Létrehozva: 2022.08.24.
Módosítva: 2022.08.24.

Ennek a négy csillagjegynek borsot tör az orra alá a hétvégi újhold

Ha nem figyelsz és nem cselekszel, nehézésgekkel találhatod magad szemben. Pedig az újhold sokak számára lendületet, jó energiákat hoz. Négy csillagjegy számára nagy kérdés, hogy elvonulnak-e a felhők, vagy kisüt a nap az életükben.

Szerző Sors Edina

Augusztus 27-én szombaton 10:18-kor a Szűz jegyében áll együtt a Nap és a Hold, ismét eljön az újhold ideje. Ezzel egyidőben több bolygó is retrográd (hátráló) mozgást végez.  24-én már az Uránusz is elkezdte hátrálását és ezzel kezdetét vette a belső változások folyama is. Az újhold nagyon jó lehetőségeket hord magában, négy csillagjegy számára mégis tanító energiákat tartogat. A bolygók tánca borsot tör az orruk alá . A Mars erős erőszakos energiái sem lesznek tétlenek.  De vajon, melyik jegy szülöttjeit érinti ez a kellemetlen hatás?

Bad,Weather,Concept.,Redhaired,Girl,Holding,Her,Head,With,Hand
Fotó: Shutterstock

Bika

Nehézségeid ellenére, egészen jól veszed az akadályokat. Az Uránusz rendesen bekavar az életedbe, átvisz egy utazáson, egy belső fejlődésen. Nem lehet azt mondani, hogy az augusztus vége számodra a legtutibb isőszak az életedben. Igen, a transzformáció előfordul, hogy nem könnyű. De arra készít fel ez a nap, hogy a végén lendületet vehess, visszanyerhesd az önmagadba és másokba vetett ősbizalmat. Ám a folyamat nem egyszerű, a sors egy kicsit fenéken is billent. Ha nem vagy résen, a külvilág mozdít ki egy olyan élethelyzetből, amiben benne vagy egy jó ideje. A Mars is feszültté tehet. 

Oroszlán

A munkádban, karrieredben löknek meg a bolygók energiái. Nem hagynak nyugodni a langyos vízben. Az elmúlt évben igyekeztél ezen a téren pályára állni, kreatív éned is egyre inkább előjött. De ha még most sem ott vagy, ahol kiteljesedhetsz, akkor bizony elképzelhető, hogy a külső erő határása végre megmozdulsz. Nem kis keserűséget hozhat el ez a nap, légy rugalmasabb, lásd meg a lehetőséget, használd intuiciódat, dönts okosan. Olyan ez, mint egy kegyetlen hátszél az életedben, jobb ha elébe mész, nem hagyod, hogy feldöntsön és ugy dobjon arrébb. Persze semmi akadálya annak, hogy jól gyere ki a helyzetből! A leckét megtanulhatod saját károdon is, de választhatod a jelen pillanat tudatosságát is.

Skorpió

A nap energiái kényszrítőleg hathatnak emberi kapcsolataid tisztázására. Ha valami régi sérelmed van a baráti társaságodban, vagy a munkahelyeden, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Jobb elébe menni a bajnak, vagy a konfliktusnak. Tisztázd a viszonyokat! Ezt megteheted úgy is, hogy segítséget kérsz egy önismereti vagy akár pszichológiai oldás keretein belül. Ha rendezed belső világodat, a külvilág hozzá idomul. Ha ezt megteszed, akkor még azon a napon beléphet az életedbe egy fontos személy, aki vagy szerelmi, vagy üzleti téren partnered lehet. Ne várd meg a lökést az élettől, menj a dolgok elébe, de légy megfontolt, ne hamarkodd el a tetteidet. 

Vízöntő

Az elmúlt pár hétben sem volt minden felhőtlen. Ha nem álltál le, megállított az élet, ha pedig nem indultál el, akkor az újhold napján elindítanak az energiák, nincs mese! Bár te is azt érezheted , hogy az újhold borsot tör a sors az orrod alá, mert nem éppen simogatóak a szituációk, de itt az ideje, hogy elengedd a görcsösséget, felfogd, hogy az akadályokat te magad teremted. Lásd az ismeretlent lehetőségnek, ne a félelmeid irányítsák a megítélésed. Hidd el, itt az ideje,hogy megvalósítsd terveidet, ehhez lökést ad ez a nap. Gondold végig, hogy nem csak egyedül lehet megvalósítani és beváltani sorsodat, jól jöhet egy társulás, közös projekt másokkal. Az új otthon, a költözés is terítéken van az életedben, adj még időt a legjobb megoldásnak. Ha sikerül belelazulni a napba, estére még egy kis szórakozás is beleférhet a barátokkal.

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghalt az olimpiai bajnok magyar sportlegenda

origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

hirtv.hu

Gyurcsány jó embere, aki tudott a fekete kasszáról, ma is aktív

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

ripost.hu

Hányingerkeltő: A Nébih azonnal bezárta a II. kerületi éttermet, olyan meghökkentő állapotok uralkodtak – Videó

hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?