Létrehozva: 2019.02.15.

Olcsón a legjobbat: ezek a legnyerőbb élményfürdős szállodák erre a nyárra

Nyaralás elõtt számos igény fogalmazódik meg az ideális szállodával kapcsolatban. Legyen gazdag a reggeli, bõséges a vacsora, legyenek színvonalas szolgáltatások, legyen hozzá egy egész élményfürdõ vagy strand, de legfõképpen legyen olcsó. De mindez így együtt lehetetlen, és rátalálni is nehéz lenne egy ilyenre! Vagy mégsem? A következõ briliáns listával alaposan rácáfolunk a lehetetlenre!

Szerző Szenes Péter

Zalakaros legújabb szállodája a Zalakarosi Gyógy- és élményfürdő közvetlen szomszédságában, azzal összeépülve várja a fürdőzés szerelmeseit. A vendégek a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen sétálhatnak át a fürdő épületébe és az árak minden esetben tartalmazzák a korlátlan fürdőbelépőt is, amely előfoglalással vásárolva már 12 060 Ft /fő/éj-ért elérhető.

A Gunaras Resort Spa Hotel**** a Dél – Dunántúl egyik rendkívül exkluzív szállodája. Az idilli környezet, a kristálytiszta levegő, a gyógy- és élményfürdő és a 8 hektáros park teljes nyugalmat és feltöltődést kínál a vendégek számára. Itt félpanzióval és korlátlan fürdőhasználattal már 8 699 Ft /fő/éj-értl pihenhetünk.

Az apartmanpark Cegléden, az Alföld kapujában, Budapesttől mindössze 65 kilométerre, közvetlenül a termálfürdő mellett nyitotta meg kapuját, a 17 csúszdás Aquaparktól mindössze 200 méterre. A szállásdíjak a fürdőbelépőket mindig tartalmazzák, ezért ideális választás kis és nagygyermekes családoknak, akik fél- és teljes panziós ellátást is választhatnak itt mindössze 7 521 Ft / fő / éj-ért.

A Napsugár Apartman Hotel Cserkeszőlőn, a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ közvetlen szomszédságában épült, melyet vendégeink egy pár perces sétával közelíthetnek meg. A szálloda különlegessége, hogy minden apartmanba bevezették a helyi termálvizet, így a vendégek szobában is élvezhetik a páratlan cserkeszőlői gyógyvíz kellemes hatásait, mindezt félpanzióval 8 550 Ft.

A vulkánvárosban, Celldömölkön télen-nyáron számtalan vizes élményt kínál a város egyetlen négycsillagos szállodája kempinggel, gyógy-, és termálfürdővel egybekötve. A szálloda félpanzióval, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő, valamint a szaunavilág korlátlan használatával már 11 481 Ft /fő/éj-től elérhető.

A négycsillagos szálloda a Szegedtől csupán 20 km-re található fürdővárosban, Mórahalmon várja azokat, akik nem elégszenek meg egy csöppnyi wellness részleggel. A szállodával egybeépült Szent Erzsébet Gyógyfürdőben négyféle gyógyvíz, nyáron 21, télen 16 medence, szaunaparkjában 14 kabin várja a vendégeket. Medencéi közül a legnépszerűbbek a csúszdás élménymedence és a gyermekpancsoló. Ezt az élményt már 12 232 Ft /fő/éj-ért megkaphatjuk.

A balatoni szálloda a csopaki korzóról nyílik és csupán néhány perces sétára van a Balaton egyik legszebb strandjától, ahol biztonságos, homokos part, gyermekmedence, nagy játszótér, baba-mama szoba, animátor programok, óriás csúszda, röplabda és focipálya, horgász stég garantál 100% kikapcsolódást a család minden tagjának. Itt félpanzióval és csopaki strandbelépővel már 6 561 Ft/fő/éj-től nyaralhatunk.

 

Szerző Szenes Péter

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tom Cruise meglepő dolgot tett Victoria Beckham 50. születésnapi buliján

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

ripost.hu

A csillagok nem hazudnak: ebből a 3 jegyből lehet milliomos

mandiner.hu

Németországban felismerték: hatalmasat tévedtek a magyarokkal kapcsolatban

origo.hu

Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

travelo.hu

Preparátumnak hitték a múzeumi látogatók a baglyot, amíg váratlanul rájuk nem pislogott

ripost.hu

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, nem is kell rá sokat várniuk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÚTISÚGÓ

Filmes élményre vágysz itthon? Ezek a hazai programok viszik az Oscart

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!