Létrehozva: 2023.11.30.

Ennek a 4 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Nyilasba lépő Jupiter energiája

Lássuk, év végén kiket választottak ki az égiek.

KOS

A vakszerencse ritkán talál a Kosokra, viszont a sors gyakran jutalmazza idén a gyorsaságáért, leleményességéért. Idén télen ugyan szerencsejátékokra nem érdemes költened, mégsem lesz panaszod Fortunára, ugyanis általában az élet dolgaiban melletted áll a szerencse, mert jókor leszel jó helyen, így akkor is a karrieredet építheted, ha épp szórakozol, a kedveseddel utazol, vagy a barátaiddal találkozol. Mindig azonnal meglátod az újdonságokat, mindenben meglátod a lehetőséget, és mire mások föleszmélnének, már rég meg is valósítottad. Egy igazi Kos számára a szórakozás mindig valami hasznos tevékenységgel párosul. A pihenést általában az aktivitás, a mozgás, a sport jelenti. Alighanem Te is szeretsz versenyezni – bármi legyen is a tét, a lényeg, hogy összemérhesd az erődet másokéival. December elején egy váratlan meghívás nyomán lehet, hogy teljesen megváltozik az életed. A idegenben szerzett élmények hatására teljesen átprogramozod a jövődet, s lehet, hogy nemcsak pályát, de életmódot is váltasz.

Astrological,Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,,Knowledge,Of
Fotó: PeachShutterStock / Shutterstock.com

 

IKREK

Játéknak tekinted az életet, így aztán nemcsak a szerencsejátékokban vagy a kártyában hazardírozol, hanem munkavállaláskor, sőt még a szerelemben is. Egyszerre többfelé is elkötelezed magad, mert képtelen vagy nemet mondani. Bár Fortuna szemében ez a játékosság nagyon is megnyerő, ezért ahol csak lehet, a segítségedre siet, de azért mindig nem számíthatsz rá minden helyzetben. December közepén például érdemes lesz odafigyelni a kiadásaidra, és ne ülj játékasztal mellé se, mert a bolygók azt jelzik, hogy jelentős veszteség érhet. Az idei tél sok-sok új élményt tartogat. A vidám társasági élet, a sok utazás, éjszakázás mellett viszont nehezen tudod majd adminisztrálni a feladatokat (de még a a randevúkat is), így januárban bizony kínos magyarázkodásra kényszerülsz.

OROSZLÁN

Szereted az életet, az embereket. Vidám természetű, igazi társasági lény vagy, de csak akkor érzed jól magad, ha a figyelem középpontjában lehetsz. Szeretsz játszani, versenyezni – és nyerni. A zodiákus legjátékosabb természetű szülötte vagy, számára az élet olyan, akár egy nagy játszótér, ahol mindenki azért van, hogy téged szórakoztassa. Nemcsak a sportban, a munkában szeretnél a legfelső dobogóra jutni, hanem az élet minden területén. Győzelemre születtél – a vereséget képtelen vagy elviselni. Már kisgyerekként tombolsz, ha a kártyajátékban vagy dominóban nem ő te nyersz. Felnőttként könnyen válsz a szerencsejáték rabjává, mert ha nyersz, azért nem tudod abbahagyni, ha veszítesz, akkor meg azért? Szeretsz úgy élni, ahogy az élet császárai. Erre 2024-ben kevés lesz az esélyed, de apró nyeremények folyamatosan adódnak.

BAK

Nem lehetsz egyszerre mindenben szerencsés! Most a szerelemben nehéz időszak következik, de a szerencsejátékban, vállalkozásban, pénzügyi befektetésekben könnyebben boldogulsz, mint a korábbi években. Tehát a munkában tervezhetsz merészebben, mert számíthatsz Fortuna kegyeire. Igen, ez a tél a kemény munka ideje, amikor változásban, átalakulóban van minden a munkahelyeden, de talán az egész szakmában. Így aztán nagy kockázat volna ebben a forrongó helyzetben szabadságra menni. Ha mindig “kéznél vagy”, ügyesen úgy irányíthatod az eseményeket, hogy a hasznodra váljon. Mivel a legtöbb Bak számára a munka élvezet, egyáltalán nem érzed majd áldozatnak a lemondást. Utazási terveidet április elején valóra válthatod. A Jupiter és a Vénusz, a két szerencsét hozó bolygó a tél végén aztán a szerelemben is meghozza a – talán nem is remélt – kedvező fordulatot.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen: Marics Peti nem tud randizni

origo.hu

Bemutatjuk Magyar Péter legnevetségesebb talpnyalóját, Puzsér Róbertet

borsonline.hu

Hét éve hunyt el a Kisváros sztárja: máig nem tudni, hová temették Usztics Mátyást

magyarnemzet.hu

Ma 90 esztendős a Bud Spencer- és Terence Hill-filmek örökös „fogköpője”

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

magyarnemzet.hu

Emlékeznek, hogy az oroszok már a mosógépekből szedik a ki a chipeket? Repülőt építettek belőle

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ripost.hu

„Mink mostanában így” - Vele osztja meg az ágyát Kárpáti Rebeka

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?