Létrehozva: 2023.12.24.

Adventi angyalhoroszkóp: Ezt üzeni neked az őrangyalod karácsonyra

Égnek a gyertyák az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, ez a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Mit üzennek neked az angyalok a szeretet ünnepéhez közeledve? Horoszkópunkból megtudhatod!

Doreen Virtue világhírű angyallátó legnépszerűbb műve az Angyalokkal gyógyító jóskártya, amely az égiek útmutatását közvetíti nekünk. Doreen szerint az angyali üzenetek mindig azt mutatják meg, hogy hogyan lehet valamin javítani: egy helyzeten, valakinek az egészségén, kapcsolatokon, a környezeten, a világon. Nézd meg, hogy a csillagjegyed szerint mit üzennek az égiek!

angyal
 

Kos

Új kezdetek

Az angyalok üzenete szerint engedje most be az életébe az újat, az ismeretlent, mert ez hozhatja el önnek a boldogságot. Nézzen friss szemmel, más szemszögből az élete eseményeire, és megláthatja bennük azt, ami a fejlődését szolgálja - írta a Fanny magazin.

Bika

Harmónia

A kártya azt mutatja önnek, hogy legyen még egy picit kitartó, a dolgok hamarosan beérnek. Próbálja meg mindenkiben meglátni a szeretet, a jót. Ha erre koncentrál, akkor megtalálja minden helyzetre a tökéletes megoldást.

Ikrek

Beteljesülés

Ez a lap arra utal, hogy minden oka megvan a bizakodásra, a céljai már csak egy karnyújtásnyira vannak! Lehet, hogy más módon teljesülnek, mint ahogy eredetileg gondolta, de mégis az valósul meg, amit kért.

Rák

Megbocsátás

Az angyalok arra kérik, engedje el a haragját. Ez nem azt jelenti, hogy az adott helyzetben nincsen igaza – viszont a haragnak túl nagy az ára. Ne cipelje a másik tettéért tovább azt a súlyt, amit a megbántottság érzése és a düh jelent. Lelki megbékélést adnak az égiek karácsonyra.

Oroszlán

Isteni útmutatás

Az angyalkártya azt jelzi, égi vezetés alatt áll. Jó érzései, felismerései, víziói, belső hangja mind-mind mondani szeretnének valamit önnek. Fontos, hogy megbízzon ezekben az útmutatásokban, és kövesse őket.

Szűz

Egyensúly

Amikor életünkben az egyensúly felborul, akkor az energiánk is megcsappan. Ez a csökkent energia pedig azt okozza, hogy úgy érezzük, nincs elég időnk semmire. Az angyalok azt szeretnék, ha következetesen, minden nap meditálna és mozogna. Ha kiegyensúlyozottabbá teszi a munkát, a kikapcsolódást és a családot, akkor újra nyitott lesz az örömre.

Mérleg

Figyelem

Gondolatain, érzésein és az intuícióján keresztül visszatérő üzeneteket kap. Figyeljen ezekre a jelzésekre, és kövesse őket. Az is lehetséges, hogy újból és újból ugyanaz a szám bukkan fel az életében. Ez is lehet, hogy égi jelet közvetít. Hamarosan valami jó érkezik az életébe.

Skorpió

Játékosság

Lehet, hogy felelősségteljes a munkája, és a családja felé is sok kötelezettsége van. Az angyalok azt üzenik, hogy mégis nagyon fontos a vidámság. Az ellazulás nagyszerű ötletekkel ajándékozza meg, erősíti spirituális kapcsolatait, és megemeli az energiaszintjét. Megújult erőkkel és sugallatokkal még könnyebben sikerül megvalósítani vágyait.

Nyilas

Természet

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy túlságosan besűrűsödtek az ügyek az életében, talán egy kicsit a talaj is kicsúszott a lába alól, és nem tudja, merre haladjon tovább. Az angyalok üzenete szerint leföldelt energiákra van szüksége, s ezért menjen ki a természetbe, hogy ismét rátalálhasson önmagadra.

Bak

Átadás és elengedés

Azt üzenik az angyalok ezen a kártyán keresztül, hogy a jelenlegi helyzetet nem irányíthatja, a mostani helyzetre nincs befolyása. Adja át nekik ezt a gondot, problémát, és fohászkodjon a segítségükért! Higgye el, hogy az égiek támogatásával a lehető legjobban alakul ön körül minden.

Vízöntő

Tanulás

Ez a kártya megerősíti abban, hogy ez a legjobb időszak arra, hogy új tapasztalatokat, ismereteket fogadjon be. Jelenthet ez konkrét tanfolyamot, iskolát, amibe az égi jelzés szerint is érdemes belekezdeni. És utalhat arra is, hogy a spirituális, lelki fejlődésben lép most egy nagyot előre.

Halak

Önelfogadás

Az angyalkártya jelzése szerint túlságosan magasak az elvárásai önmagával szemben. Arra kérik, nézze magát az angyalok szemével, és meg fogja látni a jó tulajdonságait, erősségeit. A legfontosabb tehát, hogy szeresse és fogadja el önmagát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország bejelentést tett a háború lezárásáról

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

mandiner.hu

Megsemmisítő csapást mértek az oroszok Ukrajna egyik legfontosabb parancsnokságára Odesszában

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed