Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.10.21.

Melyik jegyben születtél? Ebből a gyógynövényből főzz teát

Megérkezett a hűvös idő, és sokkal kellemesebb elviselni a borongós őszt, ha egy meleg pokróccal és egy nagy pohár gyógyteával kezdjük vagy zárjuk a napot. Arról nem is beszélve, hogy a tea nemcsak kellemes és melengető, hanem megelőzhetjük vele a betegségeket, vagy a már meglévő panaszokon is enyhíthetünk.

 

Minden egyes gyógynövény tea különleges és más-más gyógyhatással bír, melynek a hatékonyságát növelhetjük azzal, hogy a csillagjegyünknek megfelelő gyógyteákból fogyasztunk. A horoszkóp nem csak a személyiségjegyeket és viselkedést hordozza magában, hanem a betegségre való hajlamot is megmutatja minden egyes csillagjegynél. Ennek segítségével célzottan erősíthetjük az immunrendszert és enyhíthetjük a különböző panaszokat.
 

Kos

A Kos alaptermészete a nyugtalanság, ezért a stresszkezelés is nehezen megy neki és mindezt az emésztőrendszere sínyli meg. Már egy pohár forró tea kortyolgatása is segíti őt az ellazulásban. A borsmenta és angyalgyökér keverékéből készült tea csillapítja a feszültségét, sőt az emésztőszervekre is jótékony hatást fejt ki. A migrénre is kedvezően hat, mely sokszor kínozza a csillagjegy szülöttét.

Bika

A Bika torka és mandulája különösen érzékeny, emellett a pajzsmirigy problémák és idővel a túlsúly is okozhat kellemetlenséget nála. Az ökörfarkkóró tea kiválóan oldja a rekedtséget, enyhíti a torokgyulladást, míg a vasfű nagyon hatásos a mandulák megbetegedése esetén. A bodzából készült tea jót tesz pajzsmirigy gyulladás esetén, néha érdemes méregtelenítő kúrát tartania, hogy megtisztuljon a salakanyagoktól.

Ikrek

Az Ikrek szülöttnek a légzőrendszere és a tüdeje az érzékeny pontja. Ha lelki-egyensúlya felbillen, gyakran lép fel légszomj nála, állandó aktivitása pedig kimerültséget idézhet elő. A levendula kifejezetten jót tesz a légzőszerveknek és segít ellazulni, a kakukkfű tea kitisztítja a hörgőket és segít a görcsös köhögés feloldásában. Esténként egy csésze citromfűtea gondoskodik a pihentető alvásról, de nehézlégzés ellen is bevethető.

Rák

A Rák egészségi állapota nagyban függ a lelkiállapotától. Szorongásra és depresszióra való hajlama elsősorban az emésztőrendszerét támadja meg. A csalán, a körömvirág és a feketeüröm csodálatosan enyhítik a gyomorpanaszokat, érdemes ezekből napi szinten elkortyolni egy csésze meleg teát. Az orbáncfűtea is kitűnően beválik hangulatjavítóként, stresszoldóként, nyugtatóként nála.

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon aktív, ezért hajlamos túlhajszolni magát. A szív- és keringési rendszer, vérnyomás okozhat nagy problémát neki. Az izsópból készült tea jó hatással lehet a szív- és érrendszerre, emellett vírus- és baktériumölő hatással is rendelkezik, ami a téli megbetegedéseknél jól jön. A magas vérnyomásra a fagyöngyből főzött tea, míg az alacsony vérnyomásra rozmaringból és galagonyából készített tea ajánlott számára. 

Szűz

A Szűz elevensége, állandó nyugtalansága gyakran idegrendszeri túlhajszoltsághoz vezet, ami gyomorpanaszokban, máj-, hasnyálmirigy- és epebántalmakban is megmutatkozhat. A korianderből készült tea egyszerre hat nyugtatóan az emésztőrendszerére és a lelkére. Sőt, természetes afrodiziákum, még a migrént is képes elűzni. Emellett a rostban gazdag, majdnem húsmentes étrend ajánlott a csillagjegy szülöttének.

Mérleg

A Mérlegnek nagyon jó az immunrendszere, minden betegségből hamar kigyógyul, mert kitűnően regenerálódik a szervezete. A vesék, a deréktáj, a hólyag, a hasnyálmirigy, a női nemi szervek tartoznak a Mérleg jegy uralma alá. Hajlamos az anyagcserezavarokra és a cukorbetegségre is. A szagosmüge teája gyógyító hatású a hólyagra és a vesékre, a turbolya a zsíros bőrt segít megszüntetni. Napi egy csésze zöldtea kedvezően serkenti az anyagcseréjét.

Skorpió

A Skorpió sajnos hajlamos előtérbe helyezni a karrierjét az egészsége helyett, ezért sok betegsége pszichés eredetű. A nemzőszervek, a húgyhólyag és a vastagbél érintett nála, ezért a cickafarkból készült tea rendszeres fogyasztása kifejezetten előnyös számára, ülőfürdőként is bátran lehet használni felfázás esetén. A majoránna megfázásos tüneteknél, fejfájásnál és menstruációs panaszoknál nagyon hatásos.

Nyilas

A Nyilas rendkívül mozgékony és sportos alkat, ezért a csípő és láb a gyenge pontja, de a májbetegségek és az inzulinrezisztencia is veszélyeztetheti a jegy szülöttét. Meglepő módon a gyermekláncfű igazi csodaszer nála, a belőle készült tea méregteleníti és tisztítja a májat és a vért, és a cukorbetegség megelőzésében is segít. A zsurlótea magas szelén és kovasav tartalmú, ami csontritkulás, köszvény és reuma ellen is hatásos.

Bak

A nyugtalan Bakok főként térdfájdalomtól, ízületi bántalmaktól szoktak szenvedni, mely problémában a rozmaringból készült tea hathatós segítség lehet. Ez a gyógynövény felpezsdíti a vérkeringést és megszünteti a hideg láb, hideg kéz szindrómát. De a mezei sóska teáját is ajánlott fogyasztania, mert erősíti az immunrendszerét és bőrpanaszok esetén is jelentős enyhülést hoz a csillagjegy szülötteinek.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy szülötte intenzív agyműködésének köszönhetően sokszor túlgondolhatja magát, ami idegeskedést és alvászavart okozhat. A citromfű kitűnően orvosolja ezeket a bajokat és még a Vízöntő frontérzékenységére is gyógyír. A sokoldalú kamilla pedig gyulladásgátló, görcsoldó, lazító és nem utolsó sorban nyugtató hatású is. Felfázásra, menstruációs görcsökre, valamint fejfájásra szintén nagyon jól beválik.

Halak

A Halak szülött fokozott érzékenysége könnyen okozhat fejfájást vagy gyomorideget, ezen kívül hajlamos a légzőszervi megbetegedésekre is. A zsályából készült tea a jegy szülöttei számára egy univerzális csodaszer, ugyanis hatékony az emésztőszervi megbetegedések, idegrendszeri és keringési problémák, makacs gyulladások, torokfájás és depresszió ellen egyaránt. Segít kitisztítani a Halak elméjét, hogy leküzdhesse meglévő félelmeit.



 



 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egyre jobban terjed egy idegen kártevő Magyarországon

mindmegette.hu

Nagy botrány az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók!

borsonline.hu

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

magyarnemzet.hu

Lezárták a testőrök Magyar Péter kocsiját a debreceni vonaton

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

mindmegette.hu

NÉBIH: Azonnali termékvisszahívásban érintett két kedvenc termék!

mindmegette.hu

Nem hiszünk a szemünknek! Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amilyenre még nem volt példa!

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?