EZO

Szerző P. E.

Létrehozva: 2023.11.05.

Neked vajon van hatodik érzéked? Teszteld velünk!

Mi is gondolkoztunk már azon, hogy rejlik-e bennünk különleges spirituális képesség? Iszet boszorkány szerint mindenkiben ott van, de fejleszteni kell!

Nagyon sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy vajon tényleg létezik a hatodik érzék? A válasz rá: egyértelműen igen! Mindenkiben ott rejlik ez a képesség, csupán tudnunk kell jól használni, mivel ez az életünk része és a mindennapokban is mindig velünk van. Hozzánk tartozik, vagyis egyek vagyunk vele. Ha odafigyelünk és kiaknázzuk ezt az érzékünket, akkor nagyon sok esetben hasznos tud lenni az életünk történéseiben. 

intuíció, meditáció, spiritualitás, ezotéria
Fotó: Pexels

Persze a mai modern, rohanó világban ezek az információk néha eltörpülnek a mindennapi zajok és különböző energiák között. Éppen ezért is fontos, hogy napi szinten erősítsük megfelelően magunkban, hiszen így számos negatív dologtól is megvédhetjük magunkat. Persze arra figyelni kell, hogy bizonyos dolgokat a hatodik érzékünk által érzékelünk vagy éppen egy negatív lény ad téves információt nekünk. Hiszen így esetleges hibákat is elkövethetünk - kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus a Fanny magazinnak.

Megvéd a bajtól

Számtalanszor hallani, hogy milyen jó lett volna, ha bizonyos helyzetekben hallgatunk az első megérzésünkre. Ezt is a hatodik érzékünknek köszönhetjük, hogy erre a bizonyos kis belső hangra mindig oda kell figyelni. Nemrégiben történt, hogy egy hölgy egy utazáson vett volna részt, de végül nem tette meg. Már minden el volt intézve a kiruccanás kapcsán, de az indulás előtt néhány nappal valamiért nagy rossz érzése támadt. Pedig a családja is unszolta, hogy nyugodtan menjen el, minden rendben lesz, ő mégis kitartott az elhatározása mellett. Nagy szerencséje, hogy visszakozott, mert a busz, amivel utazott volna, balesetet szenvedett. Vagyis a tanulság az, hogy jól tette, hogy a hatodik érzékére hallgatott, különben ő is megsérült vagy rosszabb esetben meg is halhatott volna. 

Mi is ez pontosan?

Az embernek hat érzékszerve van: tapintás, szaglás, hallás, látás, ízlelés és a hatodik érzékszervünk pedig az intuitív érzékelés, amit spirituális érzékelésnek is neveznek. Ebbe belevehetünk mindent, ami fizikailag nem megfogható, vagyis nem tapintható, látható. Például a telepátiát, víziókat, ha érzékeljük mások gondolatait és energiát, így minden, ami összefügg a spiritualitással. Kinek erősebb, kinek nem, de mindenképp létezik, hiszen már a tudomány is elfogadta, és fogadja az ezzel kapcsolatos kutatási eredményeket.

TESZT

4 őszi erdő, melyikben indulnál el? Mindent elárul a személyiségedről

Válaszd ki a legszimpatikusabb utat!

TESZT

4 őszi erdő, melyikben indulnál el? Mindent elárul a személyiségedről

Válaszd ki a legszimpatikusabb utat!

 

Hogyan tudjuk fejleszteni?

A mindennapokban is állandó fejlesztésre van szükség, hogy akár egy egyszerű dologban is segítségünkre legyen ez a fajta tudás. De meditációval, energiaszintünk és az auránk tisztításával, lelkiállapotunk nyugodt egyensúlyban tartásával tudunk dolgozni rajta. Fontos, hogy ne legyünk frusztráltak, amikor gyakoroljuk, mert különben téves energiákat vagy negatív rezgéseket vonzunk be. 

Egy egyszerű gyakorlat

Teremtsünk magunk körül nyugodt környezetet. Első lépésként kezdjük azzal, hogy egy olyan egyszerű információra hangolódunk, amit később biztosan le tudunk informálni, hogy valóban helytálló-e. Azt javaslom mindenkinek, hogy a gyakorlás megkezdése előtt kérjünk az őrangyalunktól energetikai védelmet a téves információk hatásaival szemben. Így biztos, hogy a valós intuíciót kapjuk meg, amit a hatodik érzékünk sugall. Nagyon fontos, hogy mindig az első információ a jó megérzés. Ha erre nem hallgatunk egy adott esetben, akkor egyre erősebben kapjuk majd a sugallatot.

Hallgassunk rá!

Ha bármikor valamivel vagy valakivel kapcsolatosan rossz érzése támad, azt mindig jelzi a hatodik érzéke. Érdemes figyelni rá, még akkor is, ha esetleg egy szeretett személyről van szó vagy vele kapcsolatos, mert így akár elkerülhetőek később a nagyobb problémák. Ha már érzelmeket is viszünk bele, az felülírhatja a hatodik érzékünk általi információ megértését. Ráadásul az ego nem engedi a tisztán érzékelést. Például, ha valakiben felmerül, hogy ne induljon el valahova kocsival, mert baj lehet, de ő mégis megteszi, mondván, hogy ez a gondolat hülyeség, hiszen ő nagyon jól vezet, akkor az ego írja felül a hatodik érzéket. Ezzel minden nap kell foglalkozni és dolgozni rajta, de megéri a kitartó munka.

EZO

Titkos csillagjegy, amiről kevesen tudnak, vajon te is a kiválasztottak között vagy?

A titkos csillagjegyről csak kevesen tudnak...

EZO

Titkos csillagjegy, amiről kevesen tudnak, vajon te is a kiválasztottak között vagy?

A titkos csillagjegyről csak kevesen tudnak...

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mintha egy bombát dobtak volna erre az épületre, pedig így tervezték - képek

origo.hu

Zelenszkij őrült üzenetben fenyegeti szövetségeseit

borsonline.hu

Fokozódik a botrány: máris megjött T. Danny válasza az exének, Kecskés Enikőnek

magyarnemzet.hu

Fordulat Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesete ügyében

ripost.hu

Kőkemény kvíz: akár 160 is lehet az IQ-d, ha ebből 6-ot eltalálsz

magyarnemzet.hu

Magyar iskolásokat is súlyosan megfenyegettek az iszlamisták

ripost.hu

Schobert Lara besokallt – reagált az őt ért támadásokra

mindmegette.hu

Nagy a felháborodás az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók

magyarnemzet.hu

Jövő héten érkezik a végrehajtó, bezárhatják a legendás budavári cukrászdákat

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.beol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás