Létrehozva: 2023.07.09.

A neten árulja a házát a Nemzet Színésze, mi történt? - Videó

Úgy tűnik, minden követ megmozgat, hogy megváljon a családi ingatlantól.

Különleges ingatlanhirdetés tűnt fel a TikTokon! A videóból az derül ki, hogy nem más árulja a családi házát, mint a 74 éves Nemzet Színésze díjjal kitűntetett Reviczky Gábor, aki valamilyen különös okból dönthetett úgy, hogy túlad álmai egykori házán.

Reviczky Gábor
Reviczky mindent megtesz, hogy eladja a házát (Fotó: Nagy Gábor)

A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát. Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel” – áll a hirdetésben, amiben maga Reviczky is szerepel, színészi képességeit megvillogtatva, az Üvegtigris-filmekből ismert karakterét megidézve igyekszik bevonzani az új tulajdonost.

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben - őőő, izé a Reviczky család - otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com - ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com - ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

Küzd a súlyos betegséggel

Reviczky Gábor évekkel ezelőtt megérezhette, hogy meg kell küzdenie a gyilkos kórral, amikor is pálmalevélből olvasták ki, meddig fog élni. A színművésznél nemrég prosztatarákot diagnosztizáltak.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész azóta már átesett egy műtéten, és célzott sugárkezelést kap. Mindezek mellett pozitívan áll egészségi állapota alakulásához. Néhány évvel ezelőtt egy sámán azt jósolta neki, 85 évesen is sok ember előtt beszélhet, amennyiben leszokik a dohányzásról, igaz, szenvedélyével azóta sem hagyott fel.

„Nem voltak olyan panaszaim, amik a betegségre utaltak volna, ezért is fontos a szűrővizsgálat. Mert mint kiderült, nálam is évek óta jelen lehetett már a betegség, tünetmentesen. Egy jótékonysági vadászaton vettem részt még tavaly decemberben, ahol a bevételből gyermekkórházak számára vásárolnak lélegeztetőgépet. Itt feltűnt a nagyon gyakori vizelési inger, ami annyira gyakori volt, hogy hazafelé minden pihenőnél és benzinkútnál meg kellett állnom. Szerencsére hamar dr. Gáti Zsolthoz kerültem, aki megvizsgált, majd tíz helyen végzett biopsziát a prosztatámon, és sajnos mindegyik tartalmazott rákos sejtet. Meg is műtött és kiderült, hogy noha a betegség agresszív fajtájáról van szó, az operációt követő CT- és MRI-vizsgálatok szerint nincs áttét a szervezetemben”

mesélte márciusban egy napilapnak Reviczky, akit idén a Hadik című filmben láthatnak a mozirajongók.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen: Marics Peti nem tud randizni

origo.hu

Bemutatjuk Magyar Péter legnevetségesebb talpnyalóját, Puzsér Róbertet

borsonline.hu

Váratlan betegség miatt kerülhet le a képernyőről a TV2 sztárja

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

magyarnemzet.hu

Rossz helyen kopogtat Tusk – csak Lengyelországot gyengíti a támadása

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 27-május 3.: Jókedv és felhőtlen boldogság

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

FÜLES

Lebukott Palvin Barbi: Arnold Schwarzenegger fiával kapták lencsevégre

FÜLES

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó