Létrehozva: 2019.03.28.

Szadista szórakozik a budapesti bölcsisekkel

Padokkal torlaszolják el a bölcsisek ajtaját és rajzszögeket ragasztanak a játékaikra. A Ripost információi szerint egy fõvárosi bölcsõde és egy vagy több lakó között dúlhat a harc a belsõkertért. A helyzet odáig fajult, hogy egyesek a gyermekek testi épségében is kárt okoztak volna, ha nincsenek a szemfüles óvónõk.

Megdöbbentő esetek sora árnyékolja be a főváros IX. kerületében található Lepke-lak Családi Bölcsőde apróságainak és munkatársainak életét. A %Ripost% információi szerint az intézményt vezető Geicz-Molnár Szilvia és kollégái évek óta küzdenek a bölcsinek is helyet adó társasház néhány lakójával, akiket borzasztóan zavarnak a gyerekek. Ráadásul valakik mindent megtesznek azért, hogy a hatalmas, zöldülő belsőkertből kiüldözzék a bölcsiseket.


– Hihetetlen ez az egész!

Évekkel ezelőtt a párommal hoztam létre ezt a családi bölcsödét, amiben két kis csoportot vezetünk. Ezekben maximum 7 gyermek lehet, akik 1-3 éves korig vannak nálunk. Amikor elindultunk, rengeteg itt élő volt a segítségünkre, ám olyanok is akadtak, akik rossz szemmel néztek ránk. Miután voltak, akik szóvá tették, hogy hangosak a gyerekek, ezért változtattunk a „menetrenden”, hogy mindenkinek jó legyen. Az új rendszer szerint már nem egyszerre visszük ki a két csoportot, hanem felváltva, a délelőtti órákban – meséli lapunknak Szilvia, aki azt hitte, megoldották a problémát, ám egyre furcsább dolgok történtek.


„Az egyik alkalommal bekopogott az egyik lakó, hogy az udvaron hagyott játékok nagy része eltűnt. A férjem egy apukával gyorsan körbeszaladt a környéken, hátha nyomára bukkan az ellopott játékoknak. Egy részüket szerencsére megtalálták a közeli téren. Ezután jött a következő sokk! Amikor vittük volna ki a gyerekeket a belső udvarra, az ajtónkat eltorlaszolták. Kiderült, hogy vas padokat húztak a kijáratunk elé… Ekkor már egyértelmű volt, hogy valakinek vagy valakiknek nagyon szúrjuk a szemét.” 

Ugyanakkor az elkövetők a héten még messzebbre mentek, a gyerekek szabadtéri játékaira ugyanis pillanatragasztóval rajzszögeket ragasztottak, amivel komoly sérüléseket is okozhattak volna.
„A megszokott időben vittük le az udvarra a gyerekeket.

A kicsik persze rögtön felültek a motorokra és már indultak is velük játszani. Amikor két fiú felpattant a motorokra, akkor vettük észre, hogy valami nincs rendben… Felállítottuk őket és a pelusukból szedtük ki a rajszögeket!  Az volt a szerencsénk, hogy az egyik kislány, akin nincs pelenka, nem a motort választotta, hanem a hintát, ő nagyon megsérült volna. A nevelőink is nagyon megijedtek, félnek lehozni a gyerekeket, mert nem tudják, hogy legközelebb mi vár rájuk az udvaron. Ja, a labdáinkat is szétvágták” – mondja felháborodottan.

Kíváncsi vagy, mi történt ezután? S mit mond a Ripost által megkérdezett ügyvéd a rajzszöges akcióról? Akkor keresd a csütörtöki Ripost napilapot az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő bejelentés: új szerződést kötött Szoboszlai Dominik

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

magyarnemzet.hu

Újabb lépés történt a magyar hadiipar fejlesztésében

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Tragédia a Gyáli úton: Porsche gázolt el egy férfit - helyszíni fotók!

INSIDER

Kínzó izom- és ízületi fájdalom, kimerültség: új járvány terjed Magyarországon?

INSIDER

„Szép lány volt, nagy álmokkal” – Halálra gázolták az 5 éves hercegnőt egy iskola előtt

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria