ÉLETMÓDI

Varázslatos dekorációk egyszerű izzósorral

Mesés ötleteket mutatunk, melyek elhozzák az ünnepi hangulatot.

A végső visszaszámlálás megkezdődött karácsony előtt, és most már bizonyára te is érzed a késztetést, hogy igazán ünnepivé varázsold a lakást, ha eddig nem vágtál volna bele. Segítünk benne, hogy fejtörés és költekezés helyett könnyű, egyszerű megoldást találj, melyhez nem kell más, mindössze a tavalyi izzósorok újragondolása. A fényeknek nem csak a fán van helye, díszítsd szabadon és bátran az egész lakást! Varázslatos lesz az eredmény.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

Gyümölcsös- vagy süteményes táladra a finom falatok helyett tegyél fényeket, melyek beragyogják majd az asztalodat.

Ha vázádba néhány gallyat teszel, azokat pedig pár apró díszgömbbel, illetve egy kisebb izzósorral ékesíted, akkor látványos hatást érhetsz el vele.

Bejárati ajtód előtt álló, kertedben vagy teraszodon lévő növényeiden pazarul mutatnak a karácsonyi fények.

Mécsestartóidba is rakhatsz mécses helyett pici izzósorokat: egész este világítani fognak, fényük pedig meghitt és intenzív.

Akad olyan kép, festmény, fotó vagy poszter a faladon, melyet különösen szeretsz? Tekerd körbe izzósorral, és bámulatosan fog mutatni.

Rendkívül mutatós, ha olyan dísztárgyat öltöztetsz ünneplőbe, mely áttetsző, esetleg üveg. Így a fények szikrázása megsokszorozódik.

Az a rendkívüli titka az égősoroknak, hogy nem igényel semmilyen ügyességet, sőt koncepciót sem az elhelyezésük. A legegyszerűbb és leghétköznapibb tárgyakat is ünnepivé változtatják. Nézd csak, milyen szép és könnyű megoldás például ez:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?