EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.11.06.

Novemberi szerelmi horoszkóp: kik lesznek most szerelmesek első látásra?

A november a romantika és a szerelem hónapja lesz, a Vénusz 8-án átlép a Mérleg jegyébe. Megtudhatod, mit ígér az egyes csillagjegyeknek.

Szerző Ripost

November 8-án a Vénusz átlép a Mérlegbe - ezzel előtérbe kerül a szórakozás, a romantika, a flört és a szerelem. Nyitottabb lehetsz a szépségre, könnyebb lesz megtalálni a külső-belső harmóniát. Adj időt és teret magadnak, alkoss, táncolj, menj el egy szuper jó kiállításra. Az is benne van a pakliban, hogy első látásra beleszeretsz valakibe. Íme a 12 csillagjegy novemberi szerelmi horoszkópja.

Close,Up,Of,Printed,Astrology,Chart,With,Venus,,Pluto,And
Fotó: Bada1 /  Shutterstock

Kos

Keresed az izgalmat, a szenvedélyt a szerelemben. Ez a hónap lehetőséget kínál a meglepetésekre és a mélyebb kapcsolatra. Magabiztosságod, bátorságod felkelti a másik nem érdeklődését. Légy nyitott az új találkozásokra, és ne félj kifejezni érzéseidet. Készülj fel egy spontán és váratlan kapcsolatra, amelyből több is lehet, mint egy szerelmes randevú.

Bika

A szerelem biztonságot és stabilitást ad neked novemberben. Szilárd alapokra építheted fel a párkapcsolatot, és élvezheted a békés pillanatokat. Ha egyedülálló vagy, akkor tűzz ki világos célokat és fogalmazd meg magadnak, milyen értékek fontosak számodra a párkapcsolatban. Légy türelmes és nyitott az új találkozásokra.

Ikrek

A november számodra a sokszínűséget hozza el, fő feladatod a kommunikáció lesz. Kíváncsiságod érdekes találkozásokhoz vezet. Nyitott vagy a különböző emberekre és az ötleteikre. Egy jó beszélgetés sokat adhat, és tisztán kifejezheted az érzéseidet, gondolataidat. Könnyen ismerkedsz, és meglepetésszerűen üthet be az életedbe a szerelem, a romantika. Rátalálhatsz lélektársadra egy kulturális program alkalmával. 

Rák

Most is fontos lesz számodra a család és az otthonod. Szereted a környezeted, biztonságot ad. Mély érzéseken alapuló kapcsolataid virágoznak. Ha pedig szingli vagy, akkor olyan társat keresel, aki családcentrikus, és hasonló értékekkel rendelkezik. A Vénusz téged is támogat. Ne feledd, hogy az igaz szerelemben a társad elfogad olyannak, amilyen vagy. 

Oroszlán

Dinamikus és szenvedélyes lesz a november számodra. Varázsoddal ismét mosolyt csalsz a párod arcára, visszanyered szívét, ha egy kicsit eltávolodtatok. Egy romantikus út megerősíti a kapcsolatodat. Figyelj szerelmedre és vágyaira. Ha szingli vagy, légy őszinte magaddal, és nyitott élethelyzetekre, hogy lehetővé váljon egy különleges találkozás. Talán egy szerelem első látásra?

Szűz

A szerelem kölcsönös megértést és érzelmi kapcsolatot jelent számodra. A november a kapcsolatod érlelésének és a bizalom megerősítésének ideje lesz. Ha egyedülálló vagy, olyan társat keresel, aki készen áll egy komoly kapcsolatra, aki valóban közös jövőre vágyik. Ne siesd el a döntésedet, mert a megfelelő ember akkor lép be az életedbe, amikor itt lesz az ideje. 

Mérleg

Harmóniát és egyensúlyt hoz számodra a Vénusz energiája. Romantikus esték, közös programok erősítik a kapcsolatodat. Fejezd ki érzéseidet és kívánságaidat. Ha egyedülálló vagy, ne félj megmutatni azt, aki vagy, így nagyobb eséllyel találkozol olyan valakivel, aki hozzád vonzódik, aki szívesen kapcsolódik veled. Az önazonosság nagyon jó irány. 

Skorpió

Novemberben intenzívebben érzed a szenvedélyt az életedben. Ahogy a Vénusz a Mérlegbe lép, mélyebben feltárhatod a szép iránti vágyad, kifejezheted azt, amit neked jelent a szerelem. Kapcsolatod elégedettséget hoz most. Az intimitás továbbra is fontos neked, és ez erősíti a kapcsolatod. Ha szingli vagy, engedd meg magadnak, hogy érezd és kövesd is a szíved impulzusait, mert ezek elvezethetnek az igaz szerelemhez.

Nyilas

Szabadságot, kalandot hoz neked ez a hónap. Végre új kalandot, élményeket fedezhetsz fel a pároddal. Egyedülállóként élvezni fogod a spontán randikat és a szokatlan találkozásokat. Légy nyitott a váratlanra és az új lehetőségekre. Ha kíváncsi vagy és tényleg hívást érzel, indulj el bátran a szerelem izgalmas utazására.

Bak

A stabilitást keresed a társadban. Szilárd alapokra támaszkodsz. A hűség, a megbízhatóság és a kölcsönös tisztelet kulcsfontosságú számodra. Szingliként, olyan valakit keresel, aki készen áll egy komoly kapcsolatra és életének egy részének megosztására. Légy őszinte érzéseid kapcsán, ne szorítsd őket háttérbe, a szerelemhez a szíven keresztül jutsz el.

Vízöntő

Az idei november a szokatlan és inspiráló szerelmi élmények hónapja számodra. Egyediséged vonzza azokat az embereket, akik értékelik eredetiséged. Légy nyitott a szokatlan kapcsolatokra és a hirtelen vonzalomra. A romantikus kirándulások és a művészettel kapcsolatos programok megerősítik a szövődő románcot. Ha szingli vagy, légy nyitott olyan kapcsolatra, melyek túlmutatnak a szokásos kereteken, így valóban meglephet egy csodaszép szerelmi történet.

Halak

A szerelem számodra mély lelki kapcsolat. November a spirituális növekedés és az érzelmek mélyebb rétegeinek feltárásának ideje. Egyedülállóként keresed azt, akivel megoszthatod álmaidat és a spirituális értékeket. Romantikus gyertyafényes esték és kétszemélyes meditáció erősítheti a kapcsolatodat. Ne félj kinyitni a szíved és kövesd az intuíciódat, mert elvezethet az igaz szerelemhez.

forrás: citymagazine.si

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

mandiner.hu

„Kedvelem játékosként de...” – a Fradi edzője elmondta a véleményét ifjabb Lisztes Krisztiánról

metropol.hu

Házasság első látásra: Bogi felfedte az igazságot

magyarnemzet.hu

Liverpool: váratlan reggeli bejelentés, Szoboszlai fotója is a hírben + videó

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

"Droidok" – Kiakadt a megcsalással vádolt énekesnő, Marics Peti tagad

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük