Létrehozva: 2020.10.03.

Autóbalesetet szenvedett a szexhirdetésekkel lejáratott lány

A solti állatotthon vezetőjének nevelt lánya, Máthé Krisztina is az állatvédők zaklatójának célpontjává vált: róla is szexhirdetéseket és gyászjelentéseket jelentettek meg. A fiatal lány annyira ki van borulva, hogy alig alszik, nemrég autóbalesetet szenvedett. Az ügyön dolgozó igazságügyi informatikai szakértő, Fülöp Tamás szerint egyre gyakoribb az internetes zaklatás.

A poklok poklát járja Zachariás Ágnes, az Ágica Állatotthon vezetője már négy hónapja – írta meg elsőként a Ripost. Az állatmenhelyet, amit vezet, ideiglenesen be is kellett zárnia, mert a nevével, képmásával, telefonszámával undorító szexhirdetéseket tesz közzé valaki, még elhunyt édesapja fotójával is visszaéltek. A Ripost most megtudta: lánya is a zaklatók áldozata.

A módszer ugyanaz: állatos szexhirdetés, gyászjelentés

A 23 éves Máthé Krisztina, Zachariás Ágnes nevelt lánya gyerekkora óta imádja az állatokat, négy éve pedig ő is az állatmenhelyen dolgozik. Nem sokkal azután, hogy a nevelőanyját zaklatni kezdték, ő is célpont lett.

Fotó: internet

„Először rólam is csak kifigurázott fotókat tettek fel különféle kamuoldalakra, majd jött a szexhirdetés. Ebben a nevelőanyámmal anya-lánya szexet meg állatokkal való szexet hirdetnek, megadva az én telefonszámomat. Már senkinek se merem felvenni a telefont” – nyilatkozta a Ripost-nak elkeseredve Krisztina. A következő megrázó dolog az volt, hogy gyászjelentést adtak közre róla a „Gyertyaláng” oldalon.

A kialvatlanság miatt karambolozott

„Annyira kiborultam, hogy napokig nem aludtam, még most sem tudok rendesen” – folytatta a fiatal lány. „A kialvatlanság miatt volt egy balesetem is, nekimentem sajnos egy másik autónak. A halálomról szóló hírt ezután tették fel a Gyertyalángra, mintha a balesetben meghaltam volna. Szörnyű ez!” – panaszolta Krisztina.

Folyamatosan figyelik

Krisztina azt tapasztalja, hogy figyelik a közösségi oldalait, mert amint kitesz valamit, legyen az egy egyszerű természetfotó például, máris kikerül valamelyik perverz, kamu oldalra. A fiatal lány szerint az a legfélelmetesebb, hogy szinte minden lépését nyomon követik.

Igazságügyi informatikai szakértő segítségét kérték

Ágnes és Krisztina ügyében nyomozást folytat a rendőrség, ehhez Fülöp Tamás igazságügyi informatikai szakértő segítségét kérték. Fülöp Tamás a Ripost-nak elárulta: erről az ügyről 10 kilónyi irat van már. „Az internetes zaklatás eddig főként a fiatalok körében volt jellemző, de most már felnőtteknél is. Sokan így akarják rendezni a konfliktusaikat, de vállalkozásokat is tönkre lehet tenni. Veszélyes, mert odáig fajulhat, hogy a zaklatás áldozata elveszíti az egzisztenciáját és akár öngyilkos is lehet.” Fülöp Tamás szerint azonban nem lehetetlen a zaklatók lefülelése. „A legfontosabb, hogy ha valaki észlel egy oldalt, ahol akár manipulált fotókkal lejáratják, akkor kérjen fel igazsgágügyi informatikai szakértőt vagy közjegyzőt a hiteles mentés elkészítésére, ugyanis ha ő menti le és elküldi, attól még nem lesz hiteles, mert nem látjuk, mi volt az eredeti. Amit a szakértő ment le, az bizonyítékként megáll a bíróság előtt, hiszen kizárható, hogy azt a feljelentő manipulálta. Fontos a gyorsaság is, ezzel segíthetjük a nyomozást.”

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Súlyos baleset érte Oszter Sándor özvegyét

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

mandiner.hu

Magyar Péter bejelentette, elindulnak a fővárosi választáson

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

mandiner.hu

Francia elnök: szárazföldi csapatokat kell beküldenie az európaiaknak az ukrán háborús zónába

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

travelo.hu

Ritka virág bontotta ki szirmait a Dél-Mezőföldön

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Tragédia a Gyáli úton: Porsche gázolt el egy férfit - helyszíni fotók!

INSIDER

Kínzó izom- és ízületi fájdalom, kimerültség: új járvány terjed Magyarországon?

INSIDER

„Szép lány volt, nagy álmokkal” – Halálra gázolták az 5 éves hercegnőt egy iskola előtt

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria