ÉLETMÓDI

Válassz egy szemet, és megismerheted rejtett énedet

Nagyon izgalmas ez a személyiségteszt.

Egyszerű rajzok, amiket mutatni fogunk, mégis rengeteg dolgot elárul rólad, hogy melyiket választod közülük. Neked nincs is más dolgod, mint rábökni arra, amelyik valamiért a leginkább vonzza a tekinteted, majd elolvasni, mit mond ez el személyiségedről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

youtube

1.rajz

Optimista, lelked mélyéig kedves és nyitott ember vagy. Természetességed és barátságosságod vonzza az embereket, szeretnek társaságodban lenni és te is szereted őket. Úgy véled, minden új ismeretséggel megéri kockáztatni, mert rengeteget tanulhatsz és tapasztalhatsz új emberekkel való kapcsolataidból. Ettől még persze benned is vannak aggodalmak és félelmek, de ezeket nem mutatod, mert úgy gondolod, csakis rád tartoznak. Szívesen segítesz bármilyen helyzetben barátaidnak, és ők is tudják, hogy számíthatnak rád.

2.rajz

Szorgalmas vagy és előrelátó. Szereted tudatosan élni az életed, ezért amit csak lehet, előre eltervezel. Ha valamibe belekezdesz, akkor igyekszel a lehető legjobb tudásod és képességed nyújtani. Örömmel tölt el, ha sikereket érsz el és az is, ha mások elismerik erőfeszítéseidet és eredményeidet. Meggyőződésed, hogy tetteid nem csak saját életedre vannak hatással, hanem másokét is befolyásolják, éppen ezért nagy felelősséggel kezeled a döntéseid.

3.rajz

Valami nagyon aggaszt téged. Viharos a múltad, rengeteg dolog van már a hátad mögött és sok fájdalom, megpróbáltatás ért. Hajlamos vagy rá, hogy visszafelé tekints ahelyett, hogy előre néznél. Nagy kihívás számodra, hogy átéld és megéld a jelen eseményeit. Mindezek ellenére olyan ember vagy, aki igazi túlélő, és mindig feláll, ha elesik.

4.rajz

Filozofikus alkat vagy, rengeteget elmélkedsz és gondolkozol. Szeretnéd érteni azt, ami történik veled, és szeretnéd érteni a világot. Mások olykor csak annyit tapasztalnak belőled, hogy bezárkózol, pedig ilyenkor többnyire nem azért vonulsz el, mert bajod lenne, hanem mert a gondolataiddal szeretnél foglalkozni. Szereted értelmezni a dolgok mélyebb tartalmát és jelentését, lenyűgözőnek tartod a mély érzelmeket is az értelem mellett, és nagyon is mély érzésű ember vagy gazdag lelkivilággal.

5.rajz

Titokzatos és rejtélyes vagy. Nehéz megismerni téged, sőt könnyen meglehet, hogy még te sem ismered igazán alaposan saját magad. Hangulataid és vágyaid gyakran ingadoznak, szinte már szeszélyes vagy, és hajlamos vagy a végletekre is. Tele vagy ellentmondással: egyik pillanatban még bolondozol másokkal, következő percben pedig inkább bezárkóznál előlük. Imádod megfigyelni a többi embert, magadról viszont nem szívesen árulsz el szinte semmi.

6.rajz

Nagyon érzékeny vagy, életedet az érzelmek határozzák meg. Még a legapróbb események is hatással vannak hangulatodra és érzéseidre, rendkívül könnyen fakadsz hangos nevetésre és könnyekre is. Minden kis részletre odafigyelsz, semmi nem kerüli el a figyelmed. Mélyen empatikus alkat vagy, megérted embertársaidat és szinte meg is éled érzéseiket.

7.rajz

Spontán, energikus, lelkes természet vagy. Szélsőségesen gondolkozol, nem érdekelnek az árnyalatok: számodra valami vagy fekete vagy fehér, vagy szeretni való vagy pedig utálatos. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, mindenről van véleményed, gyorsan és könnyen hozol döntéseket, és könnyen haragra is lobbansz. De amilyen gyorsan jön a haragod, olyan gyorsan el is múlik. Ez pedig nagy szerencse, mert valójában nemigen szereted a konfliktusokat.

8.rajz

Önálló, független és eredeti ember vagy, aki nagyon kreatív és tele van egyedi, izgalmas gondolatokkal. Nem szereted a szigorú szabályokat, és a hagyományok sem különösebben érdekelnek. Sokkal szívesebben járod a saját utadat, és sokkal nagyobb örömmel valósítod meg saját ötleteidet. Nem ítélkezel mások felett, és azt sem hagyod, hogy téged megítéljenek vagy befolyásoljanak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?