Létrehozva: 2020.12.02.

Templomban fotózták le Schmuck Andort és a tündéri kislányt, ez történt

November 29-e roppant különleges volt Schmuck Andor életében! A Tisztelet Társaságának elnökét nemrég felkérték a keresztapa szerepére, amire széles mosollyal az arcán mondott igent. Amikor pedig vasárnap belépett a monumentális Szent István Bazilikába és meglátta a csöpp kislányt, teljesen elérzékenyült!

Schmuck Andor már számos szerepben kipróbálta magát az elmúlt fél évszázadban, valami azonban kimaradt. Egészen mostanáig!

A politikust ugyanis októberben felkérték keresztapának, az ünnepélyes eseményre pedig múlt vasárnap került sor a Szent István Bazilikában. A Ripost exkluzív meghívást kapott, így láthattuk, ahogy Andor gyengéd mozdulatokkal a karjába veszi a kis Valériát.

A Tisztelet Társaságának elnökével még úgy is madarat lehetett fogatni a szertartás után, hogy a koronavírus-járvány alaposan felülírta a család elképzeléseit.

„Eredetileg ez egy nagyszabású keresztelő lett volna, de a vírushelyzet miatt összesen csak heten voltunk, mint a gonoszok! A pici szülei Diána és János, előbbi egy szlovák pszichológus, az apuka pedig egy magyar származású szlovák focista. Szlovákiában élnek, onnan ruccantak át Budapestre, természetesen minden szabályt betartva, miután negatív lett a koronavírus-tesztjük. Bár senki se így tervezte, nagyon megható volt az ünnepség! Érdekes, hogy Valéria inkább a feleségemhez, Eszterhez ragaszkodott, mintha tőlem kissé félt volna” – kezdte nevetve Schmuck.

Egy keresztelő után természetesen mindenkiben felmerül a kérdés: ha Andor ennyire szereti a gyerekeket és kiegyensúlyozott házasságban él, vajon mikor érkezik a kis Schmuck! Nos, a politikus szerint erre se kell már sokat várni!

„Keresztszülőnek lenni már csak azért is jó, mert felelősséggel tartozunk egy tündéri kislány iránt, és én is tudok gyakorolni, felkészülök életem egyik legkomolyabb szerepére. Nos, azt kell mondjam, már csak egy lépés, hogy apává váljak, és ki tudja, talán annyira belejövünk Eszterrel a babázásba, hogy nyitunk egy Schmuck-ovit” – kacakott az újdonsült keresztapa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Egy szál bugyi, semmi más: Levetkőzött a csodatestű Emily Ratajkowski

HŰHA

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

HŰHA

"Plázacicák vagyunk, de büszkén vállaljuk"

HŰHA

Nem volt kegyes az idő a Baywatch bombázójával: sokkoló friss képeken az egykori szépség