Létrehozva: 2024.03.02.

Hátborzongató jóslatot mondott Iszet boszi

Kíváncsiak vagyunk arra, milyen sors vár egy hírességre, esetleg felvennénk a kapcsolatot egy olyan neves sztárral, aki már nincs az élők sorában? Iszet boszi elárulja, mit tehetünk és mit nem!

Ki ne lenne kíváncsi a jövőjére vagy valamilyen információra, ami másokkal kapcsolatos? Nem véletlen, hogy a jóslás egyidős az emberiséggel, hiszen mindenkit érdekelnek ezek a dolgok, ami teljesen természetes. Ugyanis, ha tudjuk, mi vár ránk, akkor sokkal könnyebben tudjuk a sorsunkat irányítani, vagy akár komolyabb baleseteket is elkerülhetünk. De az egészségünkkel kapcsolatban is tudunk lépéseket tenni, hogy megőrizzük azt. Vagyis a jóslás mindenképpen nagyon hasznos. Arra azonban figyelni kell, hogy mindig be kell tartani az etikai szabályokat, még akkor is, ha ezek nincsenek kőbe vésve vagy törvénybe foglalva – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus a Fanny magazinnak

Iszet boszorkány
 

Kutakodhatunk mások életében?

A jóslást végző nem mondhatja meg a kérdezőnek azt, hogy mit tegyen, csakis útmutatást adhat. Ellenkező esetben mindkét fél számára negatív hozadéka lehet az egésznek. Emellett nagyon fontos, hogy nem nézhetünk csak úgy bele egy idegen személy életébe, ha ahhoz semmi közünk. 

A sztárok esete

Mi van akkor, ha valaki a hírességek életére kíváncsi? Ebben az esetben is nagyon fontos, hogy csakis általánosan szabad megnézni az illető életét, mert mindenkinek van egy életfeladata, ami kizárólag rá tartozik. Ahogy az is gyakran előfordul, hogy valaki egy olyan ismert emberrel kapcsolatban tesz fel kérdéseket, aki már elhunyt. Ez tulajdonképpen nem jóslás, hiszen ilyenkor a szellemet idézzük meg, és a lélektől kérdezünk. De csak azt szabad megnézni, amit ő enged, mert amennyiben nem, akkor ez nagyon komoly negatív élethelyzetet von maga után minden olyan élő személyre, aki ebben részt vesz. Nekem is volt olyan felkérésem, amikor egy elhunyt hírességről kérdeztek. De csak azt az információt továbbíthattam, amit a lélek engedett láttatni. Még ha az az információ nem is volt elegendő, akkor sem mentem bele olyan témába, amit a lélek nem engedett, mert minden esetben be kell tartani a ki nem mondott, spirituális szabályokat. Hiszen nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a jóslás is egy mágikus eszköz és a szellemvilágtól kapjuk az információt. Nem elég csak a lapok jelentését megtanulni, hanem tisztán is kell látnia annak, aki felfedi a jövőt. Éppen ezert sem szabad, hogy csak szórakozásból jósoljon valaki, aki nem megfelelően értelmezi a szellemvilág üzenetét a kártyákon keresztül. Ugyanis még egy kártyajóslás alkalmával is energiákat szabadítunk fel, így ha akkor negatív dolgokat latunk, akkor azoknak a rezgéseit is tudni kell megfelelően kezelni.

Visszaüt, ha szembemegyünk vele!

Ugyanúgy egy adott személyhez köthető halálesetet sem lehet minden esetben elmondani a kérdezőnek. Ha mégis erre kerülne sor, a jósló csakis kíméletes formában közölheti a kérdezővel. Ezzel kapcsolatban egy nagyon egyszerű, de tanulságos példát szeretnék elmesélni. Néhány évvel ezelőtt az egyik vendégem azért keresett fel, hogy megtudja, mikor hal meg a férje, aki egy betegséggel küzd. Közöltem vele, hogy ezt nem nézem meg, mert etikailag nem helyes, illetve elmondtam a hölgynek, hogy neki az az életfeladata, hogy megtegyen mindent a párja érdekében és gondozza őt, amíg szükséges. Ezt ő nem akarta elfogadni, és felkeresett másokat is, akiknek szintén feltette ezt a kérdést. Mivel szembement a jóslás etikai szabályaival, megnehezítette a beteg férje távozását és a saját életét is. Miután a férje távozott a földi létből, ismét felkeresett. Kiderült, hogy súlyos egészségügyi problémái lettek és számos élethelyzete romlani kezdett. Ez egy olyan tanulság, ami talán sokak számára útmutatás lehet. 


 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Litvánia felrobbantaná a krími hidat, az oroszok erősen reagáltak

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

"Megmenthették volna a fiam életét" – 10 órát késett a mentő, belehalt a tini

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

metropol.hu

Hatalmas lyukat találtak a Földön, a mérete még a kutatókat is meglepte

mandiner.hu

Politikai kalandtúra megdöbbentő találkozással a végén

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed