ÉLETMÓDI

Undorító, amit a vőlegény tett a menyasszonyával

Teljesen kiakadt a fiatal nő, és zokogva futott ki a szobából.

Egy húszas évei vége felé járó, francia lány mesélte el az interneten, mennyire nagyot csalódott párjában, akivel már az esküvőt tervezgették. A tervek ráadásul eléggé konkrétak voltak: a járvány ellenére is kitűzték az egybekelés időpontját, kiválasztották a helyszínt, és minden a lehető legszebben alakult.

Fotó: Instagram

A lánykérést másfél év közös élet előzte meg, a férfival a nő egy közös munkahelyen találkozott, és a mai napig mindketten ugyanott dolgoznak. Egy céges utazás során kerültek közelebb egymáshoz, viszonylag sokáig ismerkedtek, mint mesélte a neten a menyasszony. Az első csók után azonban felgyorsultak az események, kisvártatva már közösen éltek a lány otthonában. Szerelmük nem a mindent elsöprő, eget és földet megrázó érzelem volt, sokkal inkább egy harmonikus, meghitt viszony, amiben persze a kölcsönösen erős vonzalom is jelen volt.

Az eljegyzés szinte teljesen spontán alakult, egy közös nyaralás utolsó estéjén, különösebb látványos gesztus nélkül, viszont jókedvűen. Az elmúlt hónapokban tervezni is kezdték a közös jövőt és a szertartást, az átmeneti feszültségeket és mosolyszüneteket pedig a nő leginkább annak tudta be, hogy mindkettőjük munkája sok stresszel jár, ráadásul a járvány miatt kissé bizonytalanok a bevételeik miatt

Néhány nappal ezelőtt viszont a nő, miután végzett saját teendőivel, átment a párjához, hogy együtt induljanak haza az irodából. Nem találta a férfit a helyén, az egyik tárgyaló ajtaja azonban résnyire nyitva volt, és kiszűrődött egy beszélgetés. Ekkor hallotta meg azt, amitől egy világ dőlt ösze benne. A párja hangját hallotta meg, amint éppen egy közös munkatársuknak panaszkodik. „Nem tudok már elég bunkó lenni vele” – mondta a férfi. Hamarosan összeállt a kép a beszélgetés folytatásából: kiderült, hogy a férfi csak egy hirtelen ötletnek gondolta a lánykérést, azóta pedig fogalma sincs, hogyan tudna kitérni a házasság elől. Ezért inkább egyre mogorvábban viselkedik otthon, hátha nem neki kell szakítania, hanem majd a menyasszony unja meg ezt a kellemetlen hangulatot.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@ChocholatyQueen?? (@cutee_s.a_khan0786) által megosztott bejegyzés,

A fiatal nő persze azonnal hazarohant, a közös otthonukból elküldte a magyarázkodó vőlegényt. Most viszont bevallotta, fogalma sincs, mitévő legyen. Elmondása szerint ugyanis még mindig nagyon szereti a párját, és abban reménykedik, hogy jóra fordulhatnak a dolgok. A kommentelők szerint ugyanakkor a legjobbat akkor tenné magával, ha venne egy nagy levegőt, és megpróbálna továbblépni, találni egy olyan társat, aki méltó a szeretetére és a közös életre.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?