ÚTISÚGÓ

Készülj az év végére! Ezek lesznek idén a legütősebb szilveszteri bulik Budapesten

Budapest szilveszter estéjén rengeteg izgalmas programot tartogat. Nagy a nyomás az emberen, hol töltse az esztendő utolsó óráit, hol bulizzon, mit egyen, mit igyon, bulizzon vagy csak egy kellemes vacsorával koronázza az évet. Mivel Budapesten nagy a bőség zavara, összeszedtük a legjobb bulikat azoknak, akik még nem döntöttek el, hol mulatnak az év utolsó estéjén.

Budapest Swing, Jazz, Funk Szilveszter - Bálna Bisztró    

Magyarország első számú swingénekese, Gájer Bálint és az ország legbulisabb swingzenekara, a Catsby Band, valamint Eliza Bliss hegedűművész egy helyen szilveszter éjszaka a Bálnában.

 

White Angel - VIP-szilveszter - Symbol Budapest   

A Symbol Budapest klubjában idén az új esztendőt az Angyal leghűségesebb barátaival köszönheted, a legújabb zenéktől a jól ismert dallamokig, mindenki megtalálja a megszokott minőséget és eleganciát.  A részleteket megtalálod itt

 

Szilveszteri Sétahajózás Budapesten    

Az év utolsó éjszakáját a Dunán is töltheted romantikus hajókázással, ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retróbulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával… 

MemoryLand 2018 NYE Festival - Millenáris

Ez az esemény a Millenáris tereit lakja majd be, méghozzá a komplexum teljes terjedelmében: a rendezvényhelyszín "B", "C", "D" épületeiben egyaránt pörög majd szilveszteri fesztivál. A "B" csarnokban egy hamisítatlan ’warehouse party’ üti fel fejét a techno jegyében, a "D" épületben pedig a house talál majd otthonra! 

Akvárium Hollywoodi Szilveszter

Igazi Hollywoodi időutazásra invitál idén szilveszterkor az Akvárium Klub. December 31-én újra előkerülnek a diszkógömbök és szerpentinek, és három tematikus terem repít majd vissza a csillogó ’90-es és ’00-es évekbe. Részleteket itt találsz.

HELLO 2019 New Year's Eve by ÖTkERT 

Rendesen zajlik az élet a Zrínyi utca 4-ben, így az év utolsó napján sem lesz ez másképp,  legyen szó ünneplésről, búfelejtésről, a lényeg, hogy valahogy mindig az Ötkertben kötünk ki.. Részletes szilveszteri programot itt találsz. 

NYE 19 Budapest - a város legnagyobb klubszilvesztere   

Idén a budapesti szórakozóhelyek gyöngyszeme a Liget Club ad otthont az immáron 8. éve megrendezésre kerülő szilveszteri bulinak:a  NYE 19 Budapest-nek. Rengeteg Dj, táncosok, egyedülálló hangzás, extra vizuális látványelemek és csodálatos környezet várnak rád

Szilveszter a Vogue hajón   

Itt a szuper hangulatról a STEREO SWING csapata gondoskodik, akiket DJ: SURI IMRE követ a lemezjátszók mögött hajnalig.

 

0,75 szilveszter Bazilikánál  

Amire itt biztosan számíthatsz: bor, pezsgő, pálinka, koktélok, zene, Dj, asztalon táncolás, tombola és éhen sem fogsz maradni.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?