EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.03.07.

Leleplezzük a titkot: ezt árulja el rólad a cigány horoszkóp

Mi az a cigány horoszkóp, és mit tudhatsz meg belőle? Most minden kérdésedre választ kapsz!

A legtöbben a csillagjegy-alapú horoszkópot követik, mely a születési dátumunkat és a csillagok állását veszi alapul, a kozmikus energiákat az égitestek mozgásához köti. Népszerű a kínai horoszkóp is, mely 12 hónap helyett 12 éves ciklusokkal dolgozik, és alapvetően állatövi jegyekre, valamint öt alapelemre osztja a világunkat. Az indián horoszkóp már kevésbé ismert: itt totemállatok alapján kerülhetsz közelebb a jellemedhez. Most pedig az Astronet segítségével bemutatjuk neked a cigány horoszkópot, mely ugyancsak 12 hónapos ciklusokon alapul, mégis alapjaiban más, mint a többi horoszkóp.

cigány horoszkóp, jóslat, jövendőmondó, jós, halottlátó
Vajon milyen sorsot szán neked a cigány horoszkóp? Most megtudhatod! Fotó: Pexels

Mi a cigány horoszkóp? Mi jellemző rád?

Csésze (január 21-február 19.)

Ha január 21. és február 20. között születtél, a cigány horoszkóp szerint Csésze a jegyed, amelyhez az alkalmazkodás és a rugalmasság köthető. Ennek köszönhetően könnyedén alkalmazkodsz a változó körülményekhez, a helyzetekhez, ugyanakkor az emberekhez is, emellett hozzád is könnyedén kötődnek mások: szinte vonzod magadhoz az embereket és a boldogságot. Könnyen találsz segítő kezekre. Életfeladatod, hogy megtanulj kiállni az érdekeidért.

Kápolna (február 20-március 20.)

Te vagy az, aki egész életedben a jóra, az igazságosságra törekszik. Kerülöd az ítélkezést, emellett segítőkész vagy és empatikus. Noha vannak, akik álmodozónak tartanak, csupán másra fókuszálsz, mint az átlag. Az optimizmusod töretlen, az érzelmeid irányítanak, ugyanakkor figyelned kell arra, hogy ne veszítsd el a stabilitásod!

Tőr (március 21-április 20.)

A Tór jegy a cigány horoszkópban egyet jelent a kezdeményezőerővel, a tettrekészséggel és a becsülettel. Nyílt lapokkal játszol, nem kedveled a megtévesztést, és emiatt az álnok embereket is igyekszed olyan messzire elkerülni, amennyire csak lehet. Ugyanakkor hajlamos vagy az indulatos kitörésekre, ami megnehezíti a veled való együttműködést. Fontos, hogy tudd: nem kell minden harcot neked megvívnod!

Korona (április 21-május 20.)

Komoly energiákkal, így erőteljes szexuális kisugárzással is rendelkezel, ha a Korona jegyében születtél. Jó érzéked van az anyagiakhoz is, így üzleti téren is sikereket érsz el. Született vezető vagy, aki minden helyzetben ösztönösen átveszi az irányítást. Dolgos vagy, szorgalmas és kitartó. Ha vállalkoznál, ne késlekedj, vágj bele!

Gyertyatartó (május 21-június 20.)

A Gyertyatartó jegye az örömöt, a reményt szimbolizálja a cigány horoszkópban. Ha május 21. és június 20. közé esik a születésnapod, fontos számodra, hogy hiteles személyiség legyél: ez tükröződik mind a munkádban, mind a magánéletedben. Becsületes vagy és könnyedén meglátod az élet apró örömeit is, ugyanakkor egyes kérdésekben egyszerűen nem vagy hajlandó engedni, ez pedig konfliktusokat okozhat az életedben.

Kerék (június 21-július 21.)

A Kerék a családi harmónia jegye a cigány horoszkópban: szeretsz másokhoz kapcsolódni, emellett fontos számodra az otthon biztonsága, nyugalma, melege, amiért mindent meg is teszel. Optimista vagy és könnyed természetű, ugyanakkor bármennyire is nyugalmat árasztasz magadból és biztonságot nyújtasz a körülötted lévőknek, érzékenységed miatt te magad könnyen kibillensz ebből az egyensúlyi állapotból. Szerencse, hogy ugyanilyen könnyedén vissza is tudod nyerni a lelki békédet.

Csillag (július 22-augusztus 22.)
A te jegyed a béke jegye. A Csillag mindig harmóniára, egyensúlyra törekszik: képes az egymással szemben álló feleket, érdekeket közel hozni egymáshoz, kibékíteni. Simulékony természetednek köszönhetően mind a szerelemben, mind a munka terén komoly sikereket könyvelhetsz el. Az ellenkező nem tagjai oda vannak érted, a kollégáid pedig megbecsülnek, emellett kellőképp jól taktikázol, hogy előbbre juss.

Harang (augusztus 23-szeptember 23.)

A Harang a fejlődés jegye: te vagy az, aki mindig jobbra, többre törekszik. Ki akarod hozni magadból a maximumot, hasznára akarsz lenni a világnak, ami körülvesz téged. Határozott elveid ellenére a kompromisszumok sem állnak tőled távol. Életutad sikerekkel teli, emellett harmonikus családi élet vár rád.

Érme (szeptember 24-október 22.)

Az érme jegy szülötte az igazságot testesíti meg: védelmezi a gyengébbet, kiáll az elesettek mellett, soha nem ítélkezik elhamarkodottan. Képes vagy nem csak meghallgatni a másik felet, de át is érezni az ő helyzetét. Noha kész vagy harcolni az igazságért, van egy határ, amit nem lépsz át, emellett kreatív személy vagy, nagy teremtőerővel.

Kés (október 23-november 21.)

A Kés, a harcos jegye az egyik legerőteljesebb jegy a cigány horoszkópban: ha október 23. és november 21. között születtél, te is a végletek embere vagy: szenvedélyes, őszinte, csalhatatlan ösztönökkel. Téged senki sem ver át, és noha sokak szemében veszedelmes csábítónak vagy ellenfélnek tűnhetsz, olyan belső erkölcsi kódexet követsz, amit soha nem szegsz meg.

Fejsze (november 22-december 21.)

A te jegyed a szabadság, egyéniség, önállóság megtestesítője. Noha esetenként öntörvényű vagy épp makacs vagy, vidámság és optimizmus jellemez. Elég bátor vagy ahhoz, hogy az árral szemben ússz, emellett folyamatosan meg akarod ismerni a körülötted lévő világot. Sokat utazol. sok területen próbálod ki magad. Nem csak elvárod, hogy mások tiszteletben tartsák a szabadságod, de te is ugyanígy viszonyulsz másokhoz.

Patkó (december 22-január 20.)

Nem csak szerencse, de kitartás is jellemzi a Patkó jegy szülötteit a cigány horoszkóp szerint. Sokat és keményen dolgozol, mindent magadnak köszönhetsz, ugyanakkor mások bármikor számíthatnak rád. Életutadban elkerülhetetlen, hogy felelősségteljes pozícióban köss ki, esetleg olyan helyzetbe kerülj, hogy te gondoskodj több emberről a családban.

EZO

Angyalhoroszkóp: van, aki segítséget kap, más ő maga válik segítővé – ezt üzenik az égiek márciusra

Vajon mit üzen számodra az őrangyalod a tavasz első hónapjára? Most kiderül!

EZO

Angyalhoroszkóp: van, aki segítséget kap, más ő maga válik segítővé – ezt üzenik az égiek márciusra

Vajon mit üzen számodra az őrangyalod a tavasz első hónapjára? Most kiderül!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak - fotó

origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

borsonline.hu

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szinetár Dóra, özönlenek a gratulációk

mandiner.hu

Forgács István: Ha Karácsony marad, a cigányok szép lassan elbontják Budapestet

mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

mandiner.hu

Megvan Magyar Péter pártjának első fővárosi jelöltje, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes egyből reagált

origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?