HŰHA

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.01.09.
Módosítva: 2024.01.09.

„Egy agresszív f*sz!” — összebalhézott Young G Béci és felesége

Nem ez az első alkalom, hogy Young G Béci és felesége, Mészáros Norina a nagyvilág előtt balhézik össze.

Kétség sem fér hozzá, hogy a tavalyi év bővelkedett a szakításokban, rengeteg magyar híresség döntött úgy, hogy külön utakon folytatja az életét. Young G Béci és felesége, Mészáros Norina is majdnem bekerült ebbe a csapatba, hiszen hosszú hetekig kérdéses volt, hogy mégis hányadán áll egymással a sztárpár. A szerelmesek ugyanis nem titkolták, hogy vannak problémáik, ám eddig csak egy-két veszekedésről lehetett hallani. Most azonban úgy tűnik, hogy súlyosabb dolgokról lehet szó...

Young G Béci
Újabb mosolyszünet van Young G Béci és felesége, Mészáros Norina között?
(Fotó: Szabolcs László)

Utálom az életem

Az egész balhé még abból robbant ki a nyáron, hogy Béci egy Instagram sztoriban arról írt: egyedül van, s utálja az életét. Nem meglepő, hogy mindenki egyből a házasságára gondolt, hiszen Norina már korábban is pedzegette, hogy jót tesz nekik a távolság, amikor férje másfél hónapra elutazott Kanadába. Bár miután hazaért, szerelmes posztokkal árasztották el az internetet, a lufi azonban gyorsan kipukkadt. Nem sokkal később pedig már ez az üzenet díszelgett a rapper oldalán:

Utálom az életem, soha többet nem akarok másnak megfelelni! Soha! Ennyi volt! Egyedül maradtam, egyedül is voltam, egyedül is leszek!

fogalmazott Béci, majd az egyik napilapnak már megfontoltabban nyilatkozott a történtek után. Azt mondta, megbánta, hogy kiírta ezeket a sorokat, hiszen tisztában van vele, hogy ez csak rá és feleségére tartozik. Azaz, magát a tényt, hogy megromlott a házassága nem cáfolta. Ahogy Norina sem, aki elismerte, hogy vannak veszekedések, ráadásul eléggé sűrűn, viszont a férjének ezt nem kellett volna megosztania a nagyvilággal. Akkor viszont úgy tűnt, hogy a problémák amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan meg is oldódtak. Hiszen a minap még arról beszélt a rapper, hogy szeretne még egy gyermeket. Igen ám, csak a privát Instagram csatornájukon időközben már egy újabb balhé volt kibontakozóban...

Egy agresszív f*sz...

Az elmúlt időben egyre többen kezdték el használni az Instagram új funkcióját, ami a közösségi chat. Bárki csatlakozhat hozzá, azonban csak olvasóként, ugyanis csupán az a felhasználó tud bejegyzést közzétenni, aki létrehozta az oldalán ezt a chatet, illetve, ha ő közreműködőként meghívott valakit. Az új Instagram funkciót több híresség is kipróbálta már, legújabban Young G Béci és felesége, Mészáros Norina is, akik alaposan felborzolták a kedélyeket rajta keresztül.

Történt ugyanis, hogy egy ponton túl a rapper furcsa stílusban kezdett el írogatni. Míg Norina viccelődött, addig Béci a követők szerint egy passzív-agresszív hangnemre váltott. A csinos édesanya jó pár nevető emoji kíséretében azt írta, hogy feküdj le uram, csörög a pizsi, mire a rapper annyit szólt ehhez, hogy „mától nem vagyok az urad”. És ez még semmi... Ezt követően kezdett csak igazán elfajulni a helyzet.

Törölj le, legalább lesz másnak hely. Egy b*nkó, paraszt, k*csög vagyok! Egy agresszív f*sz, aki annyit nem érdemel, hogy szeressék

fogalmazott Béci, akinek szavait senki sem értette. Már csak azért sem, mert nem tudták, hogy komolyan kell-e venni őt, vagy csak viccből írogat ilyeneket. Mindenesetre abban egyetértett mindenki, hogy ilyen stílusban akkor sem kellene írogatnia a rappernek, ha bármilyen problémája van a magánéletében.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír Oroszországból, ez mindent meg fog változtatni

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

hirtv.hu

Pánik a Momentumnál: nem tudja a párt összegyűjteni az ajánlásokat, ezért levélben kért segítséget támogatóitól + videó

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

mandiner.hu

Tragédia történt a Balatonnál, a világ legnagyobb pontyfogó versenyén

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

HŰHA

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

HŰHA

Salma Hayek egyenesen a kamerába tolta hatalmas melleit – Forró fotó

HŰHA

Baukó Éva: "Biztos vagyok benne, hogy megátkoztak!"