Létrehozva: 2022.02.04.

Így oldd meg a csillagjegyed legnagyobb problémáit

Az asztrológia nem csak az erősségeket mutatja meg, hanem azt is, melyek az egyes csillagjegyek rossz tulajdonságai. Ám ha ismered ezeket a gyengeségeket, akkor változtatni is tudsz rajtuk, és így az általuk okozott problémákat is megoldhatod.

Ha jobban megnézzük, az életünk legnagyobb problémáit mindig ugyanazok a dolgok okozzák. Legtöbbször a jellemző, rossz tulajdonságaink azok, amelyek miatt bajba kerülünk. Ám mivel az asztrológusok világosan rámutatnak arra, melyek az egyes csillagjegyek rossz tulajdonságai, az ebből szerzett tudásunkat felhasználhatjuk arra, hogy már a keletkezésüknél megoldjuk a visszatérő gondjainkat. Ha ismerjük a kritikus vonásainkat, máris tudjuk, mi az az élethelyzet, amelyben vissza kell fognunk magunkat. Ettől pedig szinte azonnal könnyebb lesz az életünk. Lássuk, mire kell figyelniük az egyes csillagjegyeknek, hogy ne nehezítsék meg a saját dolgukat!

Minden csillagjegynek megvannak a jellemző gyengeségei (Fotó: pixabay.com)

Kos: minden helyzetben versenyezni akarsz

A kreatív ötleteid és a lendületed született vezetővé tesznek, aki nem riad meg a versenyhelyzettől. Ám az, hogy a legkisebb téttel kecsegtető helyzetben is nyerni akarsz, a csillagjegyek rossz tulajdonságai közé is feliratkozik. Egyszerűen nem lehet mindig, minden pillanatban arra figyelni, hogy te légy az első, és elegendő figyelmet és rajongást kapj másoktól. Az sem tartható, hogy csak azért vitatkozz, hogy kitűnj a tömegből. Vannak olyan szituációk, amikor el kell engedned a figyelemre vágyásodat.

Bika: a csillagjegyek rossz tulajdonságai között is kiemelkedik a makacsságod

Makacsságoddal eléred, amit akarsz, ám épp ez okozza a nehézségeket is az életedben. A csillagjegyek rossz tulajdonságai között szereplő legismertebb jellemvonásod ez a hajthatatlanság: nem vagy hajlandó a másik véleményében meglátni az értékes vonásokat, egyszerűen azért, mert te másként gondolod. Próbálj kicsit nyitni az olyan gondolatok felé is, amelyek nem tükrözik egy az egyben a te véleményedet.

Ikrek: túl gyakran váltogatod a véleményedet

Te vagy a társaság lelke, nagyon könnyen barátkozol. Ez remek is lenne, de a kritikusaid szerint olyan gyakran változtatod meg a véleményedet, mintha szó szerint két ember lakna benned. Remek kommunikációs képességednek köszönhetően a pletykát sem veted meg. Ám ez csak addig működik, amíg össze nem találkoznak azok, akiket. Hidd el, akkor sem veszíted el a barátaidat, ha nem értesz feltétlenül egyet velük mindenben!

Rák: a csillagjegyek rossz tulajdonságai között világbajnok az érzékenységed

Az érzelmekre való fogékonyságod, az empátiád kiemel a többi csillagjegy közül, és hihetetlenül népszerűvé tesz. Ám vannak olyan helyzetek, amelyekben az érzelmességed nem előny, hanem hátrány. Sokszor az sem segít, hogy amikor valamilyen sérelem ér, visszavonulsz a páncélodba, és akár passzív-agresszív eszközökkel is élhetsz. Az ilyen szituációkban jobb, ha inkább elmondod a másiknak, mi bánt.

Az Oroszlán jegyűeknek a hatalmas ego okozza a legtöbb gondját (Fotó: pixabay.com)

Oroszlán: a hatalmas egód a legrosszabb vonásod

Lelkes és nagyvonalú természeted tesz szerethetővé. Ám azt is mindenki tudja rólad, hogy az állatövi jegyek között neked, az Oroszlánnak a legnagyobb, és épp ezért a legtörékenyebb az egója. Állandó figyelemre van szükséged, és szereted, ha csakis a tiéd a reflektorfény. Egy idő után azonban idegesítővé válhat, hogy mindig te akarsz szerepelni, és vezetőként fellépni. Hidd, el, akkor sem fognak elfelejteni a többiek, ha véletlenül mást is hagysz érvényesülni, és nem nyomulsz folyton.

Szűz: az aprólékosságod a csillagjegyek rossz tulajdonságai között is a legidegesítőbb

Szorgalmas, eltökélt és gyakorlatias ember vagy, aki mindenkinek szívesen segít. Ugyanakkor sokan idegesítőnek találják a maximalizmusodat és az aprólékosságodat. Hajlamos vagy minden apróságba belekötni, és melletted nem lehet úgy elvégezni a munkát, hogy legalább néhány apró hibára rá ne mutatnál. Ettől pedig azok, akik nagyvonalúbbak nálad, azonnal a plafonra ugranak, különösen, ha épp a kritikádtól félve nem is kérték ki a véleményedet. Jobb, ha néha megtanulsz megelégedni az „elég jó”-val.

Mérleg: hajlamos vagy minden közösségbe beolvadni

Az Ikrek jegyűekhez hasonlóan te is a társaság központja vagy, és szereted, ha mindenki kedvel. Ám amikor megpróbálsz mindenki kedvére tenni, de ezt a többiek nem viszonozzák, akkor úgy érzed, hogy elárultak, ebből pedig óhatatlanul konfliktus lesz. A párodtól is hajlamos vagy egészségtelenül függeni. Nem kell mindig teljesen beolvadnod. Ha egészséges kapcsolatokat szeretnél, inkább légy önmagad.

Skorpió: túlságosan mélyre akarsz ásni

Tudod, mit akarsz, és az intuíciód is remek. Mély érzéseid pedig igazi bizalmas baráttá tesznek. Az viszont nem mindig egészséges, hogy mindenben a mélységet, a titokzatosságot keresed, mindennek a magyarázatát a tudatalattiban próbálod felkutatni. Ha pedig úgy érzed, valaki elárult, szinte azonnal megszakítod vele a kapcsolatot. Néha sokkal egyszerűbb megelégedni azzal, amit a felszínen látsz, és meghallgatni mások álláspontját is, mielőtt megsértődsz.

Nyilas: lesöpröd mások véleményét az asztalról

Független, kalandokat kedvelő egyéniség vagy, aki szívesen tanul új dolgokat. Ugyanakkor bármilyen nyitott is vagy az újdonságokra, tüzes természeted miatt gyakran kaphatod magad rajta, hogy egyszerűen lesöpröd mások véleményét az asztalról. Többet érhetsz el, ha meghallgatod a tiédtől eltérő véleményeket. Azt is tartsd észben, hogy ezekből tanulhatsz is, ami egyébként sosincs ellenedre!

A Bakok jobban tennék, ha nem vennék mindig olyan komolyan magukat (Fotó: pixabay.com)

Bak: túl komolyan veszed magad

Határozottan, fegyelmezetten törsz a céljaid felé, remek vezető vagy, és sosem fogy el a lendületed. Ám olyan óriási igényed van a szervezettségre és a rendre, hogy ez gyakran zsarnokká tesz. Sokan azt sérelmezik, hogy semmilyen teret nem engedsz a spontaneitásnak és a meglepetéseknek, megközelíthetetlen és rideg vagy. Érdemes lenne lazítanod egy kicsit, hiszen hiába vagy sikeres a karrieredben, ha az életedbe nem is fér bele más.

Vízöntő: a csillagjegyek rossz tulajdonságai terén is te vagy az örök forradalmár

Igazi forradalmár vagy, aki kreatív ötleteivel igyekszik megváltoztatni a világot. Folytonos lázadásod azonban arra késztet, hogy mindig mindenkivel megoszd egyedi és forradalmi gondolataidat, ez pedig néha irritálóvá teszi a viselkedésedet. Nem lesz bajod, ha egyszer-egyszer megpróbálsz beolvadni a tömegbe!

Halak: álmodozol, de nem cselekszel

Álmodozó, érzékeny természeted tesz szerethetővé, ám a csillagjegyek rossz tulajdonságai között a te jegyednél ugyanez az álmodozó hajlam szerepel. Ideje felébredni, és az ötleteid gyakorlati megvalósításában is részt venni! Amíg csak álmodozol, de nem cselekszel, nem fognak az öledbe hullani az eredmények.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hamarosan egy színpadra áll Magyar Péter a baloldal vezetőjével, Gyurcsány Ferenccel

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

Mintha ikrek lennének: Nótár Mary megmutatta ritkán látott tesóját – fotó

magyarnemzet.hu

Nagy Feró megrázó interjúban állt ki Orbán Viktor mellett, Magyar Péter is megkapta a magáét

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

mandiner.hu

Lejárt a jelöltállítási határidő, mutatjuk a nem kiesőket!

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?