FÜLES

Szerző N.T.

Létrehozva: 2023.10.07.

Szörnyű hír érkezett: kis híján megvakult a népszerű magyar tévés

A csinos tévésnek az elmúlt hónapokban nem volt sok szerencséje, hiszen először a ellopták a táskáját minden iratával együtt, ami miatt a rendőrségre is be kellett mennie, majd nemrég csalók éltek vissza a nevével.

Kandász Andrea eddig sikerrel vette az akadályokat, hiszen az ellopott táskája miatt végül még hálás is volt, a csalókra pedig azonnal felhívta rajongói figyelmét, hogy nehogy bárki bedőljön nekik. Most pedig egy újabb megdöbbentő dologgal kellett szembenézni, ugyanis mint kiderült, ha nem lép időben, akár még meg is vakulhatott volna.

kandász andi
Nehéz időszakon van túl Kandász Andi Fotó: Nagy Zoltan

A műsorvezető semmit sem bíz a véletlenre és az egészségére is odafigyel, így rendszeresen jár különféle szűrővizsgálatokra, hogy minden rendben van-e. Nemrég az egyik ilyen alkalmával kapta a hideg zuhanyt: szürkehályog van a szemén.

Andi már egy ideje felfigyelt arra, hogy szürkületkor nehezebben lát, ezért felkeresett egy főorvost, hogy vizsgálja meg a szemeit. Nem is dönthetett volna jobban, hiszen gyorsan kiderült, hogy szürkehályog alakult ki a szemén, ami a látását is rontotta.

@kandispecial #szemünkfénye Tanulságos a történetem a számotokra is . Köszi , ha végig olvasod. 👇szóval a műtét … ‼️👉 ( drága sajtósok, nyugodtan oszthatjátok 🙏❤️) 👉 Az úgy kezdődött, hogy kb . 3 éve , amikor az Ázsia Expressz szereplőjeként nyíllal kellett lőni, ami egyébként nekem nagyon jól megy, rendszeresen nem találtam el a táblát 🫢. Aztán szürkületben a vezetésnél is kezdtem azt érezni itthon, hogy olyan, mintha egy fátylat vagy függönyt engedtek volna a szemem elé. “Gyanús “- gondoltam, de megy az idő , biztosan romlik a látásom, hiszen 12 éves korom óta rövidlátó vagyok, nyilván erősebb szemüveg, vagyis kontaktlencse kell . 👉 Bejelentkeztem Dr. Szalczer Lajos főorvoshoz Zalaegerszegre, nekem ő a “Nagy Ő “a Szemészetben, benne bízom évtizedek óta , a legjobb szakember és EMBER‼️ 👉 Alaposan kivizsgált és megállapította, hogy szürkehályogom van . Teljesen ledöbbentem, mert azt hittem, ahogy sokan, hogy a szürkehályog 70 körül kezdődik . Nos❗️Jelentem : ez tévhit ‼️Ugyanis számtalan más oka is lehet, például az erős napsugárzás, így akár már 20-30 éves korban is jelentkezhet . Akit nem zavar, annak semmi tehendője, de nálam rendkívül erős látásromlást okozott, így feliratkoztam a listára és nagyjából 1 év múlva, nemrégiben, “bevonultam” a Szent Rafael Kórház rendkívül igényes, kényelmes és technikailag is kiválóan felszerelt Szemészeti Osztályára, a műtétre. 👉 Kicsit izgultam, de Szalczer főorvos úr és stábja olyan fantasztikus , megnyugtató emberi és szakmai miliőt teremt, hogy észre sem vettem, hogy operálnak . Hálásan köszönöm ! 🙏😍👉 Mivel korábban szinte semmilyen videós információt nem találtam a témában, ezért úgy döntöttem, hogy leforgatom a miérteket, hogyanokat, vagyis a műtétet. A következő posztban kirakom, hogy hol tudjátok megnézni . Hiánypótló ! Kicsit SEM félelmetes, sőt! És ! Megváltozott a világ számomra! 12 éves korom óta először tökéletesen látok. Imááádom! Nem lehetek elég hálás ! Köszönöm ! A Szent Rafael Kórház Szemészeti Osztály minden dolgozójának! 🙏❤️ Ölelés ! #szür#szürkehályogür#szürkehályogspecialistaür#szürkehályogműtétem#szemm#szemunkfenyea#halan#szentrafaelkorhazl#szalczerlajosdoktord#kandivagyokd#kandászandivagyokd#kandaszandrea ♬ eredeti hang - Kandász Andrea

Nekem -2,5-ös volt a bal szemem, de a szürkehályog miatt a látásom -12-re csökkent!

nyilatkozta a Metropolnak Andi, majd azt is elmondta a lapnak, hogy milyen érzés volt hallani a diagnózist.

Az volt az első gondolatom, hogy: de hát nem vagyok még hetven! Nagyon megijedtem, ilyen kérdések kavarogtak bennem, hogy akkor most mi lesz, nem fogok látni? Megvakulok? Nem voltak ismereteim arról, hogy mi a különbség a szürke- és a zöldhályog között.

A probléma szerencsére sikeresen megoldódott miután megműtötték szemét és látását sikeresen megjavították. A beavatkozás után az Instagram-oldalán is beszámolt a történtekről. Szemén ugyan még bőven látszik a műtét nyoma, hamarosan ismét százszázalékos önmagaként élheti az életét.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai következményekkel járhat a NATO-főtitkár kijelentése

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

hirtv.hu

Kiderült: ezért mérnek összevissza a balos közvélemény-kutatók

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

FÜLES

Itt az újabb sztárszakítás, esküvő előtt derült ki a megcsalás

FÜLES

Kiderült, együtt van-e még a Házasság első látásra egyetlen, házasságban maradt párja

FÜLES

Erre vártunk: levideózták III. Károly királyt, így van most valójában!