ÉLETMÓDI

Õrület, ezért a videóért imádják a turisták Budapestet! Láttad már?

Lélegzetelállító felvétel készült gyönyörû fővárosunkról. A videó több százezres megtekintésnél tart, és több ezren megosztották. A kommentelők beleszerettek Budapestbe - nézd meg te is a videót!
címkék:
  • Szerző: Z.K.

Lélegzetelállító imázsvideót közölt a Lonely Planet Budapest fürdőiről: bemutatja a fantasztikus helyszíneket, a lenyűgöző belső tereket és szolgáltatásokat. A turistacsalogató kisfilmet több százezren megnézték már Facebookon. Elárulja a hazánkba látogatóknak, hogy Budapestnek több, mint 125 melegvizes forrása van, és bemutatja az ezek egy részére épült fürdőket - kezdve Európa legnagyobb fürdőjével, a Széchenyivel. Lenyűgöző felvételekkel kápráztatja el a turistákat, és még olyan hasznos információkat is megoszt, melyik fürdőben kötelező a fürdőruha viselése, hány fokos a medencék vize, és vizük milyen jótékony ásványi anyagokat tartalmaz. De nézd meg a videót - magáért beszél!

A gyönyörű fürdők sorát a Gellérttel és a Rudassal folytatja; a felvételek csábítók, és nagyon hangulatosak! A kommentelők el vannak ragadtatva a budapesti gyógyfürdők szépségétől, többen jelezték, hogy legalább egyszer eljönnének, de olyan is akadt, aki járt már nálunk, és vissza szeretne térni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?