EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.01.26.

Ettől a 4 tárgytól szabadulj meg, negatív energiát hoznak az otthonodba

Nem jó érzés a saját otthonodban tölteni az időt? Valami megváltozott, esetleg már egy ideje zaklatott vagy? Szabadulj meg néhány holmitól, meglásd minden a helyére kerül! Ez a 4 tárgy tuti, hogy rontja otthon a levegőt!

Otthonodban azt érzed, hogy valami nem stimmel, negatív dolgok történnek, vagy csak egyszerűen mostanában nem jó érzés otthon lenni, akkor nagy valószínűséggel akad néhány olyan tárgy vagy dekoráció a lakásban, melyek negatív energiákat hordoznak. Szabadulj meg ettől a négy dologtól, és egycsapásra óriási változás történik. Újra helyre áll a harmónia! 

Woman,Selecting,Clothes,From,Her,Wardrobe,For,Donating,To,A
Fotó: Okrasiuk / Shutterstock.com

A kínai Feng Shui szerint, minden, ami a látható világban van, "Chi-vel " életenergiával van teli. Ez a lakásban található tárgyakra is vonatkozik, dekorációra, és használati tárgyakra is. Jó tudni, és érzékelni, melyek azok a tárgyak, amelyek egyszerűen jó érzetet adnak, jó energiákat közvetítenek neked, és melyek nem. A Feng Shui lényegében a lakásban való energiaáramlást hivatott biztosítani. Ha követed a tanácsait, akkor nagy valószínűséggel kellemes környezetet teremthetsz, ami miatt otthonod is nyugalmat fog árasztani. Ezért jobb, ha eltávolítod azokat a tárgyakat, melyek nem megfelelőek. Ettől a 4 tárgytól mindenképpen szabadulj meg!

Tárgyak, melyek zavarnak 

Azokat a tárgyakat, melyek szomorúságot vagy dühöt váltanak ki belőled, teljesen fölöslegesen tárolod. Azoktól a festményektől, melyek háborús jelenetet vagy erőszakos cselekményt ábrázolnak és ha rájuk nézel, kellemetlen érzés fog el, feltétlen szabadulj meg akkor is, ha valamelyik szerettedtől kaptad, vagy esetleg értékesek. Tudnod kell, hogy az előző kapcsolatból megmaradt tárgyakat sem érdemes megtartanod, pláne, ha az adott személy kapcsán még mindig nincs jó érzésed. A tőle nálad maradt tárgy energiája többet árt, mint használ, valószínűleg nem szolgál téged. 

Törött tárgyak-lejárt ételek

Törött, sérült tárgyakat is felesleges azért a fiókban tartani, mert a nagyié volt. A konyhában is fontos a rend és a tisztaság. Válogasd ki rendszeresen azokat az élelmiszereket és fűszereket is, melyeknek lejárt a szavatosságuk, esetleg már meg is romlottak. Ezektől is tisztítsd meg a saját élettered. Nem mellesleg azért is dobáld ki a lejárt élelmiszert, hogy még véletlenül se egyél belőle. 

Művirágok

Nem természetes virágok sem valók a lakásba. Zavarják az energiát hordozó rezgésének harmóniáját. Felesleges, hogy egy művirág miatt az egészséged lássa kárát, mert sajnos ez akár meg is történhet. Sőt, egy műanyag műnövény olyasmit is bevonzhat az otthonodba, amit egyáltalán nem kívánnál. Később pedig gondolkodj el azon is, hogy mi is az valójában, ami a békédet zavarja, amióta a virág ott van... Akárhogy is van: érdemes a művirágot elfelejteni.

Régi bútorok, és ruhák

Nagyon fontos, hogy minden évben átnézd, melyek azok a ruhák, amelyeknek már nem jó a mérete, vagy már nem viseled őket, mert már nem tetszenek, vagy szakadtak, viseltesek. Rengeteg ruhát tárolsz fölöslegesen a szekrényedben. Szabadulj meg tőlük! Ne halmozd fel a szakadt cuccokat! Tisztítsd meg a tered azoktól a holmiktól, amelyek nem hordoznak már jó energiákat. A bútorok, melyeknek esetleg korábbi tulajdonosai voltak, és rossz érzést keltenek hosszútávon, nem kellenek a lakásodba! Rengeteg régi energiát tartogathatnak a te otthonodban! 

Tipp:

Inkább azokat a tárgyakat keresd meg, ami bevonzza a kellemes és jó energiákat!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború, és onnan egy lépés az atomháború

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni