Létrehozva: 2021.12.16.

Hugh Hefner szex-paradicsoma: Újabb mocskos titkok szivárogtak ki

Orgiák, őrült partik, sztárok látogatásai, szigorú titoktartási szerződések és végeláthatatlan mítoszok, amikről most újra beszélni kezdtek. Miről is van szó? Nos, Hugh Hefner Playboy-villájáról, a bűn templomáról, amiről most az egyik nyuszilány tálalt ki.

Jenna Bentley még 2007-ben, mindössze 18 évesen költözött be a „nyuszi házba”, Amerika legszebb lányai közé. Itt lakott Hugh Hefner 12 Playmate-je. Ez a vendégház közvetlenül a kastély mellett helyezkedett el, a villában ugyanis Hefner mellett csupán a három hivatalos barátnője lakhatott. Jenna számára maga a beteljesült álom volt, hogy egy volt a 12 lány közül.

„Különlegesnek érzed magad, hogy Hef egyáltalán felfigyelt rád. Amikor nők milliói abban a pozícióban akarnak lenni, amiben te vagy, akkor kiváltképp fontosnak érzed magad” – mondta Jenna, aki állítása szerint sohasem feküdt le a nyuszis magazin atyjával, de gyakran látta és hallotta szexelni.

Jenna 18 éves volt, amikor beköltözött a nyuszi házba (Fotó: Facebook)

„Egyszer rajtakaptam szex közben. Azt természetesen nem mondhatom el, hogy kikkel volt. De azt igen, hogy négyen voltak, beleértve őt is.”

Az akkor 18 éves szépség minden pillanatát kiélvezte, hogy Hef közelében lehetett, és más lányokkal ellentétben, Jenna csak pozitívan emlékszik vissza azokra az évekre.

„Soha többé nem kapok olyat, amit az ő bulijain. Az emberek úgy gondolnak ezekre a partikra, hogy biztos vadak voltak, de az igazság az, hogy még vadabbak voltak, mint amit ember el tud képzelni” – folytatta Jenna, aki elárulta, hogy olykor különleges ajándékokkal is meglepték a vendégeket. Bár nem mondta ki, de valószínűleg különféle bódítószerekkel és szexjátékokkal dobták még jobban fel a bulik hangulatát.

Hugh Hefner vad bulikat rendezett (Fotó: Northfoto)

Ráadásul Jenna elárulta, hogy részt vett egy olyan partin is, ahol váratlanul, a semmiből tűnt fel Angelina Jolie, Tommy Lee, Pamela Anderson és Dennis Rodman is. Ismert hollywoodi sztárok és sportolók, akik akkoriban nem a félénkségükről voltak ismertek…

Szigorú titoktartási szerződés

„Sok hírességet láttam, akik a villában szexeltek, és én gyakran velük tartottam” – vallotta be Jenna, aki közülük senkit nem nevezett meg, mert nem is teheti. Mélyen hallgat a részletekről, kénytelen, hiszen szigorú titoktartási szerződést írattak vele alá, mielőtt beköltözött a nyuszi házba. A dokumentum pedig megtiltja neki, hogy kiadja, mi is történt pontosan a villa falai között.

Mint már kiderült, Hefner azt is szabályozta, hogy meddig maradhattak ki a lányok. Aki este 9 után ért haza, annak az udvaron, a fűben kellett aludnia. Ezen kívül tilos volt más férfival kapcsolatban lenniük, „még fiúkkal való találkozás is automatikus kizárást jelentett”. De Jenna szerint mégis maga a földi Paradicsom volt a birtokon élni: személyzet szolgálta ki őket, mostak, főztek rájuk, és mindenféle luxusban volt részük. A hab volt a tortán, hogy a Playboy-villában volt egy úgynevezett „kívánság-telefon”. „Ott volt ez a telefon, amit Hívj-egy-álmot készüléknek neveztek, megnyomtad a nullás gombot, és bármit kérhettél, amit akartál. Akár az éjszaka közepén is. Ha például én hajnali háromkor Mekit akartam, valaki elment és hozott nekem.”

A Playboy-villa maga volt a földi Paradicsom (Fotó: Northfoto)

De akkor milyen is volt Hugh Hefner főnökként? „Hefnek tényleg aranyból volt a szíve. Kedves volt és barátságos, és mindent megtett, hogy mindenki jól érezze magát” – fogalmazott Jenna.

Ez igaz is lehetett, egészen addig, amíg minden az ő szabályai szerint történt...

(via Bild)

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

magyarnemzet.hu

Oroszország egy jóval nagyobb háborúra készül + videó

mandiner.hu

Tűpontosan mutatott rá a történész, hogy mi is a gond Európában

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Lebukott Palvin Barbi: Arnold Schwarzenegger fiával kapták lencsevégre

FÜLES

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

FÜLES

Hiába könyörög Károly: nem fog engedni a kérésének Meghan Markle