SPORT

Hrutka János elárulta, ez a cél Belgium ellen!

A magyar válogatott vasárnap este Belgiummal találkozik a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Szakértőnk szerint meglepetést okozhatunk.
  • Szerző: Ripost

Hrutka János eddig idehaza követte az Európa-bajnokságot, de szombaton útnak indult, és vasárnap a helyszínen, Toulouse-ban szurkol majd a magyar válogatottnak Belgium ellen.

Az egykori hátvéd a %RIPOST%-nak elmondta, a magyar csapat már bebizonyította, hogy lehet nagyot álmodni.

"A helyszínen fogom megnézni a mérkőzést, és azt hiszem, ez mindent elmond a várakozásaimról. Még mindig ott tartunk, hogy a realitások a belgák mellett szólnak, hiszen a torna előtt valós esélyesként számoltak vasárnapi ellenfelünkkel. Viszont

a magyar csapat eddig bebizonyította, hogy lehet nagyot álmodni, és vannak csodák.

A sportmenedzser az esélyek kapcsán elárulta, a nyolcaddöntőben is meglepetést okozhatunk.

A belgák ellen sikerülhet egy döntetlen, mondjuk egy 11-es párbaj, és ott bármi megtörténhet. Kijelenthetjük, hogy van esélyünk!

Nem hiszem, hogy sokan rátették a vagyonukat arra, hogy a magyar válogatott csoportelsőként jut tovább. Ha viszont egy nagy esélyest kiverne az egyenes kieséses szakaszban, akkor nehezen tudnánk tovább szaporítani az elismerő jelzőket. Erre már nem lennének szavak! Ultra csoda lenne!"

A %% szakértője zárásként hozzátette, igazából bármilyen eredmény születik, már senki sem becsül le minket: a cél fenntartani az eufóriát.

Az eddigi eredmények felnyitották a világ szemét. Már senki sem áll úgy hozzánk, hogy ez egy álomsorsolás.

Már mindenki óvatos, és odafigyel ránk. Remek dolog, hogy újra így beszélnek a magyar futballról. Jó lenne, ha egy ilyen Eb-szereplés után a kupacsapatok is minél tovább jutnának, hiszen ez fenntartaná azt az eufóriát, ami az elmúlt napokban kialakult itthon! Ez a cél!"

A Magyarország-Belgium Eb-nyolcaddöntőt vasárnap, 21 órakor játsszák.

És ezeket olvastad már?