FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.02.11.

Varsányi Réka köszöni szépen már jól van: „Nagyon egyedül voltam”

Alekosz exbarátnője kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, milyen a kapcsolata Kucsera Gáborral. És azt is megtudtuk, hogy Varsányi Réka bizony szingli anyukaként is szárnyal.

Varsányi Réka neve a legtöbbeknek az Ázsia Expressz, és nem utolsó sorban Alekosz miatt lehet ismerős, azonban a szőke hajú szépség azon van, hogy minél előbb levetkőzze magáról az utóbbi jelzőt. Kijelenthetjük, hogy nagyon jó úton halad ehhez, még úgy is, hogy útközben egy másik hírességgel is összeboronálták, aki nem más, mint Kucsera Gábor...

varsányi réka
Varsányi Réka nyitott az új szerelemre. (Fotó: Bors)

Varsányi Réka és Kucsera Gábor az új álompár?

Ezt a kérdést röviden meg tudjuk válaszolni: sajnos nem. Pedig kisebb túlzással egy ország szurkolt azért, hogy Gábor és Réka összejöjjön az Ázsia Expressz után, azonban ez a kapcsolat csak a rajongók fantáziájában létezik. Réka ugyanis kijelentette: Gáborral csupán barátok, és olyan mintha a kajakos a testvére lenne.

Mindenki azt találgatta, hogy van-e köztünk bármi. De sajnos el kell, hogy szomorítsak mindenkit, Kucsival csupán barátok vagyunk. Persze, van szemem, tudom, hogy nagyon jó pasi, de ez a kapcsolat barátságként mélyült el, olyan, mintha Gábor a testvérem lenne

kezdte Réka, aki szoros barátságot ápol a kajakossal, azt azonban szeretné kihangsúlyozni, hogy ezt nem úgy kell elképzelni, mint a hollywoodi romantikus filmekben. Ők nem írogatnak egymásnak percenként, ellenben, ha szükségük van egymásra, akkor bármikor ott vannak a másiknak. 

Nem úgy kell elképzelni, hogy reggel felkelünk, és az az első, hogy egymásnak megüzenjük, mit álmodtunk. Viszont, ha bármelyikünknek szüksége van a másikra, akkor ott vagyunk egymásnak. Éppen ezért tudom azt is elképzelni, hogy nyáron bandáznak majd együtt a gyermekeink.

Nekem ez valahogy többet ad annál, minthogy beleugorjunk egy párkapcsolatba, aztán utána kiderül, hogy nem működik, két hét múlva vége, és oda egy barátság tette hozzá Varsányi Réka, aki azt is elárulta, hogy nyitott a szerelemre, azonban most már sokkal megfontoltabban válogat a lovagok között, és nem is sietteti a dolgot. Már csak azért sem, mert szingli anyukaként is tökéletesen le tudja foglalni magát.

Varsányi Réka
Réka szingli anyukaként sem unatkozik. (Fotó: Ripost)

Szingli anyukaként sem áll meg az élet

Bizony, Réka nagyon ügyesen feltalálja magát a mindennapokban férfi nélkül is. A gyereknevelés mellett egyedül állt neki a lakásfelújításnak, de még arra is tud időt szakítani, hogy verseket vagy meséket írjon. És akkor még az énekesi karrierjéről nem is beszéltünk...

Rájöttem, hogy túl sok akadályt gördítünk mi emberek magunk elé. Ráadásul mindezt feleslegesen. Nekem is hosszú idő volt, mire rájöttem, de most már tudatosan keresem azokat a helyzeteket, amelyekkel rá tudok cáfolni ezekre az akadályokra.

Például elkezdtem angolul tanulni, mert nagyon bántott, hogy az Ázsia Expresszben ez a hiányosságom hátráltatott. És másfél évvel ezelőtt az éneklésbe is belevágtam, járok tanárhoz, képzem magam. 

mondta a szőke szépség, aki bevallotta, hogy bizony a felismerése előtt voltak mélypontok az életében...

A családomra mindig számíthatok. Van két nővérem, anyukámhoz is sokszor fordulok, ha segítségre van szükségem. Édesapám ugye Skóciában él, de vele is szoktam beszélgetni. 

De az az igazság, hogy volt olyan időszak, amikor nagyon egyedül voltam, magányosnak éreztem magam, és szinte már az agyukra mentem.

Persze ők ezt nem mondták, de én éreztem, hogy sok vagyok. Ekkor kezdtem el sokkal többet foglalkozni magammal... Verseket, meséket írtam, belekezdtem a lakásfelújításba, tanulok és képzem magam, vagyis pörög az életem tette hozzá Réka.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

mandiner.hu

Hont András páros lábbal szállt bele Nagy Ervinbe, mert a színész nem ment el az ATV-be (VIDEÓ)

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Kegyetlen becenevet kapott Meghan Markle Fülöp hercegtől: így érzett iránta valójában a család

FÜLES

Vilmos herceg nem titkolja tovább: így van most a rákbeteg Katalin hercegné

FÜLES

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

FÜLES

Itt az újabb sztárszakítás, esküvő előtt derült ki a megcsalás