Létrehozva: 2020.12.04.

Orbán Viktor: az EU be akar hozni 34 millió migránst

Az EU 34 millió migránsnak akar lakást, szociális segélyt, állampolgárságot, szavazati jogot adni, ami „maga a Soros-terv” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban.

„Ha 34 millió embernek a baloldaliak Európában szavazati jogot adnak, akkor hosszú időn keresztül számíthatnak arra, hogy az ő szavazatukat és támogatásukat élvezik” – hívta fel a figyelmet.

A kormányfő úgy fogalmazott: a magyar baloldal szintén azon töri fejét, hogy a „Soros-tervet” Magyarországon is végrehajtja, vagyis behozná a migránsokat, akik aztán rájuk szavaznának.

„Nem szabad engedni, hogy Magyarországot átalakítsák” – hangoztatta Orbán Viktor.

„Miközben zajlik a járvány, addig betolnak elénk egy gazdaságvédelmi akciótervet és betolnak egy jogállamisági rendeletet, és az utóbbi révén bármire rá lehetne kényszeríteni a tagállamokat. Miközben zajlik a járvány, addig kiderült egy friss bevándorlási terv, aminek révén 34 millió migránst akar behozni az unió területére. Azt akarják elérni, hogy a magyar és lengyel migrációellenes ellenállást egy többségi szavazással leverjék” – mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Fotó: MTI

„Az uniós migrációs terv, az maga a Soros-terv” – mondta a kormányfő. Orbán Viktor szerint 34 millió embernek akarnak lakást, és szociális segélyt adni, majd pedig szavazati jogot adni nekik. Ha majd elég sokan lesznek, akkor saját politikai szervezeteik lesznek –- tette hozzá. Az államvezetésnek van egy kellemetlen fejleménye, hogy a politikai beszéd és gondolkodás időtávja egyre rövidebb. Ma alig beszélünk arról, hogy mi lesz a politikában egy óra múlva, és semmilyen közép-és hosszútávú tervek nincsenek. A magyar baloldal célja, hogy a migránsok behozatala révén plusz szavazatokat szerezzen. Éppen ezért beszélek sokan azokhoz, akiknek gyermekeik vannak, és ne engedjék, hogy megváltozzon az ország.”
Ismét a bevándorlás ügyében támadja Magyarországot Brüsszel – hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a Facebook-oldalán.
Kovács Zoltán kiemelte: Magyarország kormánya a migrációs válság 2015-ös kirobbanása óta következetesen harcol az európai határok megvédéséért, a migráció megállításáért. Az államtitkár szerint elmúlt hetekben-hónapokban nyilvánvalóvá vált, hogy az európai költségvetésről és az újjáépítési alapról folyó vitában az úgynevezett „jogállamisági” feltételek valójában a bevándorlást ellenző országok megbüntetésére szolgálnak.

Brüsszel a Soros-terv megvalósításán dolgozik

– Az európai intézményekben gőzerővel zajlik a Soros György által 2015-ben megfogalmazott bevándorláspárti terv megvalósítása – hívta fel a figyelmet Kovács Zoltán. Hozzátette: az új migrációs paktum-javaslat mellett a minap a bizottság közzétette tervezetét 34 millió bevándorló „integrációjára”, magyarán: lakáshoz, segélyhez, majd állampolgársághoz való juttatásáról. Az államtitkár kiemelte: Magyarország határait ebben az évben több mint 38 ezren próbálták illegálisan átlépni, csaknem annyian, mint a 2015-ös migrációs válság előtti évben. Ennek ellenére az elmúlt öt évben Brüsszel nem volt képes egy hatékony, az illegális migránsok Európába jutását megakadályozó eszközrendszer létrehozására – jegyezte meg. A pénteken bejelentett „új kötelezettségszegési eljárás a bevándorlási veszélyhelyzet szabályozása miatt újabb bizonyítéka annak, hogy Brüsszel minden olyan eszköz ellen fellép, amellyel Európa határait hatékonyan lehet védeni – valójában Brüsszel a Soros-terv megvalósításán dolgozik!” – szögezte le Kovács Zoltán.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Testmozgással visszafordíthatjuk az inaktivitás éveit

origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé - Ezt követeli Macron

metropol.hu

Próbáld ki tudásod és érettségizz velünk!

magyarnemzet.hu

Kitört a pánik, aztán a népharag amiatt, amit a pékáru között találtak egy magyar áruházban

metropol.hu

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

mandiner.hu

Váratlan fordulat: az Európai Tanács elnöke kiállt Magyarország mellett

origo.hu

Borzalmas gyerekbántalmazás Érden: fejbe dobott egy kisfiút a nevelő

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Az orvosok szörnyű jóslata: 9 évet él már csak a hetedik osztályos Krisztián

INSIDER

Egy gyönyörű, fiatal lányt keres a rendőrség: nem láttad véletlen Laurát?

INSIDER

Hányingerkeltő: A Nébih azonnal bezárta a II. kerületi éttermet, olyan meghökkentő állapotok uralkodtak – Videó

INSIDER

Trükköznek a magyar eperrel az árusok - Ne hagyd magad átverni!