Létrehozva: 2022.11.09.
Módosítva: 2022.11.09.

Erre biztos nem számított Puzsér Róbert, így reagált szavaira Krausz Gábor

Ahogyan az időnként lenni szokott, Puzsér „mindenhez is ért” Róbert megint talált egy elejtett mondatot, amin moralizálhatott egy jót. És jött a válasz...

Puzsér Róbert pár napja arra riadhatott, hogy kiürülni látszik a kamrája és hát arra is ráébredhetett, hogy hiába az évek óta viselt Grincs-modor, csak közeleg a karácsony és még az ő környezetében is akad néhány ember, aki szereti őt és akiket ezért viszontszeretni kénytelen. Róbert gondolkodott egy keveset, majd visszanézett pár, a közelmúltban készült interjút, különös tekintettel azon hírességek vonatkozásában, akiknél sejtette, hogy felbukkanhat egy-egy olyan mondat, melyeket ő egyéni kontextusba helyezhet, csavarhat rajta egyet és máris készen lesz egy merőben más jelentés, amivel már támadhat is, vagyis pénzt kereshet. 

Fotó: YouTube

Persze az Indexnél kapható leütésenkénti pár forint még nem lesz elég a kosztpénzre és a karácsonyi ajándékokra, de kezdetnek ez is megteszi az olyan időkben, amikor a hozzá hasonló önjelölt megmondóembereknek érdeklődés hiányában beszűkült a játszótere, vagyis többnyire a lőtéri kutyát sem érdekli, kiről és mit tolnak bele már megint a netes térbe. 

Ez a minden szinten jelentkező nyomor lehet az oka annak is, hogy Puzsér megjelentetett egy szakácskönyvet és ugyanezen indok ágyazhatott meg annak is, hogy úgy gondolta, bele kell rúgnia egy valódi séfbe ahhoz, hogy végre valaki észre vegye a hiánypótló kiadványt, amit piacra dobott. És hát ki lehetne alkalmasabb céltáblának, ha nem Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, aki nemrég egy interjúban azt találta mondani, hogy néha bizony eljátszik a gondolattal, mihez is kezdene azokkal a kommentelőkkel, akik a feleségét és közös kislányukat fenyegetik trágár hozzászólásaikban. Nincs itt nagy titok, pont azt, amit egy átlagos apa, férj, férfi is tenne. Gábor mindezt persze csak elméleti síkon teszi, hiszen pontosan tudja, hogy az erőszak nem megoldás semmire. De vajon Puzsér tudja ezt? Aligha, hiszen egy egész kis esszét szentelt annak, hogy Krausz Gábort és közvetve Tóth Gabit megint megrugdalja kicsit. 

Fotó: Facebook

Ütései persze ismét súlytalanok, de a sztárséf átlátott a szitán és szentelt némi időt a válaszadásra. Tette ezt amolyan felebaráti és „kollegiális” jószándékkal, hiszen érzi ő is, hogy Robinak el kell adnia pár könyvet, ha továbbra is élni és suttyóskodni akar. Gáborban él még a szeretet és persze ha már egy erdőnyi fát kivágtak azért, hogy Puzsér recepteket nyomtassanak rájuk, hát ne legyen hiábavaló a pusztulásuk. 

Íme Gábor válasza!

„Van az a pont, amikor a folyamatos, évek óta tartó hazugság és gyűlölet keltés már nem tolerálható. Puzsér Róbert, akit úgy tűnik most már kollégámnak is tekinthetek, hiszen így karácsony előtt szakácskönyv szerző lett, elérte nálam, hogy válaszoljak. Hosszú idő után, türelemmel olvastam demagóg, közhelyes álhíreit velünk kapcsolatban, amivel nem titkolt szándéka, hogy a rajongóit hergelje és figyelmet szerezzen magának, bármi áron. Én nem vagyok a szavak embere, vele ellentétben, hiszen a konyhában jeleskedem, és igaza van abban, hogy egy nemrégen készült interjúban félreérthetően fogalmaztam. Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg szándékomon kívül megbántottam, ez soha nem volt célom. Az én értékrendembe semmilyen agresszivitás, erőszak nem fér bele, hacsak nem fenyegetnek halálosan engem vagy a családomat.”

Majd így folytatja Krausz Gábor:

„Cáfolhatnám tételesen az említett úr kirohanásait, de nem teszem, mert, akik ismernek bennünket, pontosan tudják, hogy egy szava sem igaz. Szólás- és vélemény szabadság van, amit mi maximálisan tiszteletben tartunk, sőt ki is állunk érte, pontosan tudjuk, hogy mindenki nem kedvelhet bennünket, elfogadjuk a szakmai, építő jellegű kritikát. Én csupán annyit szeretnék jelezni, hogy a médiában rólunk festett kép, ami részben Puzsér úrnak is köszönhető, többnyire köszönő viszonyban sincs a valósággal és ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják.

Csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből, vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki, aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget.

Olvasva Róbert sorait, a rendszerváltás előtti sötét diktatúra évei jutottak eszembe, de hát a stílus, maga az ember.

Igazából elég lett volna megkérnie, hogy promózzam a könyvét, hiszen a kirohásainak egy része erről szól.

A könyvéhez további sok sikert kívánok, hiszen a konyha mindenkié és a magam részéről örülök, ha tovább gazdagodik a magyar gasztrokultúra” – reagált az őt és családját ért nyílt támadásra a séf, aki a posztjában megjelentette Robi szakácskönyvét is, amit természetesen mi mellőznénk, hiszen mélyen hiszünk abban, hogy a szakács főz, az író ír, a Puzsér pedig Róbert. 

 

origo.hu

Oroszország óriási csapást mért az ukrán infrastruktúrára, Ukrajna több fontos helyről is kivonul

origo.hu

Itt a világháború, egy EU-tagország katonákat küld Ukrajnába

borsonline.hu

Hódi Pamela rózsaszín lufival jelentette be a szenzációs hírt: jön a harmadik

hirtv.hu

Ez várhat Szoboszlaira a Liverpoolban

ripost.hu

Mégis lesz esküvő? Kibékülhetett egymással a magyar sztárpár

magyarnemzet.hu

Itt a világháború, EU-ország katonái mennek Ukrajnába

origo.hu

A Miss Influencer Hungary nyertese egy igazi vadmacska: tökéletes testére nincsenek szavak

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

hirtv.hu

KOMMENT! Új közéleti talkshow Mészáros Nórival hétfőtől csütörtökig 17.50, HírTV! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Félrecsúszott Stana Alexandra ruhája, kivillant a melltartója - fotó

HŰHA

„Álomszép” - Bikiniben szexizett Som-Balogh Edina

HŰHA

"Ez nem egy fapados szolgáltatás" – Kelemen Anna kemény videókkal tarol az OnlyFans-en

HŰHA

„Nem akarom, hogy véget érjen az életem” – kiújult a tévés műsorvezető rákja?