Létrehozva: 2023.10.14.

G.w.M memóriája nem a régi, hirtelen Azahriah rajongó lett

Bár korábban oda-vissza kóstolgatták egymást, most úgy tűnik, szent a béke G.w.M és Azahriah között.

Napok óta a 21 éves énekestől hangos a sajtó. Ahogy arról lapunk is beszámolt, Azahriah történelmet ír, ugyanis jövőre tripla koncertet ad a Puskás Arénában, melyre október 10-én indult el hivatalosan a jegyértékesítés, ám olyan hatalmas volt az érdeklődés, hogy a szervezők azonnal döntöttek és 2024. május 26-ra a második fellépését is kihirdették. Ám ez még mindig nem elég a rajongóknak, így bejelentettek egy harmadik időpontot is. Ez a hihetetlen siker pedig sokaknak szúrja a szemét. Irigyei eddig is szép számmal akadtak, az internetet több előadó is fanyalgott, hogy hirtelen mindenki Azahriah rajongó lett, hiszen most ez a trend. De ugyanennyi új barátja is Azinak, hiszen az is divat, hogy az egekig kell magasztalni a történelmet író fiút.

G.w.M
G.w.M ma már másképp vélekedik a 21 éves énekesről (Fotó: Szabolcs László)

Oda-vissza kóstolgatták egymást

Ide tartozik G.w.M is, akivel korábban nyilvánosan kóstolgatták egymást, bár az is tény, hogy nem ő kezdte... Sokáig úgy tűnt, egyáltalán nem kedveli egymást a két zenész. Felidézzük, mit is történt, ha valaki lemaradt volna a civódásukról. Azahriah megélhetési zenésznek nevezte Kulcsár Edina férjét. Szerinte G.w.M nem a közönségre és a zeneiségre fekteti a hangsúlyt, sokkal inkább az anyagiakra.

Neki nem az a fontos, hogy a közönség, meg a zene rendben legyen, mint nekem. 

„Míg én mindig a zenémről, vagy a közönségemről beszélek, ő addig az autóról, meg a ruhákról, mi mennyibe került. Elég sanszos, hogy azért csinálja az egész zenebizniszt, hogy az abból befolyó pénzből lehessen »flexelni«, dőzsölni” – fejtette ki véleményét.

Azahriah
Nyilvánosan üzengettek egymásnak, Azahriah kendőzetlen őszinteséggel fejtette ki véleményét kollégájáról (Fotó: KISS ANNAMARIE)

 

Szent a béke

Egy ideig ment az adok-kapok, ám végül G.w.M lépett vissza, és úgy döntött, lezárja a köztük lévő nézeteltérést. Menedzserén keresztül válaszolt az újabb támadásra.

Nem kívánjuk mostantól az ilyen Azahriah-féle megmondókkal felvenni a kesztyűt. Nincs szükségünk rá, hogy balhézzunk vagy belemenjünk bármiféle szájkaratéba. A család és a zenei karrier most a legfontosabb" – mondta Balassa János a Ripost-nak.

Nos! Mindez már a múlt és kibékültek. Legalábbis ez derült ki abból a válaszból, amit az egyik rajongójának felelt G.w.M. A zenész követőinek lehetőséget adott kérdezni, melyek közül a top 10-re kívánt válaszolni. Itt hangzott el az is, mit gondol Azahriah tripla Puskás bulijáról. A válasz meglepő volt azok után, ami nemrég még a nyilvánosság előtt zajlott közöttük.

Brutális! Olyan dolgot tett le, amit még senki soha! Nehezen indult a kapcsolatunk, elbeszéltünk egymás mellett, mind kiderült. Találkoztunk, megbeszéltük… 

„És rájöttünk, hogy a sajtó generálta túl köztünk! Desh-el jó kapcsolatunk volt a találkozó előtt is, örült, hogy megbeszéltük és jól alakultunk. Jól váltunk el és már akkor mondta, hogy lesz Puskás! Gratuláltam akkor is, de ezúton is gratulálok! Fel az égig és további sok sikert neki és a csapatának!” – válaszolta a zenész. Vagyis valami gond lehet a memóriájával, hiszen azt nem a sajtó találta ki, amikor kamerák előtt nevezte húgyosnak Azahriah-t, és a fiatal zenész kritikáját, amit fentebb idéztünk, sem más mondta kamerába. Illetve Azi arénás nagykoncertjén is beletörölte a lábát kollégájába, ami szintén nem sajtókitaláció volt, hanem egy kivetítőkön látható kisfilm. De a lényeg, hogy már G.w.M szemében sem egy taknyos senki Azahriah...


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezek a világ leghosszabb, kimondhatatlan nevű települései

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

magyarnemzet.hu

Szoboszlai Dominiknek megüzenték, mire számíthat Klopp távozása után

metropol.hu

Házasság első látásra: Bogi felfedte az igazságot

vg.hu

Súlyos beismerés a gyógyszergyártótól: vérrögöt okoz a Covid oltóanyaga

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

ripost.hu

Rettenetes dolog történt Tóth Gabival, figyelmeztetést adott ki az énekesnő

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

HŰHA

"Plázacicák vagyunk, de büszkén vállaljuk"

HŰHA

Nem volt kegyes az idő a Baywatch bombázójával: sokkoló friss képeken az egykori szépség

HŰHA

„A konnektorból másztak ki...” — hátborzongató, ami a magyar énekesnő otthonában történt