Létrehozva: 2023.09.14.

Megérkezett az újhold, néhány csillagjegyre rátalál a szerelem

A szerelmi mágia különleges jelentőséget tulajdonít az újholdat megelőző éjszakának. Lássuk, kire mi vár!

Ahogyan a Hold előidézi az apály-dagály változását, úgy befolyásol a Föld körül keringő égitest minden élő szervezetet. A mitológia a nőiességgel azonosította a Holdat, melynek ciklusa megegyezik a termékenységgel és a szüléssel is. Köztudott, hogy a nők többsége telihold, vagy újhold idején menstruál.  Ha a Hold hatása az élet számos területén érződik, miért ne befolyásolná épp a szerelmet? Úgy tartják, hogy újholdnál van a legnagyobb esély rá, hogy újrakezdődjön egy viszony, vagy megismerkedjünk valakivel. Lássuk, kinek, mit ígér ez az időszak.

Long,Exposure,Image,Of,Dramatic,Sky,And,Seascape,With,Rock
Fotó: muratart / Shutterstock

Kos

Boldogságot jeleznek a bolygók. Szerelem: Egy váratlan találkozás kimozdítja nyugalmából. Nagy szerelem veheti kezdetét a következő napokban. Karrier: Csak az első lépés lehet nehéz, de aztán már megy minden, szinte magától. A héten nagy sikert könyvelhet el!

Bika

Izgalmas periódus a mostani. Szerelem: Ha szingli, azért fogad el minden meghívást, hátha az egyik eseményen megismerkedik valakivel, de az igazit most a munkájának köszönhetően ismerheti meg. Karrier: Nagyon meg kell fontolnia mindent, mielőtt döntene. Készüljön fel több eshetőségre is, minden tekintetben.

Ikrek

Kedvező hatások érvényesülnek. Szerelem: Intim pillanatokat jelez a horoszkóp. Igazán boldog lehet, mert a párkapcsolatában most teljes a harmónia! Karrier: Állásajánlatot kaphat egy ismerőstől. A pillanatnyi lelkiállapota nem alkalmas a megfontolt döntéshozatalra. Csak olyan munkát vállaljon el, amiben örömét leli. 

Rák

Vidám napok következnek. Szerelem: Lehet, hogy már lemondott valakiről, de most bebizonyosodik, hogy nagyon is vonzónak találja önt. Ha randira hívja, mondjon igent! Karrier: Ezen a héten jobban oda kellene figyelnie a határidőkre: ha nem így tesz, kapkodás lehet a vége.

Oroszlán

Meg kell tanulnia kikapcsolódni. Szerelem: Bármennyire zavarba ejtők is azok a változások, amiket párkapcsolatában tapasztal, be kell látnia, ön is okozójuk ezeknek. Túl sokat dolgozik… Karrier: Mostanában nagyon feszes tempót diktált, de most kicsit lazítson, különben kiégés lehet a vége!

Szűz

Igazán kedvező ez a periódus ez a Szűz számára, a Vénusz és a Nap is a jegyében jár. Szerelem: Az önbizalma felerősödik, és sokkal határozottabb. Ezzel azoknak a figyelmét is felébresztheti, akik eddig észre sem vették. Karrier: Most egyenesbe jöhet, és a hosszú távú tervei is kezdenek valóban körvonalazódni. 

Mérleg 

Új kihívások várják. Szerelem: Végre elcsitul otthon a vihar, amit saját bizonytalansága szított. Ne az ismerősök pletykájára hallgasson, hanem a szívére. Karrier: Könnyen mond igent, ám nehezen tud eleget tenni az elvárásoknak. Az idővel hadilábon fog állni, mindig elkésik, nehezen tudja tartani a határidőket. 

Skorpió 

Izgalmas napok következnek. Szerelem: Ez a hét hoz néhány nehéz vitát a kedvesével. Végre sikerült tisztába jönnie magával, már csak a helyzetet kell hozzáigazítania a reményeihez. Karrier: Nem várt fordulat következhet be a munkahelyén. Ne feledje, a családjához mindig fordulhat, ha kételyei támadnának. 

Fotó: New Africa

Nyilas 

Sok teendő várja a héten. Szerelem: A párkapcsolatában van néhány bizonytalan pont. Ha a céljai jók is, de nem találkoznak a társáéval, akkor módosítania kell azokat. Karrier: A szerencse az ön pártján áll, de ne várja azt, hogy majd mindent el is intéz ön helyett. Rengeteg a teendője, a legjobb, ha listát készít.

Bak 

Igazán jó hete lesz, úgy fogja érezni, az égiek segítik minden tervében. Szerelem: Egy új szerelem hozhat örömöt a szingli Bak életébe. Élvezze ki minden percét ennek a szenvedélynek! Karrier: Elismerésre vágyik, és ezt most meg is kapja. Méghozzá úgy, hogy szinte alig kell tennie érte. A szerencse a kezére játszik.

Vízöntő 

Félreértések nehezíthetik a munkahelyi ügyeket. Szerelem: Néha ismerje el, hogy a kedvese győzött. Ha hagyja, hogy örüljön ennek, az csak jót tesz a kapcsolatnak. Karrier: A legjobban most akkor boldogulhat, ha egyedül dolgozhat. Ha másokkal kooperál, akkor beszéljen nagyon tisztán és részletesen a teendőiről. 

Halak

Sok ügyben célt érhet. Szerelem: Ha ön a fészekrakással van elfoglalva, esélye van arra, hogy ideálissá tegye otthonát. Ehhez azonban mindent alaposan meg kell beszélnie kedvesével is. Karrier: Ön nem egy pénzéhes fajta, most mégis kénytelen lesz kezébe venni a dolgokat és tárgyalásokat folytatni. Több fizetést érdemel!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé: Európának be kell szállnia az orosz-ukrán háborúba, már ezt követeli Macron

origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

magyarnemzet.hu

Liverpool: váratlan reggeli bejelentés, Szoboszlai fotója is a hírben + videó

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

mindmegette.hu

Az itthon kapható legolcsóbb lisztet, tejet és párizsit vizsgálták, problémát találtak

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?