HERCZEG20

Nyerj egyedi Herczeg pólót és VIP belépőt a Herczeg20 divatshowra!

20 év, 20 nap, 20 különleges póló! 20 napon keresztül tartó játékunkban most egyedi pólót nyerhetsz Magyarország egyik legmenőbb divattervezőjétől!

A polgárpukkasztó, a hippi, a szőrméscsávó, aki kollekcióival felborította a magyar divat világát. Õ Herczeg Zoltán, aki két évtizednyi munkássága alatt tervezett már a legmenőbb sztárok kollekciótól kezdve a biciklin át a bútorokig mindenfélét.

Kollekciói időről időre egyre nagyobb formátumban és egyre jellegzetesebb módon, meghökkentő ötletektől vezérelve kerülnek a közönség elé.

Herczeg Zoltán két évtizede aktívan tevékenykedik. Húsz éves munkásságát nem akárhogyan szeretné megünnepelni, olyan divatshowt prezentál szeptember 24-én, amilyet még senki nem látott. (részletekkel hamarosan jelentkezünk)

De addig is, készüljünk méltóképpen a showra! Herczeg Zoltán erre az alkalomra tervezett egy egyedi pólót, amiből 20 darab CSAK a %% olvasóira vár!

És ez még nem minden, hiszen a játék végén az összes résztvevő közül egy szerencsés személyesen is találkozhat a divattervezővel a Herczeg20 Divatshow-n, természetesen a VIP szektorban. Ugyanis gazdára vár egy páros belépő a nagy showra is!

 

 

Figyeld a Facebook oldalunkat, mert augusztus 24-től naponta egy Herczeg20 limited edition pólót sorsolunk ki a játékosok között.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?