Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.10.26.
Módosítva: 2022.10.27.

Végre: A csütörtöki horoszkópod remek pillanatokat ígér

Most sok csillagjegynek kedveznek a bolygók.

Kos: (március 21. - április 20.)

A boldogság erőt adhat neked a mindennapokhoz, meglévő kapcsolatodat nem kell féltened semmitől. Ha most keresed a párod, akkor ne utasíts vissza senkit, különösen azért, mert nem biztos, hogy első látásra kell ítélned. Ha új vállalkozás indításán gondolkodsz, akkor arra a csütörtök és a péntek kiváló!

Bika: (április 21. - május 20.)

Be kell látnod, hogy sokat dolgoztál az elmúlt hónapokban és elfáradtál, hiszen senkinek sem végtelen az energiakészlete. Engedj meg magadnak egy kis pihenést, vegyél ki szabadságot, és próbáld elérni, hogy ne a munkán járjon az eszed. Enélkül nehéz lesz kikapcsolódnod és feltöltődnöd az elkövetkező időszakra.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

A munkahelyeden rendben mennek a dolgok csütörtökön, háztartás, közlekedés, minden, ami hozzátartozik a hétköznapokhoz, átlagos lesz. De öltözz választékosan – az esetleges esős idő ellenére is. Felfigyelnek rád, pozitívan fognak viszonyulni hozzád. Választékos megjelenésednek köszönhetően olyan is lesz, aki először figyel fel a belső értékeidre.

Rák: (június 22. – július 22.)

Hirtelen azon kapod magad, hogy a bolygók jótékony hatásának köszönhetően a munkahelyeden és otthon is minden rendben megy. Olyan simán megy minden, hogy nem is fáradsz el. Jó lenne, ha a benned összegyűlő és felhasználásra váró energiát ki tudnád aknázni, és javítanál az emberi kapcsolataidon.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Úgy tűnik, a kapcsolatod ideális, de ez neked mégis kevés. Talán azért, mert valójában alig látod a kedvesedet. Szeretnél már megélni egy veszekedést vagy egy nehézséget, amiből egymást támogatva mászhatok ki, hogy utána megünnepelhessétek a győzelmet. Mindennek eljön az ideje, addig örülj a békés napoknak.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ha nem csupán sodródni akartok a sorssal, hanem aktív részesei lennétek, értékeljétek mostani élethelyzeteteket, és jelöljétek ki életetek azon területét, ahol képesek vagytok önmagatok is változtatni. Ennek érdekében könnyebben viselitek majd az esetleges áldozathozatalt, mintha cél nélkül élnétek meg a nehézségeket.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

A bizonytalanság érzése uralkodhat el a Mérlegeken a hét folyamán, ami érinti a munkát, a kapcsolatokat, pénzügyeket egyaránt. Úgy érzed, sürgősen szükséged lenne valami gyökeres változtatásra. A bizonytalanság igencsak rossz érzés, épp ezért mihamarabb értékeld át az életedet, valamint eddigi sikereidet és kudarcaidat.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Fotó: Shutterstock

Olyan ember vagy, akire szívesen gondolnak mások, alkalomról alkalomra bizonyítod, hogy minden esetben lehet számítani rád. Igenis fontos vagy az embereknek. Legyen szó örömről vagy bánatról, te vagy az, akihez elsőként fordulnak, mert mindig egy biztos pontot jelentesz a szeretteid és barátaid életében. Az állandóságot.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Pénzügyekben ne legyél se kicsinyes, se meggondolatlan, maradj a középúton. Áldozhatnál például a hobbidnak, mert így egy kis szabadidőt is szakíthatnál magadnak. A pároddal több vitátok lehet a héten, igyekezzetek kompromisszumot kötni minél hamarabb, hogy ebből ne legyen gond.

Bak: (december 22. - január 20.)

Anyagi helyzeted nem a legjobb, de nincs okod szomorkodni. A jobb teljesítmény eléréséhez összeszedettségre lenne szükséged, de ez az időszak inkább az erőgyűjtésről szól. Ne hajtsd feleslegesen a munkát, vonulj vissza gyakrabban és pihenj többet. Végül is erre való az őszi szünet, használd ki minden percét.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Ne legyél túl szigorú önmagadhoz, elég, ha a környezetedben lévő emberek szigorúbbak most veled a kelleténél. Maradj önmagad, és végezd el azokat a feladatokat, amelyekkel megbíztak. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, ezt mások sem várják el tőled. Ha szingli vagy, találkozhatsz egy kedves, szintén egyedülálló személlyel.

Halak: (február 20. - március 20.)

A Halak csillagjegyűek életében jelentős változás nem várható, jól érzik magukat a bőrükben. Önbizalmuk, önértékelésük most a helyén van, ezért kevésbé tűnnek bizonytalannak, mint máskor. Környezetük is észreveszi ezt a változást, ezért kapcsolatépítésük még könnyedebbé válik.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

origo.hu

Édesanyja szerint naponta visszajár a két éve meghalt Berki Krisztián

borsonline.hu

Az egész ország riasztást kapott, ekkor csap le a brutális vihar

mandiner.hu

Csak így tovább, Magyar Ken! Két momentumos Barbie-t már megbuktattál, magadat is sikerülni fog

ripost.hu

Sorsdöntő változás köszönt be hamarosan a szerelmi életünkben, ez vár ránk Szegedi Erika főboszorkány szerint

mandiner.hu

Brutális felvétel az orosz-ukrán háború pokláról (VIDEÓ)

origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala