Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.11.04.

Gelencsér Timi és Rozs Geri elmondták, mi van köztük

Sok Ázsia Expressz rajongónak szúrt szemet, hogy az újonnan alakult páros között izzik a levegő. Nos, van magyarázat az ölelésekre és a becéző szavakra.

Szinte felrobbantotta a különböző fórumok kommentszekcióját az, ahogyan az Ázsia Expresszben viszonyul egymáshoz Gelencsér Timi és Rozs Geri. Igen, őket rakta össze az Ázsia Expressz egy versenypárnak, illetve a műsor egy korábbi évadokból már jól ismert fordulata. Történetesen, hogy az először távozó két páros egy-egy tagja lehetőséget kap arra, hogy együtt térjenek vissza a mezőnybe és folytassák a játékot. Timinek és Gerinek volt is ideje összeszokni és startégiát építeni a konkrét visszatérésük elött, hiszen a stáb egy héten át "bújtatta" és utaztatta őket helyszínről, helyszínre, mielőtt a hajszán feltűntek és megküzdöttek a visszatérésért. 

Fotó: TV2

Ha pedig két fiatal és meglehetősen dekoratív ember egymás mellett jelenik meg, azonnal beindulnak a rajongói fantáziák. És persze sokan vannak, akik szívesen néznék végig, ahogy Timi és Geri egymásba szeret a TV2 kalandreality-jének viszontagságai közepette. A két érintett pedig játszik is a tűzzel, hiszen tény és való, hogy Rozs Geri amolyan Grál lovagként lengi körül az egykori szépségkirálynőt, csak hogy a mesébe illő kliséknél maradjunk. 

Egy romantikára kiéhezett szem pedig bizony kiszúrja az apró érintéseket, a kedves, becéző megszólításokat és a védelmező, aggódó, vagy éppen örömittas öleléseket. Timi és Geri esetében pedig még csak keresni sem kell ezeket az apróságokat, hiszen a visszatérésük óta, minden Ázsia Expressz adás rogyásig van velük. Ehhez jön még a Ripost által korábban már megzenésített, zavarba ejtő magyarázkodás, melyben Rozs Geri a barátnőjének üzen és szabadkozik, csak mert a szabályok szerint Timivel kell töltenie az éjszakát egy törökországi hotelben. Ezzel végleg felkeltették még az addig alvó kommentelőket is. 

Fotó: TV2

Az érvrendszerükkel pedig nehéz vitába szállni. Ezen a ponton pedig megnéztük, hogy mi a helyzet a jóképű exatlonista párkapcsolatával és pillanatok alatt kiderült, hogy a sportember bizony szeptember óta szingli. Erre egyértelmű utalást tett azzal, hogy lecserélte profilképét és a kapcsolati státuszát is átállította. No, de mondja el ő maga, mi is történt és hogy milyen kapcsolat van közte és Gelencsér Timi között! "Sajnos tény, hogy szeptemberben véget ért a kapcsolatom, de ennek semmi köze sem az Ázsia Expresszhez, sem pedig Timihez."

Az, amit sokan intimitásnak vélnek, csupán a jó neveltetésemből fakadó lovagiasság. 

"Én ezt tanultam édesanyámtól és ezen akkor sem változtatok, ha ezt sokan félreértik. Timi és én is sportolók vagyunk és nálunk az ölelés olyan, mint másoknál egy baráti pacsi. Egyébként sosem volt köztünk szó többről, mint barátság és a mai napig jóban vagyunk" - mondta el kérdésünkre Geri, aki hozzátette, jelenleg szingli és élvezi a szabad életet. 

Gelencsé Timit is megkerestük az ügyben és a nyilatkozata egybevág Geriével. "Sportolók között az ölelés az egyfajta elismerés, az öröm kifejezése, a győzelem megünneplése, semmi több. Az Exatlonban mindannyian együtt aludtunk, öleléssel fejeztük ki az örömünket egy-egy sikerhelyzetben, ez ott is természetes volt mindannyiunk számára. Mi mindketten ott szocializálódtunk, ha reality-ről van szó, nálunk ez egy teljesen természetes és ösztönös reakció. Tény, hogy egy hullámhosszon vagyunk, de ez a  sportolói mentalitásból és a hasonló értékrendből ered, de nem kell ebbe többet gondolni - jelentette ki az egykori szépségkirálynő. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rejtélyes gond van az iPhone-okkal

origo.hu

Nagyon kemény üzenetet küldött Harry rákbeteg apjának, III. Károly királynak

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

vg.hu

Ezt sokan benézték: tévedés, hogy a románok jobban élnének, mint a magyarok – de akkor mi van a háttérben?

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

magyarnemzet.hu

Kitört a pánik, aztán a népharag amiatt, amit a pékáru között találtak egy magyar áruházban

origo.hu

Stana Alexandra megmutatta ritkán látott édesanyját

mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

ripost.hu

Dárdai kiborította a bilit; Szoboszlai is nagy gondban

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Tolvai Reni a végzet asszonyaként pózol: szexi bőrruhából villantotta meg kerek popsiját

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Bevallotta titkát a színésznő: még mindig egy ágyban alszik felnőtt lányaival

FÜLES

Kiderült: így éli meg Kulcsár Edina a negatív kommenteket

FÜLES

Ez roppant kínos: megint lebukott Meghan, hogy hazudott

FÜLES

A szívszorító ok, amiért Marilyn Monroe egy üzenetet ragasztott a hasára a műtét előtt