EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.22.

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

Nagyon erős energiákkal érkezik a Skorpió jegyébe a telihold. Mély és gyökeres változásokat idézhet elő ennek a 3 csillagjegynek. Te közéjük tartozol?

Április 24-én hajnali 1:48-kor áll szembe a Nap a Bika jegyében és a Hold a Skorpió csillagjegyben. Az érzelmek fokozódnak, a Hold energiája a csúcson lesz. A Skorpióban így mély, érzelmes és szenvedélyes energiák hatása lesz érezhető. Komoly lelki átalakulásokat hozhat, világosságra kerülhet most, ami már nem működik az életben, ami felesleges, ami visszatart. Érzékennyé válhatsz, hisz a Skorpió a ragaszkodó energiáiról ismert, és a változást nehezen viseli. A Plútó is aktív lesz, így elég radikális változásokat ígér. Mindent érdemes elengedni, ami ennek az útjában áll. Ennek a 3 csillagjegynek kifejezetten erős változásokat indít be ez a telihold. 

Purple,Full,Moon,In,Scorpio
Fotó: Emily Stile

Bika

Számodra a Skorpió telihold időszaka kifejezetten a kapcsolataidra mutat rá, ebben hozhat nagy változást. Szeretnél másokhoz közel kerülni, és az érzelmi megtapasztalás is fontossá válik. Figyelj oda viszont arra, hogy ne játszmázz tovább, a hatalmi harcok ideje lejárt. Tudatos elfogadás visz jó irányba, és a határok megszabása. Figyeld meg a reakcióidat, mert lehet, hogy korábban többször is tévedtél, úgy tekintettél másokra, hogy azok inkább téged tükröztek, és nem értetted meg a másikat. Tedd fel a kérdést, hogy valóban jól láttad a másik felet? A szerelmi életedben és a párkapcsolatodban is változás jöhet létre, ha a benned lévő birtoklást, vagy kontrollálást végre elengeded. Eljött ennek az ideje.

Skorpió

Ezen a napon és még utána is olyan folyamatok zajlanak le az életedben, melyek nagyon támogatók akkor is, ha nem minden pillanatukat úgy éled meg. Érzékeny lehetsz, de végre eljött az ideje, hogy beleállj az erődbe, és átvedd az életed feletti irányítást. Felfokozott hangulatban, tudatosan tarthatsz önvizsgálatot és jó alkalom nyílik a személyes átalakulásodra, és megújulásra. Rejtett igazságok kerülnek előtérbe, így a lépéseidet a magánéleted és a munkád kapcsán is végre megteheted. 

Vízöntő

Kiemelten a hivatásod terén várhatsz nagy változást. Ne értsd ezt félre, nem a munkahelyeden történik katarzis, és még szakmát sem kell váltanod. Már egy ideje érzed, hogy egyre jobban megbecsüli a külvilág a tetteid, és ez nem csak a fizetésedet érinti, hanem minden olyan tevékenységet, amivel másoknak segítséget nyújtasz, vagy ha alkotsz, esetleg a tapasztalataidat osztod meg másokkal. Jó alkalom nyílik arra is, hogy a változások során új hosszú távú célokat is megfogalmazz, és nagyobb hatással legyél másokra. Erőteljes vagy, és végre nemcsak a fellegekben jársz! Hajrá, nagyon jó energiák és szándék vezérel. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

origo.hu

Újabb árcsökkenés jön a hazai benzinkutakon

borsonline.hu

Marics Peti elszólta magát a szerelmi életről: „Van egy csaj, 24 éves”

magyarnemzet.hu

Groteszk fantomképet közölt a rendőrség, most ezen röhög az egész internet + fotó

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

origo.hu

Elképesztő titkokat osztott meg Szabó Zsófi

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Kiderült, együtt van-e még a Házasság első látásra egyetlen házasságban maradt párja

hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?