EZO

Szerző WB

Létrehozva: 2023.12.17.

Így hoz pénzt az ünnepi gyertyaláng karácsonykor! Iszet boszi elárulta a titkot!

Az év legszebb időszaka tökéletes alkalom arra, hogy megszabaduljunk a terheinktől, és valóra váltsuk a legféltettebb álmainkat! Iszet boszi segít ebben!

A december igazán erőteljes hatással van energetikailag az egész életünkre. Éppen ezért ebben az időszakban ne csak az otthonunkat, hanem az egész életterünket "takarítsuk ki", hogy már tisztán és díszbe öltözve várhassuk az ünnepet, és az új esztendőbe is így léphessünk be – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Fotó: Pexels

Miért fontos mindez?

Mindannyiunkat érnek negatív hatások egész évben, ezért lényeges, hogy ezeket letegyük és energetikailag megtisztuljunk. Ugyanis így sokkal könnyebben teremtünk magunk körül pozitív változást. Ilyenkor nem elegendő csupán egy általános tisztítás, hanem lépésről-lépésre meg kell minden olyan területet tisztítani, amelyek az adott életterületen blokkokat vagy fájdalmat okoztak. Hiszen hiába akarunk pozitív változásokat, például a szerelemben vagy a munkában, ha nem megfelelő az energia, ami körülvesz minket. De nemcsak magunkat érdemes ebben az időszakban tisztítani, hanem a környezetünket is. Hiszen annak idején sem csak azért vágtak bele az ünnepek előtti nagytakarításnak, hogy egyetlen porszem se maradjon a lakásban, hanem pontosan tudták, hogy ez milyen jó hatással van az emberre is. Ugyanis így egyszerre kipipálhattak két dolgot is.

Hogyan kezdjünk neki?

A mágikus praktikák elvégzéséhez szerezzünk be néhány fontos kelléket, amire szükségünk lesz:

tömjén füstölő, babérlevél, himalájai só, fehér, zöld és piros gyertya, natúr színű fonal természetes anyagból.

Otthon: Ehhez kell majd 1 darab fehér gyertya és 3 darab babérlevél összezúzva vagy porrá őrölve. A gyertyát helyezzük egy tálkába, amiben biztosan megáll, az őrölt babérlevelet keverjük össze némi himalájai sóval, és szórjuk a gyertya köré. Gyújtsuk meg a gyertyát, és amikor már ég, mondjuk el, hogy a gyertya ereje megtisztítja az otthonunkat minden negatív hatástól, rezgéstől. Ezt háromszor ismételjük meg, vagyis mantrázzuk. Mikor ezzel megvagyunk, a lakás minden helységében vigyük körbe a gyertyát, méghozzá úgy, hogy közben egy szabályos keresztet írunk vele a levegőbe. Mikor ezzel is megvagyunk, akkor tegyük le a gyertyát oda, ahol elkezdtük az egész mágiát, és hagyjuk végigégni.

Siker: 1 darab fehér és1 darab zöld gyertyát kössünk szorosan össze egy kis darab fonallal. A fehérre írjuk rá azt a szót, hogy "Tisztítás", a zöldre pedig azt, hogy "Siker", majd gyújtsuk meg őket. Kérjük az univerzumot, hogy tisztítsa meg a sikerhez vezető utat az egész évi negatív rezgésektől, és mondjuk el, hogy miért kívánjuk ezt. Mindezt háromszor kell elmondani. Végül hagyjuk végigégni a gyertyát.

Szerelem: Kössünk össze szorosan egy kis darab fonallal 1 darab fehér és 1 darab piros gyertyát. A fehérbe a "Tisztítás", míg a pirosba a "Szerelem" szavakat írjuk bele, majd soroljuk fel, hogy a szerelem területén mi az, ami bánt minket, amiben sikertelennek érezzük magunkat, vagy ami miatt fájdalom ért bennünket egész évben. Mondjuk el háromszor magunkban (mindannyiszor ugyanolyan pontosan), majd kérjük az univerzum segítségét és áldását a tisztításra.

Egészség: Az előbbiekhez hasonló módon kössünk össze 2 darab fehér gyertyát. Az egyikre azt írjuk, hogy "Tisztítás", a másikra pedig, hogy "Egészség". Gyújtsuk meg őket, és kérjük az univerzum áldását, végül hagyjuk végigégni a gyertyát.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félelmetes katonai szövetség jött létre a NATO ellen

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

life.hu

Egy ruhadarab, amit SOHA ne viselj repülőn: a légiutas-kísérő elárulja miért

vg.hu

Átadták a forgalomnak Magyarország legújabb autópályáját – de előtte még biciklisek használták

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?