Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2015.08.13.

Magyar rajongók védték meg Robbie Williamst

Bukaresti turnévideót küldött a budapestieknek, emiatt támadták a világhírû énekest, pedig Robbie Williams nem keverte össze a két várost, egyszerûen csak bemutatta, hogy milyen show-t tud csinálni. A rajongók üzentek a fanyalgóknak.

Robbie Williams koncertje nyitotta meg az idei Sziget Fesztivált, amit természetesen ő is, mint minden sztár, rendesen reklámozott. Ezt viszont sokan félreértették. Néhányan azért támadták az énekest, mert Twitter bejegyzése miatt úgy tűnhetett, mintha egy kicsit eltévedt volna Európa térképén, és azt hinné, hogy ismét Románia fővárosában, Bukarestben van.

A rajongók szerint viszont a világsztár csak az európai turnéját reklámozó videóval próbálta hangulatba hozni a Szigetre indulókat. Robbie Williams azért választotta a  július 17-i bukaresti buliról készült felvételt, mert ez volt a legfrissebb, mivel 5 napja került fel a zenész Youtube-csatornájára.

A világsztár a Szigeten adott koncertje alatt, az összekötő szövegeiben is végig "budapestezett", tehát pontosan tudta, hogy épp hol szórakoztat tízezreket. Sőt, Robbie még arra is emlékezett, hogy előző turnéján éppen a magyar fővárosban tudta meg, újra apa lesz. Ráadásul nem a koncert napján érkezett, így biztos volt ideje képbe kerülni a város nevével kapcsolatban.

 

Sometimes it’s so good, it’s indescribable, thank you to everyone for the tour so far, you’ve been unbeatable!

Robbie Williams (@robbiewilliams) által közzétett fénykép,

A Let Me Entertain You címre keresztelt turnéjáról egyébként több promóciós videó is készült, van olyan, amin például a zenekari próbáit mutatja meg. A Szigeten adott koncertje volt az utolsó európai állomás, ugyanis a produkció bő egy hónap múlva már Ázsiában indul újra.

Nemcsak a beharangozó videó háborított fel egyeseket, hanem az a hír is, hogy állítólag Robbie egy hívatlan tévés operatőr reptéri feltűnése miatt kis híján lemondta magyarországi koncertjét. Sokan sztárallűrnek nevezték, hogy fotózni sem engedte magát, ami természetesen csakis a sajtóra vonatkozott, különben a rajongók sem filmezhették volna koncertje közben. 


Kende-Hofherr Krisztina, aki olyan magyar sztárok karrierjét egyengeti, mint Liptai Claudia, vagy Dobó Kata - a követezőket írta a történtekről.

Kriszta nagyon sok sztárral dolgozik együtt, óriási tapasztalata van már. Hosszasan ecsetelte, miért tartja felháborítónak, hogy egy ekkora világsztárt így szapulnak a fanyalgók.

A sztárallűr az, ha konkrétan megadott számú virág, megadott színben és szárhosszal kell egy öltözőbe, ha autóbelső kárpit színt kötnek ki,  ha átépítettnek egy szállodai szobát, mert nem megfelelő a tapéta színárnyalata vagy kvázi megszerezhetetlen forrásvizet kérnek. Jelen helyzetben ilyenekről nem hallottunk.

A menedzser azt is leírja, hogy az ilyen világsztárokat, mint Robbie Williamst, igen szigorú szabályokhoz kötik szerződésében.

Robbie nem magánemberként volt itt, hanem egy minden részletében szabályozott szerződés szerint. Ha abban nincs televíziós felvételi lehetőség, akkor ezt minimum illik tiszteletben tartani.

Robbie Williams előadóként már egy brand, amiben rengeteg pénz és munka van. Menedzsmentjének köszönhetően jutott el odáig, ahol most van.

Senki, soha meg nem lepődik, ha a Coca-Colától vagy Nike-tól engedélyt kell kérnie a brandhasználathoz. Pedig ez pontosan ugyanaz a helyzet egy ugyanakkora nagyságrendű üzleti területen

- ezekkel a sorokkal zárta bejegyzését az egyik legsikeresebb magyar sztármenedzser.

Egyébként Robbie a Sziget Nagyszínpadának backstage-ében kifejezetten közvetlen volt az ott jelenlévők szerint. Ezt bizonyítja az is, hogy szívesen mondott igent, amikor az előtte fellépő magyar Ocho Macho zenekar tagjai egy csoportkép elkészítésére kérték meg.

 

This is f*cking awesome

Posted by OCHO MACHO on 2015. augusztus 10.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Németország újabb drámai világháborús lépése

mindmegette.hu

Nagy botrány az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók!

borsonline.hu

Megtörtént a bejelentés: így alakulnak hétfőtől az üzemanyagárak

magyarnemzet.hu

Ő a felelős a 7-0-s zakóért az NB I-ben, az edző amatőr viselkedésről beszélt

mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

hirtv.hu

Reagált a szakmai stáb és a vezetőség is a Veszprém BL-búcsújára

origo.hu

Borzalmas háborús hírt kaptak a kárpátaljai magyarok

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a szerdai újholdnál megtalálhatjuk a közös nevezőt

mindmegette.hu

NÉBIH: Azonnali termékvisszahívásban érintett két kedvenc termék!

mindmegette.hu

Nem hiszünk a szemünknek! Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amilyenre még nem volt példa!

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Bevallotta titkát a színésznő: még mindig egy ágyban alszik felnőtt lányaival

FÜLES

Kiderült: így éli meg Kulcsár Edina a negatív kommenteket

FÜLES

Ez roppant kínos: megint lebukott Meghan, hogy hazudott

FÜLES

A szívszorító ok, amiért Marilyn Monroe egy üzenetet ragasztott a hasára a műtét előtt