Létrehozva: 2022.01.06.

Megérkezett a pénteki horoszkópod, izgalmas lesz a hétvégéd

Lássuk, mit ígérnek a következő három napra a csillagok.

Kos: (március 21. – április 20.)

Érzelmi kitörései lehetnek a sok feszültségtől. Most így jönnek ki az elfojtott frusztrációk, ami nem baj, mert legalább megkönnyebbülhet. Azért figyeljen arra, hogy olyanokkal szemben engedje el magát, akik megértik, és elviselik ilyenkor ezt az énjét is. Ők segíthetnek hamar átlendülni ezen.

Bika: (április 21. – május 20.)

Úgy érzi, hogy most a szabályok, keretek irányítják a sorsát. Ha nem hoz hamarosan döntést arról, hogy milyen irányba terelje az életét, nem lesz kiút, nem lesz jobb lehetőség. Legelőször is meg kell határoznia a célt és annak minden egyes lépését, hogy biztos lehessen a majdani győzelemben.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Határozott elképzelése van a világról, benne a saját életéről, boldogulásáról. Sokoldalú tehetség, s mivel nyitott szellem, hasonló társ lenne az ideális választás. A most következő évben igazán nem panaszkodhat arra, hogy Ámor elhanyagolja önt. Szerelmi élete izgalmas fordulatot vehet.

Rák: (június 22. – július 22.)

Most egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb időszak következhet, ami sok mindenben erősítheti önt. Végre foglalkozhat a jövőbeni terveivel, és gondolkozhat azon, hogy miként fogjon neki a megvalósításának. Párkapcsolatában is igazi felüdülést hozhat ez az általános jó hangulat, foglalkozzanak többet egymással.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Kisebb konfliktusai támadhatnak partnerével, kedvesével, mert elég öntörvényű, ha nem lehet az öné az utolsó szó. Kellemes modorával azonban minden nézeteltérést elsimíthat. Fontos, hogy ne füllentsen vagy ne mondjon olyasmit a munkahelyén, amivel besározhat valakit, mert rossz vége lehet a dolognak.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Figyeljen arra, hogy párkapcsolata ne csak az állandó problémákról, feladatokról, nyüglődésről szóljon. Ha ilyen dolgok állnak fenn, inkább beszéljenek róla, nincs értelme húzni az időt. Elképzelhető, hogy nem két perc lesz, de legalább átesnek rajta, és utána újra harmónia veheti önöket körül.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Bizonyára egyre inkább érik önben az elhatározás, hogy szüksége lenne egy kis pihenésre. Annyira elfáradt a sok stresszben, és ebben a hideg télben, hogy igazi feltöltődés lenne egy kis utazás. Egyelőre azonban be kell érnie azzal, hogy hétvégére szervezzen egy kis kikapcsolódást, már az is feldobhatja önt.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

A Skorpiók igazi hangulatemberek, ez tagadhatatlan. Ezzel a tulajdonsággal tudni kell bánni, hogy kicsapongásai ne okozzanak sok kellemetlen percet önnek. Mit várhat a többiektől, ha még ön sem tudja mindig összeszedni magát. Megértést ezért csak akkor várjon, ha ön is képes alkalmazkodni hozzájuk.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Ne csak abban higgyen, ami megfogható, látható. Céltudatosnak és határozottnak kell lennie, használja fel az ismeretségeit, kapcsolatait is arra, hogy közelebb kerüljön az elképzeléseihez. Hosszú távon ezzel az anyagi helyzetén is javíthat. Keressen, kutasson, hogy meglelje azt, amiben ki tudna teljesedni.

Bak: (december 22. – január 20.)

Így a hét vége felé különösen szétszórt lehet, ezért fontos, hogy a zavaró tényezőket maga mögött hagyja. Amíg nem intézi el az aktuális ügyeit, nem tud nyugodtan pihenni, ezért mindennél jobban kellene összpontosítania. Utána viszont következhet a megérdemelt pihenés, ami egész hétvégén tartani fog.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

A Neptunusz bolygó negatív hatása hatással lehet az érzelmi állapotára. Kételyek gyötrik, és időről időre elbizonytalanodik. Nem szívesen gondol bele abba, hogy mi lenne, ha teljesen instabillá válna a lelkiállapota. Adjon egy kis időt magának ahhoz, hogy elmúljanak rossz érzései, és visszatérjen a kellemes közérzete.

Halak: (február 20. – március 20.)

Ez a pár hét alapvetően most a személyes fejlődésének az időszaka, főként kapcsolatai segítségével. Olyan információkkal szembesülhet nap, mint nap, amiből sokat tanulhat. Kicsit eltávolodhat a saját problémáitól, és közelebb kerülhet másokéhoz, más szemszögből láthatja ugyanazokat a dolgokat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

origo.hu

Mindenkit megdöbbentett Oroszország fontos szövetségese, mi történhetett?

borsonline.hu

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

ripost.hu

„Nem csinálsz semmit, a szüleid nyakán élősködsz 33 évesen” – keményen beleszálltak az influenszerbe

hirtv.hu

Gyurcsány egykori minisztere is felbukkant Magyar Péter mögött

origo.hu

Hatalmas botrányba keveredett Majka

origo.hu

Félelem a moziban: Így nézhet ki az atomháború, ilyen lehet a pusztítás

magyarnemzet.hu

Az orosz „Sátán II” nukleáris fegyver milliókat ölne meg és egész nagyvárosokat tenne a földdel egyenlővé

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala