EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.10.31.

Sorsdöntő fordulat: 4 csillagjegynek még az idén megváltozik az élete

A Szaturnusz novemberben befejezi retrográd mozgását, és egyenesbe fordul. Ennek a négy csillagjegynek fenekestül felfordulhat az élete még idén.

November 4-én elindul előre a Szaturnusz. A sorsbolygó megteszi hatását az év hátralévő részében.  Négy csillagjegynek komoly változást hoz: erejével kívül kerülhetnek a komfortzónájukon. Így megmérettetésre kerülhet párkapcsolat, munka, vagy akár az illető világlátása is. Minden, ami hiteles, marad, ami pedig már nem szolgál, annak a végére pont kerülhet. Vajon kiket érint ez a hatalmas változás? Te közéjük tartozol?

Astrological,Forecast,,Meaning,,Influence,Of,Planet,Saturn
Fotó: VH-studio / Shutterstock.com

Kos

Jó tanító a Szaturnusz, a Halak jegyében pedig lehűti egy kicsit a benned lángoló tüzet. Lassít egy keveset a lendületeden, és most belső békére, harmóniára ösztönöz. Nyugodtabb, elfogadóbb pillanatokban gyakorolhatod, milyen az, amikor nem feltétlenül pörögsz folyton. Kérdés persze, mennyire tudsz ebbe belehelyezkedni, vagy esetleg mennyire fog idegesíteni. De a lényeg, hogy esélyt kapsz megtapasztalni egy nyugodtabb világot magadban, add át magad neki, ne állj ellen. Ilyen időszak is lehet az életedben! Talán még a világlátásod is kitágul, hiszen lesz időd a jelen pillanat mélyebb megélésére.

Oroszlán

Régi kapcsolataid már lehet idejétmúltak. Nem szabad mindenkihez ragaszkodnod, azért mert gyermekkorodtól fogva ismersz valakit. A barátságoknak is lejárhat az ideje, ami nem azt jelenti, hogy mindenképpen ki kell ugorj a kapcsolatból végleg. Nagyobb távolságot érdemes tartani azokkal, aki mellett már elment a te életed. Ebben segít a Szaturnusz. Bár göröngyössé teszi az utat, de a benned lévő életöröm felülírja a szorongásos élethelyzeteket, és a változás végére nyertes lehetsz. Helyükre kerülnek még idén a kapcsolataid. A nagy rendező bolygó támogat ebben.

Bak

Bak jegy uralkodója a Szaturnusz. Retrográd mozgása közben is felforgatta a világodat, de most hogy egyenesbe fordul a sorsbolygó ismét változásokat hoz. Bízd magad az energiákra, ne akarj minden egyes lépést irányítani, mert akkor megmutatja magát ez az erő és kivesz az irányító szerepből. A kontrollt kell elengedned, és akkor minden könnyebb lesz számodra. Legyen szó a párkapcsolatodról, szerelemről vagy a munkádról. Nem ellenőrizheted folyton a kedvesed, hogy merre megy és mit csinál. Mert előbb-utóbb kihátrál a kapcsolatból, ha nem hagyod szabadon. Szóval engedd meg, hogy a dolgok történjenek csak körülötted, még akkor is, ha ez nem hangzik egyszerűnek. 

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, akkor bizony végképp megpiszkálja a komfortzónád a Szaturnusz. Folyton olyan helyzetekbe dob bele az élet hirtelen, ami teljesen szokatlan számodra. Legyen szó szerelemről, egy spontán randiról, vagy a munkádról, egy új ismeretlen feladat kapcsán. Bármelyikben lehet részed. Még a hobbid kapcsán is lehetnek általad ismeretlen helyzetek, melyek megoldásra várnak, és azonnal reagálnod kell majd. Mintha a sors játékot űzne veled. Légy résen, és minden rendben lesz. Sokat tanulhatsz ebből az időszakból.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan az asztalra csapott, az „idióta” világelső örülhet régi beszólásának

origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük