EZO

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.02.26.

Indián horoszkóp: születésnapod alapján eláruljuk, mi a totemállatod

Az indián horoszkóp nem hazudik.

A horoszkópok mindig állati jegyekre tagozódnak, de ahányfélét nézünk meg, mindben más állat tartozik hozzánk. Az indián horoszkóp alapját az emberek totemállatai alkotják. Az ősi indiánhit szerint születésnapod szerint hozzád tartozó állat vigyáz rád!

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Sőt nemcsak védelmet, de támogatást, bölcsességet és szent tulajdonságot is rád ruházhat a totemállatod – írja a Life.

Vidra (Január 20. – február 18)

Ehhez a totemállathoz tartó személyek vonzzák az újdonságokat. Folyton pörgésben vannak, a változás, már-már a lételeme. Újítónak számít, akinek meglepő meglátásai vannak, még ha néha szokatlannak is tűnik. Mindig segít a gyengébbeknek, és gyűlöli az önkényeskedést.

Farkas (Február 19. - március 20.)

Ezen személyek külseje lehet olykor zord vagy ijesztő, mégis érzékenyek belül. Segítőkész személyek, nagy szívvel megáldva. De ha küzdelemről van szó kemény ellenfelek. A közösség fontos szereplője, szívén viseli mások sorsát. Ezen totemállathoz tartó személyek szeretnek csapatban dolgozni, de időnként szükségük van a magánra.

Sólyom (Március 20. - április 19.) 

Jó vezetők a céltudatosságuknak köszönhetően. A sors ezen személyeket gyors észjárással és bölcsességgel áldotta meg. Azonnal átlátja a helyzetet, nem habozik, hanem dönt. Gyengesége, hogy mivel kifogyhatatlannak érzi az erejét, amivel belebonyolódhat a dolgokba. S emiatt másokkal még lekezelően is viselkedhet.

Hód (Április 20 - május 20.)

Kitartása és céltudatossága jellemzi ezeket az embereket. Becsületes, őszinte, megbízható. Szorgalmas, általában véghez viszi, amit eltervez. Viszont van egy nagy gyengesége, mégpedig, hogy nem bírja a változást. Ha kizökkentik a helyzetéből, egy pillanat alatt képes kicsúszni a talaj a lába alól. Képes finomságokba fojtani a bánatát. 

Szarvas (Május 21-Június 20.)

Nagy, már-már kifogyhatatlan energiákkal rendelkezik. Emellett sokoldalú és kreatív. Azonban a monotonitást nem kedveli. Szeret kockáztatni. Sok minden érdekli, így nincs elég ideje mindenbe elmélyülni. Nem gyűjt haragosokat, igyekszik mindenkivel megtalálni a közös hangot. Minden helyzetben fel tudja találni magát, és könnyedén szút ért az idegenekkel. 

Harkály (Június 21-július 21.)

Ezen totemállathoz tartozó embereket a szívük irányítja, egyszerűen képtelenek a logika mentén döntéseket hozni. Hangulatuk ebből adódóan szeszélyes, mint a tenger. Hűséges, kiáll a szeretteiért, és azokért is, akikre felnéz valamiért. Egyetlen mozgatórugója a szíve. 

Lazac ( Július 22- augusztus 21. )

Nagyszerű humora van, ami miatt igazi társasági ember, akit sokan kedvelnek. Ebből adódóan ért az emberekhez, ezért szívesen is követik. Általában nem mondja ki, amit gondol vagy érez, inkább magában tartja. Nagyvonalú, bőkezű, adakozó. 

Medve (Augusztus 22-szeptember 21.)

Céltudatos, és egészen addig a saját dolgával törődik, amíg fel nem bosszantják. Megbízható és kedves személyiség, de hajlamos megharagudni. Szép szavakkal és becsületességgel lehet rá hatni a leginkább. Rettenetesen erős, óriási a munkabírása. S ha átverik akkor nem kegyelmez. 

Holló (Szeptember 22-október 22.)

Kedves, barátságos, engedékeny. Együttérző, diplomatikus és igazság szerető. Bár külseje lehet néha zord, hiszen imádja a fekete színt. A legmegbízhatóbb személy, akármilyen magánéleti kapcsolatról legyen szó. Azonban mivel nem szokott kiállni magáért, könnyen eltiporhatják. 

Kígyó (Október 23-november 22.)

Pontosan tudja, hogy mit akar és azt meg is szerzi. Könnyen érvényesíteni tudja az akaratát, még ha ehhez másokat is kell manipulálnia. Elképesztően jól kiismeri az embereket maga körül, amit ki is használ. A kígyó az indián mitológiában a megújulás, újjászületés állata is.  

Bagoly (November 23-december 21.)

A bölcsesség megtestesítője, így nem is kérdés, hogy a tudásszomj hajtja. Azonban rosszul viseli a kötöttséget. Igazi idealistának számít, imád vitatkozni, főleg elvont kérdésekben. 

Lúd (December 22-január 19.)

Makacs személyiségéhez előrelátás és megfontoltság párosul. Mindig apránként halad csak előre. Nagy a szája, de becsületes és jószívű. Olyan ember, akire lehet számítani, hiszen szavahihető és megbízható. Bár merev és erkölcsi nézeteiből sosem enged. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt sokan várták: visszatér Magyarországra az egyik kedvenc divatáruházlánc

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

ripost.hu

Robban a karalábészezon: Mutatjuk a legfinomabb receptet

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed