Létrehozva: 2019.11.22.

Elképesztő, mit nyilatkozott a gíroszos afgán erőszakoló magyar áldozata

Nincs tisztában tettének a súlyával az az afgán migráns, aki Budapest belvárosában, egy gíroszozóban megerőszakolt egy 21 éves magyar légiutaskísérőt. Áldozata attól tart, kétségbe vonják a vallomását, pedig – állítja – minden szava igaz. A tegnapi tárgyalást követően megtörten nyilatkozott a Ripost-nak.

Remegve, lehajtott fejjel érkezett tegnap a Fővárosi Bíróságra az a 21 éves légiutaskísérő, akit a vád szerint tavaly szeptemberben megerőszakolt egy afgán férfi egy budapesti belvárosi gíroszozóban.

Fotó: Ripost

Mosolyogva érkezett az afgán migráns

S. Bilal Ahmad megbilincselve érkezett a tárgyalásra, és amikor látta, hogy fényképezik, a kamerába mosolygott, szemmel láthatóan élvezte, hogy a figyelem középpontjába került. A férfit szexuális kényszerítéssel és más bűncselekményekkel vádolják, ám ő mindent tagad. Ha az előkészítő tárgyaláson lemondott volna a bizonyításról, akkor öt év letöltendő börtönbüntetést kapott volna, de ő kitart amellett, hogy nem történt erőszak.

Összeroppant az áldozat

A tárgyalást annak a lánynak a meghallgatásával folytatta a bíróság, aki állítja: az afgán férfi megerőszakolta, amikor bekéredzkedett a gíroszozó mosdójába. Erkölcsi okokra hivatkozva a bíróság zárt tárgyalást rendelt el, amiről semmi nem szivárgott ki. A lány azonban meghallgatását követőennyilatkozott a Ripost-nak. Emlékezetes: lapunk cikkei robbantották ki a botrányt, miután közzétettük a gíroszozó kamerafelvételeit.

- – Teljesen kikészültem, tönkrementem ebben az ügyben

– mondta a légiutaskísérő.

– Rengeteg kérdést tettek fel nekem a bíróságon, nagyon megvisel ez az

eljárás. Időre van szükségem. Azért is nehezen beszélek a történtekről, mert attól félek, hogy nem hisznek nekem. Attól félek, azt hiszik, hogy hazudok, pedig minden szavam igaz!

Lejátszották a kamerafelvételeket

A bíróság lejátszotta a belvárosi gíroszozó kamerafelvételeit a szembesítés során, ezt a közönség is megtekinthette. Ahogy azt a Ripost korábban megírta, a lány az erőszak estéjén a barátaival szórakozott egy közeli helyen, ám mosdóba kellett mennie, ezért megkérte a gíroszosban dolgozó Bilalt, hogy engedje be a személyzeti mosdóba. Amit a kamerák világosan mutatnak: az afgán férfi bekísérte a lányt, bement vele együtt, majd két perccel később kijött és az ajtó előtt várakozott. Bilal azt állítja, hogy amikor bekísérte a lányt, megcsókolták egymást, majd megbeszélték, hogy szexuális kapcsolat lesz közöttük. A lány, miközben hallgatta Bilal szavait, végig ingatta a fejét, szerinte nem történt ilyen. Azért küldte ki az afgán férfit, hogy elvégezhesse a dolgát. Ugyancsak látható a felvételeken, hogy Bilal folyamatosan megpróbált benyitni a

lányhoz, sikertelenül. Amikor azonban a lány kijött volna, belépett a kinyíló ajtón, és ezt követően 27 percen keresztül erőszakoskodott a lánnyal.

A fültanú is nyilatkozott a Ripostnak

Ahogyan azt a Ripost elsőként megírta, miközben Bilal erőszakoskodott a lánnyal, a szerkesztőségünkhöz eljutott kamerafelvételeken jól láthatóan férfi kollégája odalépett a mosdó ajtajához, hallgatózott, majd elszaladt. A férfit meghallgatta a bíróság, majd lapunknak is nyilatkozott.

- – Amikor jött egy vendég, láttam, hogy elfogyott a zöldség, ezért hátra mentem, hogy hozzak a raktárból. Akkor hallottam meg, hogy a személyzeti mosdóban szexelnek, nyögések voltak, a szeretkezés jellegzetes hangjai. Megdöbbentem, mert oda nem mehet be idegen, de nem hallottam kiabálást, ezért elmentem a raktárba és folytattam a munkát, kiszolgáltam a vendéget. Ezután ismét visszamentem, hogy megnézzem, van-e valami baj, de előtte fel akartam hívni a főnökömet, hogy mit csináljak, de nem vette fel. Gondoltam rá, hogy rendőrt hívok, de mit mondtam volna? Hiszen a szexelés még nem bűn. Visszamentem a mosdóhoz, de továbbra is csak nyögéseket hallottam, segélykiáltásokat nem. Amikor kijött a lány és az afgán fiú, nem tűntek csapzottnak. A büfében voltam még akkor is, amikor sírva visszajött a lány a rendőrökkel. Nagyon meglepődtem és megijedtem, mert én nem tehetek semmiről, nem csináltam semmit. A rendőrök is azt kérdezték a kihallgatás során többször is, miért nem hívtam segítséget, de nekik is azt mondtam, hogy nem hallottam segélykiáltást vagy sírást.

A lány azonnal segítséget kért

Miután a lány kiszabadult, az utcán rögtön megállított két fiatal férfit. A bíróság őket is meghallgatta.

-Éppen gíroszt akartunk venni a barátommal, amikor odajött a lány

- vallotta egyikük.

- Azt mondta, segítsünk rajta, mert odabent megerőszakolták. Telefont kért, mert az övé a barátainál maradt a táskájával együtt. Adtunk neki, hívta is a rendőrséget. Amikor kérdeztük, ki tette ezt vele, akkor az egyikgíroszosra mutatott, aki elfutott mellettünk. Ha az a férfi nem tett semmit, miért rohant el rögtön?

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlaiékat is megzavarhatja az Eb-n a skót sztár lélegzetelállítóan szép kedvese - galéria

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

magyarnemzet.hu

Azahriah újabb elképesztő dolgot művelt, Rúzsa Magdolna az élre ugrott

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

hirtv.hu

Vezércikk - Abba kell hagyni a háborús uszítást! + videó

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Visszatért a halálból a zalaegerszegi családapa: álmában jött rá, ki segített neki

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: Már a Szomszédoknak is elegük van

INSIDER

Egy kétéves kislányt zártak az autóba Nyíregyházán, eszméletlenül húzták ki

INSIDER

Az orvosok szörnyű jóslata: 9 évet él már csak a hetedik osztályos Krisztián