéséből és beszédstílusából azt biztosan el tudod dönteni, hogy egyáltalán akarod-e látni élőben vagy sem.

    A vak randi helyszíne is nagyon fontos: lehessen péládul könnyen elmenekülni, ha nincs más esély. Egy csendes kávézó, teázó megteszi, igaz, ezek már eléggé elcsépelt randi helyszínek, de beváltak és működnek. Egy kávé elfogyasztása legfeljebb fél órát vesz igénybe, és ha nem tetszik a másik, utána már vége is a vak randinak! Ne szervezd a randit túl messze a lakóhelyedtől, és nőként még csak véletlenül se szállj be a kocsijába, még akkor sem, ha tetszik Neked! Sose felejtsd el: látatlanban mindenki mond amit akar, muszáj több időt eltöltened vele élőben, hogy kiderítsd, megbízható-e vagy sem! A vak randi csupán azt a célt szolgálja, hogy legyen-e folytatás, vagy sem. Semmi többet!

     

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

    origo.hu

    Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

    borsonline.hu

    „Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

    mandiner.hu

    Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

    mindmegette.hu

    Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

    mandiner.hu

    Műsorváltozás a Hír Tv-ben: adásba kerül a Frizbi Tv Varga Judittal készült interjúja

    origo.hu

    Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

    mindmegette.hu

    Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

    ripost.hu

    Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

    vg.hu

    Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

    ripost.hu

    Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

    ripost.hu

    A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    ÉLETMÓDI

    360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

    ÉLETMÓDI

    Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

    ÉLETMÓDI

    Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

    ÉLETMÓDI

    Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

    ÉLETMÓDI

    A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

    ÉLETMÓDI

    Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

    ÉLETMÓDI

    Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

    ÉLETMÓDI

    Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!