EZO

Vasárnap érkezik az újhold: Érzékenyen készít fel az új kezdetekre

Lassulj le magadtól, hangolódj rá az újhold energiáira! Vasárnap este egy kicsit meditálj, fordulj befelé!
címkék:

A februári újhold a Halak jegyében a szeretet, a szív ihletésén át az intuíció segítségével visz el lelked irányításához. Látni fogod, ki vagy te, mi a célod, és hová tartasz. Ez a harmónia, finom energia lesz egész nap körülötted, segítséget nyújtva az utadon, céljaid elérése felé. Ez a gyönyörű újhold, amely felkészít a nagy és új kezdetre, amely márciusban jön el az asztrológiai év kezdetével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

A Halak nagyon kreatív, tehát ez jó időpont egy nagyszerű vállalkozáshoz, tervhez. Az újhold elindítja a cselekvést, de ez az indulás nem egy vad, tüzes energia most. A hátráló Merkúr hatása lelassíthat, sőt bosszantóan le is állíthat, de ez ne zavarjon meg, hiszen az ajtó nyitva marad arra, hogy mélyebben kapcsolódhass a belső világoddal. Tanító jelleggel visszakozik ez a bolygó, ha nem akarnak haladni a dolgaid, akkor hiába erőlteted. Egyszerűen időt kapsz arra, hogy átgondold ügyeidet, lehetőségeidet, életed eseményeit. Ne akarj munkahelyet váltani, legalábbis anélkül ne, hogy átgondolnád, mi az oka elégedetlenségednek. Ha ezt nem tisztázod magadban, akkor az új helyen ugyanazokkal a problémákkal kell szembenézned. Jobb, ha áramlásban maradsz, és nem viszel bele erős akaratot az újhold utáni időszakba. A Halak irányítja a rejtett képeket, álmokat, a hátteret, a múltat. Lehet, megtanít ez az újhold valamit, ami nem volt számodra ismeretlen, de rávilágít valami fontosra, ami elvisz oda, hogy készen állj a következő Kos újhold erőteljes indító energiáira. Így mire oda érkezel, nem lesz annyira nehéz a „poggyászod”. Ez az idő alkalmas a határok megteremtésére és a tudatalatti megértés megszerzésére. Egyfajta finomhangolódást ad a Halak érzékenysége és a Merkúr visszafogó ereje. Ez a bolygó még hatással lehet a kommunikációra, ezért törekedj arra, hogy ne akard a saját elképzelésed másra erőltetni. Így elkerülheted a félreértéseket. Lassítsd le az elme pörgéseit, mert nagyon belefáradhatsz a saját gondolataidba, így kerüld el az ingerlékenységet és a türelmetlenséget.

Összességében az újhold és február vége egy melengető időszak, enyhíti a keményebb energiákat, amelyeket az elmúlt hetekben tapasztalhattál. Arra figyelj oda, hogy a lelkedben felébredő jóindulattal ne színezd ki a tényeket, ne képzelj többet, mint ami lehetséges.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?