Létrehozva: 2023.02.10.
Módosítva: 2023.02.10.

Kucsera Gábor valóban G.w.M volt feleségénél járt?

A legfrissebb pletykák szerint újabb csavar történt a hazai celebvilág szerelmi kavarodásában, Tápai Szabina volt férjét G.w.M volt feleségének lakása közelében látták....

Ember legyen a talpán, aki egy kinyomtatott és falra ragasztott térkép nélkül követni tudja, hogy mi történik éppen a hazai celebek szerelmi életével

Egy zárt Facebook-csoportban felbukkant friss bejegyzés szerint egy szemtanú látni vélte, hogy Kucsera Gábor a IX. kerületben egy lakásból távozik épp, az ingatlant pedig nem más lakja, mint Nagy Melanie, a nemzetközi kapcsolatok szakértője, akinek a szakterülete a nukleáris fegyverkezés, aki több nyelven beszél és aki annak a G.w.M-nek a volt felesége, aki jelenleg Kulcsár Edina párja. Szó szerint ezt tette közzé a Facebookon a posztoló: 

Kucsera Gábort Nagy Melanie lakásából látták kijönni ma, a 9. kerületben

 – amiből az is kiderül, hogy mindezt nem ő látta, hanem neki is mondták. Tény, a beírás igen hamar több tucat kedvelést kapott.

Nagy Melanie
Nagy Melanie korábban G.w.M felesége volt Fotó: RTL Klub

Emlékezetes, február első napján robbant a bulvárbomba: Gábor és Tápai Szabina három közös gyermek és tíz év házasság után bejelentették, hogy elválnak egymástól. A hír nagy port kavart a hazai celebek között is, rendre véleményt nyilvánítanak a hírességeink arról, hogy a felek között ki volt a hibás vagy a hibásabb azért, hogy ide jutottak. A jól informáltak tudni vélik, hogy Kucsera rendszeresen hűtlenkedett, de olyan hangokat is hallani, miszerint Tápai Szabina sem volt éppen angyalka az évek során... A konkrétumokat talán sosem tudjuk meg. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Tápai Szabina és Kucsera Gábor Fotó: Bors

Az azonban biztos, hogy Szabina a nagy bejelentésekor azt is kimondta, hogy a házasságukban bizony volt megcsalás is. Az elmúlt napokban emellett számos hölgy neve is felreppent Kucsera Gábor kapcsán, sokan tudni vélik, hogy a jóképű kajakos kit és mikor környékezett és kapott is meg. 

Hihetünk a pletykának?

Hogy a zárt csoportban megjelent poszt szövegének van-e bármi valóságalapja, egyelőre nem tudni. Az efféle híreszteléseknek jó táptalajt adhat, hogy az utóbbi időben teljesen valószerűtlennek vélt pletykákról is kiderült nem egy esetben, hogy igazak. Annak idején például azt sem akarta elhinni senki, hogy Kulcsár Edina Szabó András Csutit hagyta el G.w.M-ért. 

Kulcsár Edina és GwM Fotó: Bánkúti Sándor

A témában természetesen megkerestük Kucsera Gábort, de nála sajnos csak a bemutatkozásig jutottunk, utána azonnal elköszönt és bontotta a vonalat. 

Mit lehet erre mondani? A szerelemhez nem kell szépség, a szerelemhez nem kell ész, a szerelemhez nem kell semmi más, csak szerelem kell és kész.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ennek a ritka, középkori hídnak öt kijárata van - képek

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

FÜLES

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

FÜLES

Eb- és koncertjegyekkel indul országjáró turnéra a Bochkor

FÜLES

Ismét megtörték a hagyományt Sarolta hercegnő születésnapján