Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.11.12.

Horoszkóp: egy gyönyörű bolygóháromszög segít minket a hétvégén

A hétvége horoszkópját egy bolygóháromszög segíti.

KOS

A hétvége elején ess túl a házi munkán. Már fogy a Hold, ami segít megszabadulni a kosztól és a feleslegessé vált holmiktól. Persze nem kell egész hétvégén takarítanod. Tölts minél több időt a családoddal! Most ismét olyan élményeitek lehetnek, amik közel hoznak a párodhoz - írja az Astronet.

 

BIKA

Valaki nagyon várja, hogy jusson rá is időd. Tudod, hogy ki ő? Irritál a társasága? Nem kell az egész hétvégét vele töltened. De legalább egy telefonbeszélgetés férjen bele! Utána adj teret a szerelemnek, mert a horoszkóp szerint most igazán sok romantikus pillanatban lehet részed! A szenvedély nem csak tavasszal aktuális…

IKREK

A pénzedet kellene megszámolnod, és egy költségvetést készítened év végéig. A karácsonyi kiadások miatt ez egyre égetőbb. Szerencsére az égi folyamatok rendkívül kedvező tendenciát mutatnak. Szóval pánikra semmi okod. És ha ebben megnyugodtál, élvezheted végre  a pihenést, kikapcsolódást is. A családdal töltött idő sokat jelent neked.

RÁK

Imádni fogod ezt a hétvégét: egy gyönyörű bolygóháromszög fog kirajzolódni az égen. Ettől a bizakodásod és a közérzeted topon lesz. Közben mégis hiper érzékeny lehetsz. Saját jól felfogott érdekedben ne sértődj meg! Ne hidd, hogy bárki bántani akar!

OROSZLÁN

Ez egy tipikusan bekuckózós hétvégének ígérkezik. Ha vannak kötelezettségeid, akkor azokat hamar tudd le, és főzz egy forró levest, teát, vagy forró csokit, esetleg forralt bort, és keress egy jó filmet! Ideális lenne, ha szívedhez közel álló emberrel oszthatnád meg ezt…

SZŰZ

Hiába ködösek a reggelek, nyirkosak a nappalok, és korán sötétedik, egy kisebb kiruccanás jót tenne neked. Gyűjthetnél színes faleveleket, csipkebogyót, terméseket, és készíthetnél otthon dekorációt belőlük. A kreativitásod most szárnyal, és igazi élményforrást jelent az alkotás. A gondok kezdenek elsimulni körülötted.

MÉRLEG

Ki kellene kapcsolódnod. A munka megvár. Ezen a hétvégén engedd el a hétköznapok gondjait, fejfájásait! Vizes jegyekben járó bolygók szerint valami vizes program kimosná belőled a kimerültséget: úszás, szaunázás, de egy nagy kád illatos fürdőzés gyertyafény mellett is remek lenne.

SKORPIÓ

Remek formában leszel egész hétvégén. Nem csak a születésnapod közelsége miatt. Egy szuper bolygóháromszög fog összeállni, ami népszerűséget hoz neked. Ne lepődj meg, ha a szokottnál több meghívást kapsz! Tegyél eleget minél többnek!

NYILAS

Ha nem érzed túl fényesen magad, akkor nyugodtan lemondhatod a programjaidat, és otthon maradhatsz. Könnyebb megelőzni a betegséget, mint kúrálni magad. Ünnepek előtt bizonyára nem akarsz kiesni a munkából… Most neked van szükséged a  szeretetre, törődésre, és ezt biztosan meg is kapod!

BAK

A párod, vagy valaki más nyaggat, hogy tarts vele. Ő lendületes, és tele van tervekkel. Nem biztos, hogy átragad rád az ő lelkesedése. Emiatt neheztelhetsz is, holott okosabb lenne, ha eleget tennél a kérésének. A végén még te is élvezni fogod…

VÍZÖNTŐ

Tele van a fejed a munkáddal kapcsolatos ügyekkel. Pedig a hétvége pont arról szól, hogy kiürítsd a gondolataidat, és feltöltődj. Ezen a hétvégén vizes jegyekben járó bolygók szerint a legjobb módszer az úszás, szaunázás, fürdőzés… A lényeg, hogy kapcsolódj ki – ha ez sikerül, a gondokat is egészen más perpektívából fogod szemlélni!

HALAK

Csodálatos hétvége vár rád egy csodálatos bolygóháromszögnek köszönhetően. Érzékeny leszel, és közben elnéző is. Látod az emberek gyarlóságait, kicsinyességét, rivalizálását, de te képes vagy efölé emelkedni, és kimaradni a csatározásaikból.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Poloska Péter kalandjai - itt vannak a legjobb mémek Magyar Péterről!

mindmegette.hu

Nagy botrány az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók!

borsonline.hu

Földi pokol: közel jár az összeomláshoz a rákbeteg Katalin hercegné

mandiner.hu

Magyar Péter már a vonaton sem érzi magát biztonságban: testőrök gyűrűjében kísérték Debrecenbe

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

mandiner.hu

Debrecenben tüntet anyák napján Magyar Péter – övcsatos plakátokkal várják a helyiek

origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

travelo.hu

Morcos, téli álmukból ébredő medvékkel küzdenek Japánban

mindmegette.hu

NÉBIH: Azonnali termékvisszahívásban érintett két kedvenc termék!

mindmegette.hu

Nem hiszünk a szemünknek! Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amilyenre még nem volt példa!

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?