Létrehozva: 2023.07.24.

Ennek a három csillagjegynek hihetetlen szerencsés napja lesz július 25-én

Vannak az életben sorsfordító pillanatok, lehetőségek. Ennek a három csillagjegynek július 25-e fontos és szerencsés napja lesz. Te közéjük tartozol?

Szerző Sors Edina

A szenvedélyes Oroszlán jegyében jár a Nap és a Vénusz is, a Plútó a Bakban visszanyúl a múlt leckéihez, amit ha megtanultál, levizsgáztál, már nem korbácsolja fel igazán a kedélyeket. Akkor történik szerencse és csoda az életben, amikor az ember teret ad a növekedésnek, képes befogadni. Elengedi az önsajnálatot,  a múlt sebeit, az áldozatszerepet, figyelmét pedig a pozitív dolgok felé fordítja. Bátorságot vesz, felelősséget vállal tetteiért, hagyja, hogy virágozzon minden körülötte. Nem panaszkodik, nem mások felett tört pálcát, hanem saját maga gondolatait, érzéseit a jó dolgok, ötletek és megvalósítás felé fordítja. Örül annak, ami van, és nem a hiányosságokat figyeli folyton. Hálával tölti meg szívét. Július 25-én ennek a három csillagjegynek szuper szerencsés napja lesz, ha képes elültetni magában a pozitív élet magját. Te közéjük tartozol?

Zodiac,Signs,Inside,Of,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept
Fotó: Billion Photos

Kos

Ideje elfogadnod azt a sok jót, amit az élet neked kínál fel. Ne légy csökönyös, és túl büszke, figyeld meg mit dob ezen a napon az élet. A karriered kapcsán csábító híreket kapsz, kövesd a szíved és gondold át logikusan is. Sikerhez vezető úton a szenvedély is fontos, de a nyugodt, megfontolt lépések is. A csillagok bátorítást hoznak neked. Minden úgy tűnik majd, hogy az isteni időzítés szerint pont jókor vagy jó helyen. Amikor a lehetőség kínálkozik, nem lesz számodra kérdés, hogyan dönts. Ne félj változtatni, ha éppen tovább kell lépned. Merd lezárni az eddigi munkádat, tevékenységet. Tele leszel új ötletekkel, kreativitással. Ezen a fordulóponton a számodra fontos hivatás, és jövőkép tisztán láthatóvá válik. 

Ikrek

Varázslatosan ölel át az élet. Észreveszed, hogy a dolgok a helyükre kerülnek. Ahhoz, hogy ez létrejöjjön, hallgass a legbelső énedre. Tavaly óta nagy átalakulás zajlik benned és körülötted, de eljött az idő, hogy szintet léphess. Magadhoz vonzod mindazt, amit az égiek neked szántak. Az emberi kapcsolatokból sokat tanultál, így a szerencse összehoz valakivel, aki szinte útmutató lehet az életed ezen szakaszában. Lehet egy új kolléga képében érkezik, de az sem kizárt, hogy a szerelem talál rád. A Karma kereke forog, és neked most szerencsés és vidám napot ajándékoz. 

Skorpió

A Hold a Skorpió jegyébe lép, támogatja a többi bolygóállást ezen a napon. Számodra elhozza isteni ajándékát. Az elfogadás, a tudatosság mély megértésében lesz részed. Ez pedig régi sebek hihetetlen gyógyulását idézi elő.  Áldozd ezt a napot saját magadra, akár még szabadságot is kivehetsz. Fontos, hogy egy kis kényeztetésben is legyen részed. Engedd el, hogy másokon segíts, összpontosíts arra, ami téged örömmel tölt el. Egyszerűbb lesz tovább lépned minden olyan emberi kapcsolaton, ami nem szolgál már téged, és megengedni magadnak, hogy olyan társak találjanak rád, akikkel érdemben együtt alkothattok, dolgozhattok. Ehhez érdemes egy kicsit kikapcsolni a mindennapokból, és fókuszálni arra, ami neked fontos. Szerencsés napod lesz, minden úgy működik majd, mint a karikacsapás.

Forrás: yourtango

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Franciaország szerint Ukrajnának nincs más választása

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

mandiner.hu

Medgyessy megfejtette, s leszögezte: ekkor fog megbukni Orbán Viktor (VIDEÓ)

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül