Létrehozva: 2023.04.15.

Tudod, mi a lélekállatod? Csillagjegyed elárulja!

A lélekállat segít az úton, bölcsességével támogat az élet viharaiban. Csillagjegyed elárulja, melyik a te lélekállatod!

A lélekállat kifejezést biztos sokszor hallottad már, azt azonban mégis kevesen tudják, mit is jelent. A lélekállat segít az élet viharaiban a bölcsességével, iránymutatásával. A csillagjegyed pedig azt is elárulja, mi a te lélekállatod.

horoszkóp, csillagjegy, asztrológia, Shutterstock
A csillagjegy megmutatja, mi a lélekállatod - Fotó: Mia Stendal / Shutterstock

Kos csillagjegy lélekállat - Gepárd

A Kos csillagjegy szülötteinek a gepárd a lélekállata, ugyanis tele vannak energiával és szabadon szárnyal a szellemiségük. A Kos mindig a céljain tartja a szemét, ahogy a gepárd a zsákmányon, és kitartóan dolgozik a sikerért. Mindent megtesz, hogy elérje, megszerezze, amit szeretne.

Bika csillagjegy lélekállat - Medve

A medve biztonságot és erőt sugároz, ami a Bika életének fő mozgatórugói is. A Bika csillagjegy szülöttei mindig kiállnak azért, amiben hisznek. A medve a védelem szimbóluma, ha pedig a Bika kerül olyan helyzetbe, hogy veszély fenyegeti a szeretteit, biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesz, hogy vigyázzon rájuk.

Ikrek csillagjegy lélekállat - Delfin

Bár az Ikrek csillagjegy szülöttei játékosak és kíváncsiak, de egyben magas intelligenciával is bírnak. A delfinekre ugyanezek a jellemzőek. Az Ikrek - akárcsak a delfinek - vágyat éreznek arra, hogy minél többet felfedezzenek a világból, kalandvágyuk nem ismer határokat.

Rák csillagjegy lélekállat - Nyúl

A Rák minden nap felülkerekedik a félelmein és a saját korlátain, mivel eléggé bizalmatlan a környezetével szemben. Közben pedig okos és kreatív, amit vétek lenne elrejteni a világ elől.

EZO

Ősi titkokat rejt a héber horoszkóp, most segítünk megfejteni őket

Mi az a héber horoszkóp, és mi jellemző rád eszerint?

EZO

Ősi titkokat rejt a héber horoszkóp, most segítünk megfejteni őket

Mi az a héber horoszkóp, és mi jellemző rád eszerint?

 

Oroszlán csillagjegy lélekállat - Sárkány

Az Oroszlán a sárkány erejével minden harcot megvív, nem riad vissza semmitől. Kár tagadni, vezetőnek született, a karrierjében éppúgy, mint a magánéletében. Ahhoz azonban, hogy ne legyen zsarnok, el kell fogadnia a sárkány segítségét, így méltósággal tudja irányítani az embereket és a saját életét.

Szűz csillagjegy lélekállat - Róka

A rókáról először a ravasz jelző jut eszünkbe, ami nem is olyan rossz tulajdonság, ha belegondolunk - ez segít, hogy ne váljon könnyen prédává. A róka okos és ügyes, ahogy a Szűz csillagjegyű ember is gyorsan kapcsol és hamar reagál. 

Mérleg csillagjegy lélekállat - Hattyú

A hattyú elegáns és kecses, épp mint a Mérleg, aki a szépség, lágyság és egyensúly csillagjegye. A Mérleg akkor a legboldogabb, ha rátalál a belső spiritualitására, békéjére, hogy mint egy hattyú, méltósággal és tisztán ússzon tova a csendes tavon.

Heti horoszkóp

Milyen mitikus lények rejtőznek bennünk?

Az asztrológia spirituális és kreatív nyelv.

Heti horoszkóp

Milyen mitikus lények rejtőznek bennünk?

Az asztrológia spirituális és kreatív nyelv.

 

Skorpió csillagjegy lélekállat - Főnix

A Skorpió személyisége kettős, amelyet a főnix nagyon is hűen tud ábrázolni. Ott van a külső személyisége, amellyel megvédheti magát a veszélytől, a szívfájdalomtól vagy a függőséget okozó jellemvonásoktól, de ezen része alatt ott van egy lágyabb, gyengédebb oldal, amely nyitott és sebezhető. Ahhoz, hogy felkarolja ezt a sebezhető oldalt, először fontos átalakuláson kell keresztülmennie. Ez egy fordulópont az életében, amely egy olyan ösvényre visz, amelyre korábban talán nem is számított. A főnixhez hasonlóan a növekedés, a megújulás és a belső erő szimbóluma.

Nyilas csillagjegy lélekállat - Macska

Mint a macska, a Nyilas sem olyan, akit le kell kötni, vagy meg kell mondani, hogy mit csináljon. Inkább a saját dobja ütemére masíroz, és nem változtat senkiért és semmiért sem. A macska és a Nyilas is vadul független, kíváncsi és szabad. Jó esély van rá, hogy megtapasztaljon mindent, amit a világ kínál, vagy élvezze a szabadságot és az egyedül töltött időt. Mint a macskák, nem hajlandó másnak megfelelni, csak önmagának.

Bak csillagjegy lélekállat - Aligátor

Az aligátorhoz hasonlóan a Baknak is van egyfajta ősenergiája, amikor a „zsákmányhoz” kell ragaszkodni – más szóval ha a Bak egyszer ragaszkodni kezd valamihez, semmi sem ingathatja meg az elhatározását, hogy megszerezze, amit akar. A céljaiért képes türelmes és magabiztos is lenni, majd a megfelelő időpontban robban, és megmutatja, mekkora energia és erő lakozik benne. 

Vízöntő csillagjegy lélekállat - Pók

A Vízöntőt Vízhordozóként ismerik, a pókok pedig a víz körüli vagy akár vízi élethez is alkalmazkodtak. A pókok a türelmet, a kreativitást, a sötétséget és a fényt képviselik. Ehhez az állathoz hasonlóan a Vízöntő is sok időt tölt azzal, hogy valami szépet alkosson. Néha jobban szeret egyedül lenni, és azon dolgozni, ami boldoggá teszi. A Vízöntő elfogadja a pozitív és a negatív oldalát is. Összetett személyisége, természete megnehezíti, hogy bárki is megértse, ki is ő valójában, ezért vannak, akik félnek a Vízöntőktől (ahogy a pókoktól is).

Halak csillagjegy lélekállat - Szarvas

A szarvashoz hasonlóan a Halak is együttérző, nyugodt teremtés. Az egyik legfontosabb dolog, amit értékel az életben, hogy megtalálja azt a közeget, ahova tartozik, ahol hasonló gondolkodású emberekkel veheti körül magát. A Halak is érzékeny és félénk, mint a szarvas. Nem reagál jól a durva, sértő vagy vulgáris emberekre vagy véleményekre. Akik ismerik, tudják, hogy csak csendesen és nyugodtan lehet közeledni felé. 

(via)

origo.hu

Itt vannak az elképesztő részletek a kínai elnök magyarországi látogatásáról

origo.hu

Történelmi jelentőségű találkozó előtt áll Magyarország

borsonline.hu

„Jön a gyerek” – óriási örömhírt jelentett be Tóth Gabi szerelme, Papp Máté Bence

magyarnemzet.hu

Ez vár Szoboszlai Dominikre az új Liverpoolban az edzőjelölt jó ismerője szerint

ripost.hu

Tudsz-e annyit, hogy leérettségizz ebből a tantárgyból? Kvíz

vg.hu

A kínai elnök Magyarországon: így védik a világ egyik legfontosabb emberét – Hszi Csin-ping kínai Rolls-Royce-szal érkezik Orbán Viktorhoz

origo.hu

Lemondott a teljes orosz kormány

travelo.hu

Kifogták a világ egyik legvérszomjasabb cápáját az Adriából

ripost.hu

Bajnokok Ligája után teljes szétesés: óriási gondban a magyar válogatott kulcsembere

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.boon.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából