Létrehozva: 2023.05.11.

Reagált a pletykákra: tiltott szerrel fogyott le a magyar Ken baba? - fotók

Nemrég még elhízásával került az újságok címlapjára, most pedig fogyása miatt suttognak VV Greg háta mögött. A magyar Ken babaként elhíresült férfiról azt beszélik, tiltott szerrel sikerült megszabadulnia fölös kilóitól.

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat lett a „csontsoványság”. Ezzel nincs is semmilyen probléma, ha a fogyást életmódváltással, diétázással és sporttal érjük el. A valóság viszont ezzel szemben az, hogy egy vényköteles, méregdrága szerrel olvasztják le magukról a fölös kilókat a hírességek és a tehetősek. Egyre népszerűbbnek tűnik az az eredetileg a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére kifejlesztett gyógyszer, melyet fogyókúrás gyógyszerként használnak sokan.

Öt hét alatt tíz kilót fogyott

Két hónappal ezelőtt jutott el a Borshoz egy fényképsorozat Einwiller Gregorról, akire szinte alig lehetett ráismerni. A magyar Ken babaként elhíresült fiatalember elhízott, eltűnt a szőke haja és lehajtott fejjel közlekedett az utcán, remélve, senki nem ismeri fel. Akkor a Borsnak mesélte el, hogy mindez depressziója és pánikbetegsége következménye. A laphoz eljutott lesifotók csak rontottak a helyzeten, a korábban önmagára igen hiú Gregnek szembesülnie kellett megváltozott külsejével. Azóta semmit nem lehetett hallani róla, egy facebookos csoportban viszont arról pletykáltak, látni vélték őt híres barátaival, és láthatóan sokat fogyott. Természetesen nem tartották magukban a pletykát: Greg is azzal a „csodaszernek” nevezett, veszélyes gyógyszerrel karcsúsodott, mint oly sokan a honi sztárvilágban.

Einwiller Gregor
Két hónappal ezelőtt túlsúlya miatt alig mert kilépni az utcára (Fotó: Bors)

 

„Egészséges életmódba kezdtem”

A fiatal férfi sokáig televíziós szereplést sem vállalt megváltozott külseje miatt, azonban kedden reggel feltűnt az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában. Azt leszögezhetjük, valóban sokat fogyott. A Ripost azt szerette volna megtudni, minek köszönhető megújulása, pontosabban arra voltunk kíváncsiak, másokkal ellentétben ő bevállalja-e, hogy a már említett gyógyszernek köszönheti fogyását. Érthető módon nem örült hívásunknak, és bár nem tagadta, de nem is erősítette meg a róla szóló pletykákat.

Köszönöm szépen a dicséretet, de úgy gondolom, senkinek semmi köze ehhez, ez az én magánügyem

 – kezdte Greg. 

"Arról viszont örömmel mesélek, hogy öt hét alatt sikerült tíz kilótól megszabadulnom. Főleg a kiegyensúlyozottságomnak, a nyugodtságomnak, és annak köszönhető, hogy végre a lelkem megpihent. Lement rólam az a mindennapos nyomás, ami a volt kapcsolatom után rajtam maradt. Mindent el tudtam engedni, és egészséges életmódba kezdtem. Újra sportolok, és csak magamra fókuszálok" – jelentette ki.

Einwiller Gregor
Greg lelkileg is jobban van, ma már újra tud mosolyogni (Fotó: RTL)

 

„Mindenki foglalkozzon a saját dolgával”

Greg azt is kifejtette, hogy nem ítéli el azokat, akik végső elkeseredettségükben „tiltott szerekhez” nyúlnak. Szerinte az ismert emberek világszerte nyomás alatt vannak, és az elvárásoknak próbálnak megfelelni, ennek érdekében pedig sok mindenre képesek.

A saját bőrömön is megtapasztaltam már, milyen ártóak tudnak lenni a negatív kommentek. Sok esetben nem tudják az emberek, hogy mi állhat a hízás mögött, miközben gyakran lelki okai vannak. 

Csakúgy, mint nálam volt, hiszen önhibámon kívül lettem depressziós, időközben kényszerevő lettem. Sok hírességről tudok, aki ezzel a „módszerrel” fogyott le, és mégis úgy adja elő magát, mintha fitneszlady lenne, és egy edzőteremben, komoly küzdelem árán érte volna el a célját. Tudom, kik azok a modellek, influenszerek, hírességek, akik szintén ezt a megoldást választották. Mégis azt javasolnám, mindenki foglalkozzon a saját dolgával" – fakadt ki a férfi.

Einwiller Gregor
Hónapokon át nem vállalt televíziós szereplést, most először ült kamera elé (Fotó: RTL)

 

"Engem azzal sem tudnak megbántani, ha leb...znak"

A magyar Ken baba azt viszont nem tagadja, hogy a két hónappal ezelőtti paparazzi fotók jelentősen befolyásolták az életét. Rengeteg pozitív hangvételű üzenetet kapott, támogatták őt, persze szokás szerint ahogy ő fogalmaz: a bunkók sem hagyták magukban a gondolataikat.

Igaz az a mondás, minden rosszban van valami jó, mert miután 'lebuktattak', nem kellett tovább rejtőzködnöm. Ebbe tudtam belekapaszkodni, és abba a rengeteg pozitív levélbe, amit az emberektől kaptam. Nem volt könnyű megráznom magam, de sikerült. 

Engem azzal sem tudnak megbántani, ha leb...znak, egyetlen sebezhető pontom van: a külsőm. Sokan ezt használták ki, jócskán kaptam durva, gúnyolódó üzenetet is. Fájópont volt, ezért kellett változtatnom. Tudtam, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy úgy nézzek ki" – mondta érdeklődésünkre, majd azt is elárulta, itt még nem állhat meg, tovább küzd, hogy újra a régi önmagát lássa a tükörben.

"Nagyon jól haladok, de szeretném visszanyerni a magabiztosságomat, az egómat, a pozitív szemléletemet, és nem utolsósorban a külsőmet, ezért pedig mindent megtennék."

Ki merem jelenteni, hogy boldogabb vagyok, mint valaha. Megnyugodtam, egy óriási kő esett le a szívemről és a lelkemről. Minden visszatért a régi kerékvágásba. 

"Olyan vagyok, mint Marilyn Monroe, lehet, hogy ebbe fogok egyszer belehalni, a külsőm tesz a sírba, ezért nekem erre jobban oda kell figyelni. Tele vagyok célokkal, már tudom, mit akarok. Még 5-6 kilót szeretnék fogyni, de ha belenézek a tükörbe, már tudok mosolyogni" – mondta.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Presser Gábor és Koncz Zsuzsa árulásai – megszólal Nagy Feró

origo.hu

Már az Egyesült Államok sem tagad, itt a háborús beismerés

vg.hu

Soron kívüli üzemanyagár-csökkenésről döntöttek Magyarországon – hétfőtől megint olcsóbb lesz a benzin és a dízel

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

origo.hu

Hatalmas titkokat árultak el a Házasság első látásra szereplői

mindmegette.hu

Az itthon kapható legolcsóbb lisztet, tejet és párizsit vizsgálták, problémát találtak

ripost.hu

Kitálalt a válóperes ügyvéd: ezt 5 szakmájú férfit kerüljétek el, ha hosszú házasságot akartok

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Marics Peti durván beszólt a Zsákbamacska egyik játékosának

HŰHA

Beolajozott testtel, aprócska bikiniben mutatta meg magát az Exatlon dögös sztárja

HŰHA

VV Virág luxusmárkával villog, durván nekimentek a kommentelők

HŰHA

Mint egy igazi domina: Talpig fekete latexruhában pózolt Tolvai Reni, észveszejtően néz ki